311

Арести за мафиотите

преди 2 години

над 6 000 000 в България са жертвите на медицинската мафия..Всички здравно осигурени се следят и ограбват ежемесечно с точно определени суми до 1/3 от мизерните пенсии прибират наглите бандити .Колкото по вече и по трайно болни има толкова мед мафиотите повече милиарди ограбват от бедния Български народ. Милиони се отравят с НЕГОДНА за пиене вода от чешмите и НЕГОДНА За пиене вода бутилирана продавана в магазините.РЗИ провежда ХЛор токсичен терор.

310

Fenb

преди 2 години

Витанов, смешен и жалък ***...винаги може играейки си с числата да кажем - "загубихме над 100000 души за една година, колкото един голям град и т.н...." и дефакто толкова и умират годишно, от неща, които може да бъдат предотвратени, но улисани в новия вирус, другите болести и проблеми не ни интересуват....

309

omg

преди 2 години

Наблюдатес, сигурно и до крематориума ходиш да броиш също така?Би ли споделил с нас твоите наблюдения- би било интересно за всички. Кой ден колко погребения преброи например

308

хахахаха

преди 2 години

Тоя дори не е математик, а физик. Другата врачка и тя- информатик и управлява проекти за платформи за дистанционно обучение- ясно защо е най- "загрижен" за учениците. Врачки и ясновидки- какво общо имат с медицината????????

307

наблюдател

преди 2 години

Аз чета вестници просто за да видя за какво се говори. Някои повтарят лъжи без лоши намерения и затова . . . И така: Аз отивам на гробищата и броя погребенията когато няма пик на вируса и сравнявам с погребенията когато няма пик на вируса. Не съм забелязал видима разлика . . .

306

Анонимен

преди 2 години

Тоя витанов се върна от конференцията, платена му от ковид мафията и с устрем се нахвърли да лъже. Явно доста е стимулиран финансово.

305

Анонимен

преди 2 години

20 хиляди губим на месец млади и здрави на концесионираното летище. бягат от тука с 200 както е казал поета щото е по хубаво да слугуваш на чуждите мутри и да живееш като човек от колкото да те дерат българските дерибеи и да живееш като скот докато някой друг скот я те премаже на пешеходна, я си изпробва лекарската степен върхи теб, я хвърли око на имуществото ти. та тей витанков.

304

!!!!

преди 2 години

ВИДОВДЕН ЩЕ ДОЙДЕ!!!! И ЗА МАТЕМАТИЦИТЕ!

303

?!?!?

преди 2 години

Тея математици са за затвора! Отдавна ни е писнало да ни погребват за щяло и за нещяло! Я кажи господин математик, колко ще бъдат коствените жертви в следствие на *** ВИ МЕРКИ ?!? Защото има такива и те ще бъдат повече отколкото преките жертви на вируса! *** мръсни! Отдавна е ясно, че последното нещо, което ви интересува е здравето на хората!

302

Me

преди 2 години

Чудно ми е хората, които смятат че статистиката ги лъже - ходят да броят трупове и смъртни актове ли? От къде взимат достоверна информация? От къде ако не от НСИ може обективно да се разбере някаква статистика? Данни като смъртност е доста трудно да бъдат фалшифицирани на такова ниво. Те все пак са и проверяеми, няма как да го объркаш или да го замажеш.

301

много е тъпо

преди 2 години

вдичко казано от този високомерен професор.Според него всички починали са само покосени от Ковид.Това е толкова брутална лъжа,че не си струва да се коментира.Хората умират от всякакви болести,лишени от елементарна здравна грижа.Подло е да се спекулира по този начин,но е добре,че хората са наясно с всичко.Личи от коментарите.

300

Анонимен

преди 2 години

До Ме- чети си ти там стъкмистиката.Тя е точно за такива като теб!

299

Военен брокер

преди 2 години

Вяка година губим 40 хиляди-с толкова намаляваме от мизерия и корупция.Но за корупцията и крадливите политици и мутрите зад и пред тях и тези ,които разграбиха държавата ваксината е "хоспитализация" в затвора и кожени ваксини от съкилийниците им.

298

ЗАДник

преди 2 години

Абе хора,вие *** ли сте или не виждате,че световните *** са обявили война на цялото население!?Само едно се чудя.Защо ги чакаме,а не ги разпънем по площадите и не ги затрием?

297

Ме

преди 2 години

За всички, които мислят че е обикновено грипче и че не се умира от него - посетете страницата на НСИ умирания в българиа по седмици https://nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/умирания-в-българия-по-седмициТам ясно се виждат пиковете на смъртност сравнен с предишни години

296

al

преди 2 години

не сме я загубили , във "войната" със САЩ те загубиха 690 000 души , значи логично е ние да сме спечелили

295

ааа

преди 2 години

Лекарите са виновни за хематома в мозъка на детето ли ?

294

arsenalfc

преди 2 години

Гадина долна! ***! В БГ всички само почиват от КОВИД вече! 2,5млн българи изгонихте вие, това е война! И ще продължава народа да се маха, заради вашата некадърност! Накрая ще си остане ВИЕ и вашата статистика!

293

оффф

преди 2 години

20000 за 3 години.

292

Анонимен

преди 2 години

Това пиянде се видя, че от прогнози не разабира, от математика не разбира, сега и от история не разибира. През Втората Световна са избити над 100 милиона, той тръгнал да ми прави сравнения със 20 хиляди за две години, аре бегай си допий в БАН и да си легаш...