266

мм да

преди 2 години

еми да закриваме предлагам ако - герб спечели да истеглят веднага още -50 милярда и распродаваме дьржавата заедно сьс населението , на тьрг кои колко даде

265

Хм

преди 2 години

Изчегъртаха умният красавец Ристю Бойкикиев. Язък дето форумния му *** толкова се пенеше тука.

264

Бонго Бонго

преди 2 години

Сърчовете се нагласят на победителя белким после изкарат някой лев.Всичко е ала бала. Даже съм убеден, че за Герб са двойно и тройно повече. Радю ще натисне волумето с парите на Божков или Капитал и хоооп двата гущера канадския бръмбар и цъкльо близо до герб и хооооп а минаха ги. Ще схемират пак с лъжа три дена 1 процент. Радев трябва да се махне от България и да дойде при мен в Бонголандия да бере мумук.

263

Бай Иван 2

преди 2 години

Ко ко каза? По поръчка на кого? Ясна работата .

262

Q

преди 2 години

Завалиите дебейци, ще си останат маргинали завинаги. Такава е участта на презиращите собствения си народ! Народът може да е ***, но има усет.

261

Анонимен

преди 2 години

Новата партия ще спечели не по-малко от 30 процента. Искаме нова България и ще я получим. Бацун и Доган са минало

260

Щщщ

преди 2 години

Пълен срам! Нещата са толкова прости. Това което "проверяваха" три месеца, се проверява за пет минути, за ПЕТ!Как не ги е срам!!!За Спецов говоря, един мошеник.

259

ПОВЕДИ НИ КИРЯЧЕ!!!!

преди 2 години

Кирячето ще вземе от гласовете на Славуца и Маята и смазва Токсичния, като го мести на 2-ро място да си рИве. На 3-то място влиза Продай България и се коалира с Кирячето, подкрепени от Итене (4-ти). БСП, ДПС и ИБГНИ го задyхват на последните места.

258

Анонимен

преди 2 години

Агенция ГРОП , извинявайте Тренд пак няма да познаят .

257

Ж

преди 2 години

Баце пак е уредил! Успойте се!

256

Анонимен

преди 2 години

Тренд..много за герба бря ,виж за слави може и по малко да бъдат)

255

Анонимен

преди 2 години

Т.НАР. "ПРОУЧВАНИЯ НА СОЦ-АГЕНЦИИ" НЕ СЪОТВЕТСТВАТ НА РЕПРЕЗЕНТАТИВНА ИЗВАДКА, КАТО САМО ГРУБО ОЧЕРТАВАТ ТЕНДЕНЦИЯТА И НИЩО ПОВЕЧЕ. ТАКА ЧЕ ТЕ РАЗКРИВАТ, ЧЕ АГЕНЦИИТЕ ОПЕРИРАТ С ОГРАНИЧЕН ФИНАНСОВ РЕСУРС (ТОЕСТ ИМАТ ОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ) ИЛИ СА ПЛАТЕНИ ЗА ДА ИЗВЪРШВАТ ПРОПАГАНДНИ ВНУШЕНИЯ!...

254

Анонимен

преди 2 години

За сега след 1 седмица си съпоставете анализите

253

Трендо

преди 2 години

и всичко де не ни отърва се трие, понеже сме свободни ;) а да ми потъркате тренда 55 пъти

252

Щщщ

преди 2 години

Баце пак е платил, ***! Успокойте се!

251

Анонимен

преди 2 години

До Буги Барабиняка 276 Сигурно затова в началото на 20-ти век са наричали дедите ни "прусаците на Балканите" :)

250

Жабата

преди 2 години

Колко струва социологическо проучване, което установява, че 100 % ме намират умна и красива?

249

Анонимен

преди 2 години

Тренд,откъде се натренди,или на амбразурата да венцехвалим Нанко Кюлчетин.Хората ,се чудят как,най- грамотно да изработят статуквото и Тренд,бърка в тренда.Кога се обявиха, кога станаха9 проц.Ясно е ,че всички вкупом ,въртят телефоните,да подло- жат крак.Особено Мая Черешкова, която искаше да ги прихване.Другите, ще играят с подкупи.В производството имаше лаф,"Умрелите,защо не стават". Така ще е със статуквото,не мърда и това е,не мърда.

248

До 274

преди 2 години

Кои комунисти бре ? Тези от ГЕРБ ли става на въпрос ? Защото дългът на България през тяхното управление е десеторно по висок

247

Буги Барабиняка

преди 2 години

До Анонимен 274Хе, е наистина ли смяташ че българина може да живее като германец? За да живееш като германец трябва да действаш като германнец, а българина си е средностатискически мъpляч.