177

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ приключи с властта! Невъзможно е вече,да и дадем властта българино! Време е да вървим напред! И да не се обръщаме назад!-:))

176

Анонимен

преди 2 години

Трябва да е ясно, че статуквото са основно ГЕРБ, но и ВМРО, НФСБ и Воля. Друга част от статуквото са партии които се коалираха с ГЕРБ и участваха в правителства на Бойко Борисов като АБВ и Реформаторския блок, вкл. СДС и ДСБ, а ДСБ това на практика е сегашната Демократична България.

175

Анонимен

преди 2 години

Трифонов нека даде пояснение какво е статуквото. Казва, че ГЕРБ, ДПС и БСП да статуквото, но защо Демократична България да не е статуквото? Там основата е ДСБ на Иван Костов, статукво отвсякъде. Там е и Христо Иванов, бивш министър на Бойко Борисов, отново статуквото. Изправи се! Мутри вън! защо също да не са частично статуквото заради Татяна Дончева и Мая Манолова?

174

Анонимен

преди 2 години

Трифонов не можа да разбере, че в случая имаше приоритети, а с най-висок приоритет е да се изчегърта модела Бойко Борисов. В парламента след изборите на 4 април, всички партии в парламента бяха против ГЕРБ. После след изборите на 12 юли ДПС премина към ГЕРБ. ИТН очевидно не направиха нищо смислено за обединението с другите две партии, които те твърдят, че не са статуквото. И да ИТН не направиха това, които хората очакваха от тях.

173

тя

преди 2 години

Никога повече ИТН !

172

Анонимен

преди 2 години

Доста *** хора има в България и пишещите тук до голяма степен са доказателство. Кое от казаното не е вярно. Нима другите партии не можеха да направят правителство, нима ИТН имаха с кой да се коалират. Аз не гласувах за тях, но сега бих. Българина не ходи да гласува и после мрънка.

171

Анонимен

преди 2 години

Борисов крадеше като заклет демократ.

170

Анонимен

преди 2 години

Слави не става,но е абсурд и Борисов да върнем вече! Така долно ни е крала мутрата,че Гражданска ще има,но власт повече НЯМА ДА ВИДИ ТОЗИ ДЪРТ КОМУНИСТ!!!

169

До Анонимен

преди 2 години

Ми някой им подшушна, че явно им е платил, и затова са направили партия. Иначе няма как да си обясня, че "щели да хванат 9%" според днешните анализи - няма как партия, появила се от нищото, да вземе 9% на първи избори.

168

Анонимен

преди 2 години

Славчо, за да спечелиш, трябва не само да дрънкаш това, което ти спуснат сценаристите (твоите или чуждите задкулисни), ами и да питаш народа какво очаква. Щото тя държавата не може да се управлява от фейса. Справка - ти, и предишния.

167

Анонимен

преди 2 години

В учебниците, ще влезе как НЕ трябва да се прави партия, и какво е слаб ПР. ИТН е нова партия и неможа да направи нищо и сега партия на 2 дена ,ще ги прибие:)

166

Не СТАВАШ Славче

преди 2 години

За полтик не ставаш славче...ТИ СИ БУДАЛА... Предаде ни славче две НС с железни протестърски мнозинства провали.... предаде протеста не чуваш ли СУВЕРЕНА 43% ти го казват... много държиш на думата суверен, а не на съдържанието....Залезна преди да изгрееш...абе наиграхте се с тошката!!!!

165

Анонимен

преди 2 години

Здравей, прилъстена и изоставена. Слави винаги е бил потръчко на БКП/БСП/ДС и всичко, което тя създава, от мутрите на прехода, до льотчика Радев.

164

Анонимен

преди 2 години

Слави може да е труп! Но не мислете че ще "възродим" пак ГЕРБ!-:))) Българина имаше време да размисли! И още ще има! Всяка нова политическа партия,е по добрият вариант,от старите прогнили и корумпирани в парламента!!!

163

Анонимен

преди 2 години

Хмм, къде бяха досега, двамата харвардисти, защо преди не сътвориха партия за промяна. 15 години в България, Киро прави пари и взема, откъдето може, стана министър с лъжа и когато го отстраниха, изведнъж, го осени "хуманната мисъл", да промени България. Една сутрин, видя в огледалото месия, без когото, в България не може, да има промяна. Ако не беше смешно, щеше да е много тъжно.

162

Анонимен

преди 2 години

162 Не ме разсмивай, "цереустремен", по този начин, както Петков-Василев, след разкритията за лъжите и гафовете им, може да бъде само човек, на който са му обещали милиони, в замяна, на изпълнени поръчки. Докога ще го лъжат този народ, питам се?

161

Анонимен

преди 2 години

слави е политически труп

160

Анонимен

преди 2 години

Слави мирише на кисело и на пръст.

159

Анонимен

преди 2 години

155 Типично, за комунистите, довечера подкрепяха ИТН, "съвенваха"се със Слави, в офиса на Божков, днес, когато вече не им трябват, били с ГЕРБ. Слави, Тошко и останалите недоразумения от ИТН, плюеха тай-злостно Борисов и ГЕРБ. Срещу много от тях могат да се заведат дела, за клевета и обида.

158

ИТН

преди 2 години

Изперкали Телевизионни Неудачници