226

Анонимен

преди 2 години

Хората подкрепят ИТН, не защото са чаровни и вълшебни, а защото не се прегърнаха с Бойко, за разлика от едни "патреоти", нито станаха първи дружки с Доган и руснаците, за разлика от един войснтващ откачалник, дето не можа да ни стане фюрер.

225

Анонимен

преди 2 години

Вчера писахте, че бил 4-ти? Какво стана?

224

иво

преди 2 години

На изборите Продължаваме промяната ще отнесат цялото престъпно статукво.Активизирането на партийните *** показва,че тъкмо те ще им размътят водата.

223

Анонимен

преди 2 години

ПЕТКОВ-ВАСИЛЕВ ЩЕ ИЗПРЕВАРЯТ ДБ АМА В НЯКОЙ ДРУГ ЖИВОТ.

222

Малко за политика

преди 2 години

Какво ще бъде различно в състава на следващият парламент? Сигурното е, че пак никоя партия няма да има самостоятелно мнозинство. Когато на Слави и сценаристите му им стане ясно, че без коалиционно споразумение няма да може да се направи прави правителство, тогава ще спрем със серията от избори. ИТН дължат отговори на избирателите какво мислят да правят. А Кирил Петков и Асен Василев показаха че могат. Ако се включат в политиката ще има хора, които да ги подкрепят.

221

Докато

преди 2 години

Докато все още има близо 700 000 човека в държавната администрация , които са напълно ненужни....и са на хранилка към ГерП, да осигуряват електорат....няма да има друго развитие.....!!!! На тези избори няма да видим нищо по-различно...освен нови избори след нова година.... !!! БаЦе и партията му отроче...трябва да бъде заличена с присъда... моментална...!!! Тогава България има шанс да тръгне нагоре...

220

Истукан

преди 2 години

Не знам кой първи, кой втори, но съвсем скоро България ще се превърне в Циганистан. Нито едно правителство не успя да се справи с ромите и безделието им по улиците да обират хора. Вчера една ромка в центъра на Варна едва не ме обра. Започна да ме рита и да ми удря шамари. Утре и до вас ще стигне тази същата, а такива като нея ще се въдят ткато гъби. Как така при Тодор Живков ромите имаха работа и не безделничаха по улиците, а сега препитанието им е от обиране на хора по улиците и на плажа.

219

Анонимен

преди 2 години

Пилеене на средства само.

218

омагьосан кръг

преди 2 години

Бедни народе, все едни те в таз робска люлка люлеят. И ако се появи някаква истинска алтернатива, всички като 1 се втурват да го оплюват. Гласуваме каквото кажат медиите и социологическите проучвания, защото искаме да сме с победителите. Програми, идеи и дали се изпълняват или са само обещания никой не гледа.

217

Анонимен

преди 2 години

Гербаджиите т.е цялата администрация в страната ще гласува за тях защото са шапка на тояга те дори не познават законите изпитах го на собствен гръб както и разтакаването две месеца за нещо уредено в закона Да всички досегашни директори на Админстрации и другите работещи там се страхуват защото знаят за метлата но смятам че тези новите не са просто една метла поне това разбрах от изказването им Кой за кого и как всеки взема решение за себе си и бъдещето

216

хахо

преди 2 години

с тия партии на промяната до тук . сега трябва да доиде някои да оправя дърьавата . вси4ки знаем кои е този . боико завинаги

215

наглите политици

преди 2 години

Ами гениално, вече ще трябват не 4, а 5 партии за съставяне на кабинет! На харвардските министри, какво им е обяснението, да не влязат в някоя съществуваща партия? Ако всички са маскари, то как ще правят коалиция с 4 ЧЕТИРИ други партии? Ако няма да правят коалиции, значи обричат страната на политическа нестабилност, като се превръщат в част от проблема, а не решението!

214

Анонимен

преди 2 години

Легендите за Петков и Василев обслужват единствено ГЕРБ. Изобщо всяко роене и нови партии са за сметка на протестните партии и в услуга на ГЕРБ и ДПС

213

Анонимен

преди 2 години

Борисов, ке не падна :)

212

ТРЕНДЪРСА+

преди 2 години

"24 ЧАСА" СА поддържали винагиГЕПИ. За това не им вярвам. ТезиСА лапачи.

211

:)

преди 2 години

По поръчка на 24 часа (разбирай ГЕРБ). ИТН се окъкаха, но ГЕРБ къкат 12 години преди това. За тях ще гласуват само мършите от държавната администрация назначени от ***. Не са малко, но макс 19-20%.

210

Анонимен

преди 2 години

Суверена: 35% избирателна активност = нелегитимен Парламент и Президент !

209

Анонимен

преди 2 години

Сбъркали са 14 с 24, на редактора са му треперели пръстите от ужас с предстоящото сриване на герб

208

Анонимен

преди 2 години

ИТН най много 10% и разБойко на бял кон още 12 години! До там я докарахме

207

Анонимен

преди 2 години

До Прогноза 226Боко ще избега и ще го "пуснат", нема как 2 лъва да се сборят, като единия му обиди жената и да няма последствия :)))