123

Анонимен

преди 2 години

Тия печелбари не се наядоха ,направите го без данък,и ще го вдигнат на 2 лева ,гадове

122

Анонимен

преди 2 години

Абе, кой беше министър на икономиката и финансите през последните месеци?

121

Доктор Сън

преди 2 години

И без това е вреден и е ГМО от години насам, не ми дреме за хляба, не ям хляб.

120

...

преди 2 години

Говорих с няколко зърнари и всички казаха, че тази година е джакпот. 900-950кг на декар. Хайде стига глупости с по-ниска реколта от миналата година.

119

Анонимен

преди 2 години

Ще ядем пасти тогава

118

гост

преди 2 години

Държавата че държавата се пише тука , интересно къде виждате Вие тази държава . Вместо държава аз виждам мафия , корупция , хайдутщина , мошенничество и жестока борба за Кокала . Ако мислите за написаното по горе че е държава то надали ще очаквате защита от нея .

117

парлама НС

преди 2 години

Държавата НЕ регулира износа на евтина пшеница и ток, а народа производител с най ниски доходи. .Който храни и произвехда с 2 000 евро мин. заплата

116

ман

преди 2 години

Хляба поскъпва, защото чалгарите разбуниха държавата и изчегъртаха установения ред.Скоро ще поскъпне още повече и тока, водата, парното. Лихвите по кредитите ще литнат.Инвестициите ще секнат. Чалгарите ще продължат да мият чинии на запад и да хейтят. Останалите ще им благодарим.Чегрът-чегрът :)

115

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се остав и бизнеса да се развива без регулации и ще се нормализира цената! Никъде в света не се поддържа цената с намаляване на ДДС ! Кой умник го предлага?!

114

Анонимен

преди 2 години

Спонсорират, субсидират и пак растат цените ! Веднага да се спрат всякакви субсидии и помощи за тарикатите земеделци и всичко ще се оправи веднага

113

някой

преди 2 години

Когато при нас реколтата е слаба, вой до небесата, натам и цените. Когато реколтата ни е добра обаче се оказва, че сме били част от международен пазар и цените пак у небето.

112

някой

преди 2 години

Нали свалиха ДДС на ресторантьорите, не съм забелязал в ресторантите да е поевтиняло нещо.

111

Анонимен

преди 2 години

Хлябът трябва да не е повече от 1лв.Държавата трябва да се намеси! За търговците трябвя да има облекчения - дали освободени от ддс, дали някакви субсидии или други стимули, но при този стандарт на пенсионерите хляба мах. 1лв.Говоря за заводски хляб тип добруджа!!! Не за някакви лукс варианти!!!

110

Селянин

преди 2 години

И да няма ДДС на хляба, той няма да поевтинее. Нали направиха 9% за кръчмарите. Какво стана с цените? Само Нагорееее!!!

109

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик Абе юначе ти къде изкара курсовете по ТЪПИЗЪМ

108

Анонимен

преди 2 години

Необходим е Закон против спекулата. И здрава сопа и присъди. Тука и д аима и да нама реколта, и да има и да няма качество все цените са нагоре. Плащат им субсидии, а те изнасят хубавото зърно. После внасят евтина фуражна пшеница от Украйна и с нея правят хляб като преди това е продадена с огромна печалба. За това преди седмица си купих пекарна. 20кг брашно и ще си правя хляб. Със сигурност ще е по хубав от наблъскани я с химии хляб който се продава. Дето на 2ден започва да вкисва.

107

Св

преди 2 години

В началото на статията - Реколтата тази година е добра, в края на статията - Реколтата е с 40-50% по - ниска спрямо миналата година. Кое е вярно? Точно миналата година беше по - зле реколтата. Но трябва да се създава паника за излишък и да поскъпва по някакви причини, например защото са чули, че всичко поскъпва.

106

Анонимен

преди 2 години

питайте петото качество асфалтаджия борисов, а той ще метне на радев и така ще си играят на театър, българска им работа а са в един цирк

105

Анонимен

преди 2 години

Мамалигата намалиха ДДС на хр. продукти много отдавна. Нашите обаче са много умни.

104

пияница мистик

преди 2 години

До 118 === Ами каквото имаше Бойко Борисов, кабинет 1 с поскъпването на тока, когато го свалихте пак превратаджиите и сложихте Орехчо за 1 година, колкото да окрадете КТБ другарю :)))