4

Анонимен

преди 4 месеца

Време е да се въведе ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксинация за всички! За всеки отказал - моментална глоба в размер на 20 000 лева, а при нужда запор на движимо и недвижимо имущество от ЧСИ в рамките на 48 часа, арест и оковаване в ТЕЖКИ пранги, принудителна ваксинация с Астра Зенека и строг тъмничен затвор за срок от 10 до 20 години, с полагане на тежък физически труд в някоя тухларна, мина за въглища, каменоделна или кариера за чакъл, ползван в строежа на магистрали! Никаква прошка към антиваксърите! Антиваксърите са сгурията на човечеството! Само бой, насилие във всичките му форми за антиваксъра!

3

Анонимен

преди 4 месеца

Ваксинирайте децата ВЕДНАГА! Не ги ли ваксинираме, губим всичко! Ваксините спасявят животи! На родителите - антиваксъри, недаващи съгласие за ваксинация на децата им, да се отнемат родителските права, съд и затвор, а децат да се пращат на приемн семейства в Норвегия, Дания и Холандия. Най-добрата, сертофицирана ваксина за деца е научно и медицински доказано да бъде Астра Зенека! Ваксина за всяко дете, ваксина за здраве, всяка ваксина е точка срещу коварния вирус! Ваксинираните деца са бъдещето!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Първи

1

Анонимен

преди 4 месеца

Ваксинирайте се срещу корона вируса с ваксина. СЕГА! Ваксинирайте се преди вашия съсед! Ваксините ще свършат, после няма да има!Избираш ваксина - избираш да живееш! Ваксината вируса удря, ваксината вируса мачка!Всяка поставена ваксина - пирон в ковчега на антиваксърите! Ваксините са сертифициран, научно и лабораторно доказано БЕЗОПАСЕН за здравето продукт! Ваксина или Смърт - това е въпросът!Ваксината е изворът на живот!