34

Анонимен

преди 3 месеца

В България от 1 март до 14 септември 2021 от Ковид-19 са починали 64 ваксинирани от общо 9494 починали от вируса - това е 0,67% от починалите.

33

Анонимен

преди 3 месеца

951 са положителните проби за ковид а дали хората дали тези положителни проби са болни на 100 процента е друг въпрос.

32

До 31

преди 3 месеца

Къде я видя тази статистика?

31

Анонимен

преди 3 месеца

При този вирус май няма силна или слаба имунна система или дали човека има или няма други заболявания. Не се знае при кого протича леко, при кого тежко и кой умира. Единствената зависимост, която засега знаем е, че колкото е по-възрастен човека, толкова е по-голяма вероятността да почине от вируса.

30

Светнат

преди 3 месеца

До 28 - Статистиката и елементарната математика показва, че на 100 починали едва 3% са такива с пълен курс на ваксинация. Ваксината не предпазва от заразяване, а от тежко протичане на болеста.

29

До 27

преди 3 месеца

Процента на смъртност при грипа е по-малък защото никой не тества хората дали са болни от грип и като получат инфаркт или инсулт си ги пишат починали от тях а не починали с грип.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Труповете не могат да се скрият. Забравете вече за упорката, че вируса е смъртоносен колкото сезонен грип. Казах ви, вървеше миналата година. Ако ще се правите на интересни давайте срещу ваксините. Няма начин някой ваксиниран да не се спомине от нещо. Невъзможно е да ви докажат, че не е от ваксината.

27

До 26

преди 3 месеца

А ти какво ще кажеш на близките на хората които бяха ваксинирани но починаха С ковид, че ваксината действа?

26

Анонимен

преди 3 месеца

до 26 Само че за разлика при грипа, ако имаш други заболявания е мноого по-малък процента на умирачка, отколкото да те хване тоя вирус с тези заболявания.

25

До Анонимен 8

преди 3 месеца

Кажи го на близките на починалите. И ще разбереш как могат да те нокаутират като на втората секунда ще си събираш зъбите от земята.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Аз пък познавам стара жена със слаба имунна система, дето не разбра че е с ковид. Царят е гол.

23

Елемаг

преди 3 месеца

Отиваме на Октмври,има вече сезонен грип.2-ра поредна година не ми давате бройката на каращи ГРИП.Еми за това няма да се разберем никога с вас!!!

22

Анонимен

преди 3 месеца

Антиваксъре, аре стига си го повтарял това как си го минал вируса. Имаш силна имунна система, но много хора имат слаба имунна система и заболявания които са обречени срещу този вирус и умират. Стига дава пример със себе си, че бил безобиден.

21

До 18

преди 3 месеца

Дори и да сме единствената страна в света която не иска да се ваксинират(макар да не ми се вярва да сме единствените) какво лошо има в това.

20

Анонимен

преди 3 месеца

до 18 ЕКСПЕРИМЕНТ! Това е зловещата дума! Бели мишки ли сме, к'ви сме? Най-добре е да ти кажат ония ваксинирани с втора доза, които отидоха при Свети Петър!

19

Анонимен

преди 3 месеца

До 18: Знаят ли шефовете ти, че не си си заслужил стотинките за тролене?

18

Анонимен

преди 3 месеца

До 12 При такъв невероятен бизнес с дезинфектанти, маски, ваксини .... разликата безспорно е голяма! Безспорно и от свински грип умряха много хора! Сега обаче умират от старост, от инсулт, инфаркт, рак, ХОББ ......, но и с КОВИД - не и само от КОВИД! И безспорно нямаше по 10 статии по темата на новинарските сайтове за кликане и гледане на рекламки!

17

Анонимен

преди 3 месеца

Доброволен медицински експеримент без ваксинация? Или заблудени от пропагандоторите, че няма нужда от ваксинация? Така или иначе сме единствената държава в света, която отказва ваксинация.

16

До 11

преди 3 месеца

Ами защото не виждаме смисъл да го правим.

15

Анонимен

преди 3 месеца

До 11: Къде в статията пише, че жертвите са от ковид? Няма да се ваксинираме.