24

Анонимен

преди 3 месеца

Е те са ги изброили Всичките. Четири са. Ако не е така значи статията е лъжа. И вие вярвате в лъжи. Другия вариант е да се вкарват читателите в заблуда. То пак си е лъжа.

23

до 21

преди 3 месеца

Нищо им няма на децата за тях вируса не е опасен, ограничения имат защото родителите им са не ваксинирани и за тях вируса е опасен, не пазят децата а пазят техните родители с тези мерки.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Ти какво искаш, да ти ги изброят всичките ли?

21

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да се спазват елиментарните мерки носене на маски и дезифекция на ръцете ако искате да избегнете имунизацията на децата си казвайте им да спазват мерките в автобуса не ги спазват Ако сте родители кабете им да спазват мерките другото е ваксина

20

Анонимен

преди 3 месеца

Тактиката изглежда обещаваща ,затваря се при условие ,че болницата започва да се пълни, така се ограничава броят на ново заразените и хората имат възможност да придобият естествен имунитет тези които не искат ваксина а предпочитат да преболедуват ковид.Ако болницата няма много заразени , тогава може и класа да не излиза онляйн за да има възможност повечето не ваксинирани деца да преболедуват ковид.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Според статията целият ръст във Великотърновско при подрастващите се състои от 4 човека. Колко вълнуващо. Неочаквано. Във Великотърновско учениците никога не са боледували. За първи път в Българската история имат заболели деца. Трябва да треперим ама от смях.

18

Леша

преди 3 месеца

До 11 Защо? Нека да ме срещне, точно в тъмното, на място където няма камери и свидетели.

17

Леле

преди 3 месеца

90% от долните коментари от един и същ ковид иидиоот ли са писани?

16

(-_-)

преди 3 месеца

Доживях да ме принуждават да се ваксинирам против разновидност на настинката, да ме затварят принудително, да ми слагат парцали по лицето, да не мога да пътувам..И цялата работа едни да станат още по-богати.. Загрижили се за здравето и живота на хората, нали? И грипа и той се уплаши и изчезна хахахах

15

Анонимен

преди 3 месеца

Ако заради един ученик с положителен тест, не непремунно болен, ще спираме цял клас.работата е ясна, инструкциите са за поетапно затваряне.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Учениците тръгнаха и сега гледайте какво става, очаквам с нетърпение и пуканки.

13

Анонимен

преди 3 месеца

А колко са болните?

12

Хим лер

преди 3 месеца

Така става като не ваксинирате зародишите

11

Анонимен

преди 3 месеца

Този лудия да не го среща човек по нощите.

10

До 8

преди 3 месеца

След като се бараш на интелигентен, би следвало да си схванал, че по твоята собствена логика таванът на ваксинирани в България е достигнат, тъй като останалата част не отговаря на представата ти за интелигентност.Кой е прав ще покаже времето.

9

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 10 Този човек е известен и е луд!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Баба Ванга е казала, че Пандемията в България ще приключи след като населението се ваксинира! Бъдете мъдри, вземете правилнито решение и се ваксинирайте с доказано най- добрата, ефективна, сертифицирано безопасна и затвърдена на пазара ваксина на Файзер!

7

Анонимен

преди 3 месеца

Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност, вярващи в световна конспирация, плоскоземци, ходещи по врачки, убедени в съществуването на духове и паранормални явления. Антиваксър значи дегeнеpат! Ако всички бяха антиваксъри, щяхме да живеем в пещерите като скотове. Антиваксърът е враг на човечеството с крайно ограничени умствени способности.

6

Коронаклоун

преди 3 месеца

Хремавите ученици са заплаха за националната сигурност!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Короната настъпва с невиждано високи темпове, броят на заразени се покачва лавинообразно, масовката са антиваксъри, които горещо съжаляват, че не са поставили животоспасяваща ваксина! След броени дни живите антиваксъри ше завиждат на мъртвите! Делта вариантът с невъобразима агресия атакува вашите дробове и го превръща в разлагаща се пихтия! Спасение няма, единственият шанс е ваксина! Без ваксина рискувате живота си фатално! Друг ще люби жена ви, друг ще ви кара колата!