217

само да вметна

преди 2 години

До " Бонго" СТРАНДЖА! Това беше за протокола нали?-:))) Теб и " Тонката" сайтовете ИЗОБЩО НЕ ВИ " триеха"! Айде не тия на нас с "триенето" А?-:)))

216

Бонго Бонго

преди 2 години

Що трийте оу?

215

Анонимен

преди 2 години

220 Дедо, много е добре, че напомняш за този чутовен подвиг на "конституционалиста" Илиев. Половина му въпроси обявени за противоконституционни. ИТН трудно може да имат качествени хора за властта, защото никой себеуважаващ се човек няма да се яви на кастинг пред Славчо. Той не е нищо друго освен добър търговец на долнобпробна халтура и чалга, но времето му и в тази област изтече. Обвързаностите му с мафията и олигархията са повече от очевидни за холата с минимална полотическа грамотност.

214

Анонимен

преди 2 години

И Аз се чудя защо не може нито една партия да ме разочарова :)))

213

Анонимен

преди 2 години

" СТРАНДЖА" Стига вече с тоя " Бонго" бре! Срам ли те е да си с истинският ник?-:( Знаем че си Гербераст ! П......за другото се сещаме! Тук някой каза,че Слави сам се изложи и провали! Съгласен съм с него! Слави е свикнал на "повторения" както в кастингите си! Провали се,но мисля че И ни помогна да се появи и изберем точните бъдещи политици! Тези хора боравят с факти и цифри! Показаха и доказаха,че управлявалите ни партии,до сега с години! СТАТУКВОТО! ПОДКРЕПЯТ и РАБОТЯТ ЗА МАФИЯТА И СЕБЕ СИ!-:(

212

Анонимен

преди 2 години

Славчо,Славчо оттече в канала със своето криене,с цинизма и простотията на сценаристите си..

211

Анонимен

преди 2 години

Гьон.сурат,поръчков чалгар.Предложи спуснат списък с корумпета,втория път оттук оттам събрани неподходящи,и пита що не го подкрепили.Изолира избиратели на партии с най много депутати.Пословичното "нещо друго"скрито месеци наред на лов за риби и големи очаквания- пълен крах.Търси обединение с провалени прокопикостовисти,стари муцуни и олигарси с партията на Черепа,е какво е това?Марионетки,от първия ден се заловиха да събарят спец правосъдието,защото пречи на спонсорите,на началници им.Продажници

210

Анонимен

преди 2 години

За вас няма да се оправи, но влагайте време, усилия и средства във вашите деца. Нека се образоват, нека се ерудират, нека имат морални ценности. Така те може и да се оправят. Но за вас бяма да се оправи. Ако не сте го проумяли, сори!

209

Цецо Мен

преди 2 години

Тази държава вече е фира... За 30 години така и не се научиха да управляват...

208

Ангел

преди 2 години

Ех мутро всичко на този свят в един момент се връща.12 год.излизаше лъжи,помия ,злоба върху Борисов, за местенце,офисче, 1/2 да ти даде депутати от ГЕРП.И вие сте големи мошеници но забравихте, че има още по-големи от вас-прецеденто,Кире и Асенчо.Борисов и това позна,каза ви-днес сте срещу нас ,утре Радев ще застане срещу всички вас- и стана.Радевите мошеници сега ще разделяте парламента на почтени и не почтени, понеже те двамата са много, ,,почтени".И това чудо не беше се случвало

207

Анонимен

преди 2 години

Кой ги казва ) има такива лъжци умря коня

206

Дедо

преди 2 години

До Анонимен 203Имате предвид,че тези 6 въпроса бяха подготвени от "преподавателя по конституционно право" в СУ - преписвача Петър Илиев!

205

бонго бонго

преди 2 години

абе Славчо ти си бил и романтичен философ, пътво да се влюбим после да се такова ме

204

Истукан

преди 2 години

Кой е Слави? Господин никой. Други хора му управляват партията, а той се крие в задкулисието като главен лидер.

203

Цеко

преди 2 години

Учиндолеца май е прекалявал дълго време с коката на Орлин, затова и вида му е такъв болнав.Надявам се да бъдат изхвърлени от следващия парламент, а чалга ТВ-то да фалира.

202

хахахаха

преди 2 години

този май няма връзка с действителността , много се доближава като манталитет до Мая и Корнелия!!!

201

Анонимен

преди 2 години

Слави ти предаде хората -

200

тя

преди 2 години

Зла и надменна физовомия

199

Анонимен

преди 2 години

Слави се провали най-безславно, но още не може да го осъзнае. Бъдещето му е ясно: на всеки следващи избори по-нисък резултат. Ще има шанса да е патерица като Воля, а накрая ще потъне от политическия свят и ще сее глупости от телевизията си отстрани като Волен от Атака.

198

Анонимен

преди 2 години

Виновни сте ! Не искате да управлявате защото не можете. Знаете, че провалът ВИ Е СИГУРЕН. За това хич ама хич не Ви трябва да се явявате на изборите на 14 ноември. Те не са лъжица за Вашата уста,