237

Анонимен

преди 2 години

Абе, кой нормален е гласувал за тоя, с. е. л. ски к. омплексар Славчо и той много се взе на сериозно, а е пълен с. мешник...

236

тя

преди 2 години

Заради тоя надменник ще харчим милиони от нашите не от неговите пари !

235

Лойко

преди 2 години

Каква е тази мумия,която сте изтъпанили ???

234

Hristov

преди 2 години

До Христо Христов. Нормално е да не знаеш как се прави магистратура в Харвард. Погледни си правописа. Там е отговорът.

233

Христов

преди 2 години

????

232

Анонимен

преди 2 години

ИТН не са виновни. Те просто не искат и не могат. Те само дрънкат.

231

Инженерка

преди 2 години

Тези двамата нямат програма- тяхната промяна е само да сменят ГЕРБ Те са по опасни от Борисов

230

Инженерка

преди 2 години

Тези двамата го правят на инат- Щом Слави не им е предоставил партията си- ще му вземат електората, но избирателите на Слави са твърдо зад Слави за борбата му с корупцията. Тези двамата са за диктатори, а ние вече сме сърбали диктаторската попара!

229

Анонимен

преди 2 години

тоя не е добре с главата все другите са му виновни

228

Анонимен

преди 2 години

Видяхме ние, как отказахте да подпишете споразумение, без такова сме виждали какво става в миналото. Как се подаряват заводи и как за едни няма закони. Убеден съм, че зад ИТН стои някой който иска корумпирания модел да си остане.

227

Ванката

преди 2 години

Шефа пак е чел по аутокюто нечии указания и ги е копирал на страничката си във фейса. И как са разбрали че е намигал на Кирил ? Ааааа, щото сигурно е използвал онова жълтото намигащо емитиконче в края на "посланието си" . Баааси удобното нещУ е туй Фейсбука .....

226

БайХ

преди 2 години

Единственото което излиза ит Слави е Аз, аз, аз, аз огромно его без покритие. Толкова огромно че не успя да проумее че най-важното послание в политиката е ние.

225

Анонимен

преди 2 години

Славиту намигнал на... По-красив щеше да изглежда изплезен!

224

Condom

преди 2 години

Този презарвативи ли рекламирва?....... Алооо усмихни се малко де........уж партията ти ще оглави държавата а ти си се нацупил като магарето на баба Сийка от поредицата,, На всеки километър"..........,,Магарешка пътека".Ех,... къде са Сергей, Бомбата,Бръснаря Велинов,Каназирски......и така до края на света.

223

Демократ

преди 2 години

Хората са отвратени от Тиквата, много разочаровани от Трифонов, подозрителни към БСП и гнусливи към ДПС. Идва шанс и за нормален живот...гласувайте за истинска промяна...за съдебна реформа и върховенство на закона....за конкуренция по умения , за доходи човешки.Да, България...

222

Тест

преди 2 години

С маниер и отношение като от преди 20г нямаше как да му се получи - отдавна отмина времето на черните дрехи, намръщените физиономии, простоватото и сърдито говорене. Много подценихте хората. За разлика от вас (Слави и ко), те живеят в 2021. Комуникация (не през фейстбук, където няма кой да ви зададе неудобните въпроси), откритост, реални решения, позитивизъм... Това се очаква.

221

суверена

преди 2 години

Славуне, не си прав. Скоро че видиш, кой крив, кой прав.

220

Анонимен

преди 2 години

ИТН са виновни за липсата на кабинет и за новите избори, това е истината . Слави го боли ама много го боли, пък съвсем ще го заболи след изборите!

219

Бонго Бонго

преди 2 години

231 ви трият верно.Тъкмо хубаво нарисувах Слави елегантно и пиууууу....няма коментар))))

218

Анонимен

преди 2 години

Слави да изтъква каквото си иска. Истината е, че ИТН са виновни за политическата криза в България, като два пъти отказаха да сформират правителство.