43

Анонимен

преди 2 години

Наистина вярно, спрете хляба който е златото от нашите земи и зобете чия, киноа, броколи и вноснои банани от лидл, баба ми на 93 си отиде това е яла да знаете бре дженерасти прости.

42

SHEFA

преди 2 години

НЕ-ТРЕБЕ ХЛЕБО ДА СТАНЕ 2 ЕВРО.-А ЗАПЛАТИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ 1500 ЕВРО-СТИГА С ТОЕ ЛЕБ И ТИЕ ВАЩЕ ИГРИЧКИ 30% УВЕРИЧЕНИЕ НА СТОКИ-НЕ ГИ ЛИ Е СРАМ ТИЕ Г.ОВЕДА БЕ?????????????

41

Анонимен

преди 2 години

спрете хляба, станете като азия, и ще сте 100летници като в япония, хляба вреди сериозно на здравето ви, нека си качват цените, бъдете като японците, филипинците, виетнам и т.н. да не изброявам, здравето и имунитета ви ще скочат до небесата

40

шкафчето

преди 2 години

Плащайте ДДСто за хляба, че да има за шкафчето. В БГто данъци плащат бедните, а фирмите са със символични данъци, че да се развива икономиката, а народа кучета го яли.

39

Мързеливи хора

преди 2 години

България е дребна държавичка. Кеф ти Румъния, кеф ти Турция, Сърбия или Македония. Три чувала брашно от мелница са ви стотинки! Гориво за 50 лева. Хлебопекарна на промоция ви е 60 ...70 ... лева. Нито месите, нито се грижите. Кило хляб ви идва на 40 стотинки! КИЛОГРАМ! За половин година имаш хляб! За 100-на лева!

38

Анонимен

преди 2 години

В Европа си мислеха , че като печатат пари с тях ще се греят и ще ги ядът , ама то така не ставало .

37

Решението

преди 2 години

Купувате си домашна мелничка за брашно и един хубав съд с капак за печене на хляб. Купувате си жито на цени на едро 100кг. са 40лв. Това са 2 големи чувала жито. Ще ви стигнат за половин година. И почвате! Мелите брашно, бъркате тесто и печете.

36

Пунта МАРА ГАРГАмел

преди 2 години

Хлябът не е важен, важното е туризъма и хазарта да са с ниско ДДС, както е сега.

35

ГЕРБ

преди 2 години

Като няма хляб яжте мръвки.

34

Анонимен

преди 2 години

Много народ напуснаха селата запустиха градините и станаха гражданье. Те си мислеха че в града само ще лежат и ядат. Да обаче това ядене май трябва да се плаща. За ду.*** не дават у магазините. А за да плащат ще трябва да работят нещо. Работа може да намерят ама на каква заплата. И аз по едно време бях решил да ставам гражданин ама една вечер се позамислих и се отказах. Къде ще гледам прасе в града. Къде ще чувам кокошки. А кравата на балкона ли да я кача. На село си ми е добре. А на здраве

33

ЦИНИК

преди 2 години

Язе си мислъ с моя *** акъл,че зимъс тряаа дъ играй сопата. И сичко жа си дой на мястото .

32

Зърнар милионер

преди 2 години

*** ривът,а аз зарадвах синчето днес с едно ново Ламбо Урус...за 20-1 рожден ден...

31

Анонимен

преди 2 години

Вижте сега, ние не сме развита икономическа държава, нормално е всеки да иска нещо от баницата.....хахахаха :))) Дори беден общ работник швед си позволява да рита камериерки в Слънчака....ако наш общ работник си позволи дори да отиде на почивка в Гърция, това ще е ОГРОМНО постижение :)))

30

Анонимен

преди 2 години

Заводският хляб 830 грама в магазинната мрежа е струвал 1.10 лева в началото на 2018 г , 1,50 лева в началото на 2019 г , 1,50 лева в началото на 2020 г и 1,70 лева в началото на 2021 г , колкото е и сега . Кой го вдига и сваля преценката е ваша .

29

ужасена майка

преди 2 години

като ми свърши хляба ям асфалт и нямам проблеми и най-важното вярвам в демокрацията и че всички лекари и Бил Гейтс са загрижени да ме спасят

28

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

В цял свят всичко поскъпва. Не сме само ние, спокойно. След като съсипешмикономикинз милиарди това става. Не се хвящайте на герберските ***. Вчера си дойдох от Германия. Бях там за седмица за да вкарам коли и за тази седмица продуктите пискъпваха почти всеки ден. Ще се нормализират нещата

27

Не трябва

преди 2 години

Напълно нормално и човешко е жителят на тази държава първо да плати 30 стотинки на държавата за това че си е купил хляб за 150 лв и чак след това да го яде. Иначе от къде пари за държавни заплати? Българинът без хляб може но без държавни служители НЕ.

26

Нане

преди 2 години

ДДС, няма как да избегнете да го платите! Но просто спрете да плащате всички други данъци, които за сега може да се не плащат... Нека държавата си ги сбира със съдия изпълнител... Ние така или иначе вече суверенна държава нямаме...)) никакви приказки за солидарност да не ви притесняват... Солидарни са само айдуците, които ви крадат данъците!

25

ЦИНИК

преди 2 години

Язе иаам брашно. И без електрика моа да опека ляп въф фурнътъ. Ич не ми пука.РЕЧЕНО Е НЯАА СТРАШНО ЩОМ ИМА БРАШНО ! МИСЛЕТЕ МУ ГРАЖДАНЯТА ! ГЗА ВИ ПАЯДЖИНЪ ША ФАНЕ ЗИМЪСКА.

24

сигурно

преди 2 години

Хляба поскъпва ,защото на бейовете не им достигат по няколко хиляди за последният модел бентли