37

Анонимен

преди 2 години

Какво го ядете човека, какво е виновен, че е начинаещ политик а от него искате да се ориентира в политическа обстановка в която само добрите и опитни политици се оправят.Дори и Меркел която от всяка ситуация се измъква с добро политическо решение като начинаеща политик не е била способна на това развивала се стъпка по стъпка.

36

ПроСоТо

преди 2 години

м/у другото,винаги ме е развеселявало това,че "феновете" му мило го наричат "Дългия"...Славейко е дълъг в краката,но къс в ума!..Вероятно за него народа е установил:..-"Къс ум,дълги крака"..

35

славчо наркоманче

преди 2 години

такова, има много виновни, за това, че не се състави правителство. За това, че стотици милиони левове за избори отидоха в канала, но най - виновния славчо си именно ти!!!

34

Анонимен

преди 2 години

Тая мишка иска да си мишкарува само като опозиция.

33

Мъдуран

преди 2 години

Обличайте с света Бокьо спасителните жилетки и в отходнивт канал към септичната яма.

32

Хайдеее,

преди 2 години

Поредните лъжи на СлаФчу! Ами Славе, още не бяха излезли резултатите, и ти излезе с някакво безумно правителство, без да си преговарял с никого! Най ме кефеше онзи, който твърдеше ,че бил възпитаник на австрийски университет, а се оказа че оттам не бяха чували за него! Нашият срам и селяния ги разнасяш през граница! А за плагиата да не говорим! Всички разбрахме, че играеш в сценария на Радев за дескридитиране на НС, че да ни набута проект за Конституция от азиатски тип! Справихте се ,добре!

31

Анонимен

преди 2 години

Те искаха да управляват сами, ама така не става. Трябваше да покажат наистина добри и качествени хора, за получат да получат по-голяма подкрепа.

30

Гроби Таласомо

преди 2 години

Я, в последните си изречения Слафчу за първи път да каже нещо много на място;))) Понеже електоратът е в еуфория и то някаква виртуална еуфория: Намерихме най-после Спасителите;))) Но, както казах днес, реалността в българското политическо пространство е съвсем друга. Там, за да имаш над 121 депутати, трябва да си откраднеш електорат от другите големи партии, т.е. да ги разбиеш. Гласуващите на избори са квотирани предварително, а негласуващите са отвратени завинаги;))) Ситуацията е патова;)))

29

Някой си

преди 2 години

Грешиш Слави! Можехте да направите кабинет! И проблема се оказа в теб,! Оплю всички с които трябваше да работиш! И оплю даже и служи правителство! Аз ще гласувам за Кирил и Асен!

28

Дукт

преди 2 години

Имаше подкрепа, но Слави е арогантен и раздаваше диктати на хората около него и партиите. Предател

27

Анонимен

преди 2 години

Кирцата..

26

Анонимен

преди 2 години

Лицата изобщо да не се хваща с тоз сметкаджия тарикат щото ще го повлече към дъното

25

Анонимен

преди 2 години

Пак ли без десерт бе, Славуне, що пак си се нацупил така моето момче

24

Анонимен

преди 2 години

ИТН не са виновни. Те нямаха подкрепа, нямаше достатъчно подкрепа в парламента и за партиите на протеста като цяло. Това е истината, другото са манипулации. Ако ще има правителство на протестните партии, на тях им трябват повече депутатски места. Коалиция не се прави за да има коалицията по-малко от 50% от депутатските места, а за да има повече. Каква би била тази коалиция с по-малко от 120 депутата? Тя нито един закон няма да може да прокара.

23

пожелание

преди 2 години

Кирил да ти покаже един голям среден пръст.

22

Сл

преди 2 години

Тошко това арогантно и глупаво същество е лицето на ИТН. Жалко е!

21

Анонимен

преди 2 години

Тоя изтече в канала най-добре е да си седи в бункера в кв. Левски или да си заминава за Учиндол видя се, че нищо не става от него.

20

Анонимен

преди 2 години

Тоя още като го видя и се депресирам. Бибитко поне ме развеселяваше понякога

19

Анонимен

преди 2 години

Слави в началото искаше да му мине проектокабинета и беше готов да бъде в съюз с БСП. После се извъртя, когато топката отиде в БСП и каза няма да ги подкрепя. Но второто не изключва, че се е случило първото.

18

Мера

преди 2 години

Този псевдо диктатор от къде изпълзя пак?