74

Анонимен

преди 3 месеца

Престъпление е сега когато има ваксини, да умират толкова хора от вируса. Пропагандиращите против ваксините трябва да бъдат съдени за смъртта им.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Ваксините работят, това е факт.

72

Гражданин

преди 3 месеца

В ръцете си държите калачников и сечете! Заради вас, антиваксъри не можем да заживеем нормално като някой вече! Най ефективното решение е ваксината, ама на кьорави както и да му обясняваш колко е лазурно небето, няма да те разбере!

71

Случаен минувач

преди 3 месеца

За Москва мога да кажа едно: Там вече няма никакъв социализъм. Това, което може да се види, е бурно развитие на капитализма. Лъскави витрини, луксозни стоки от цял свят. Ама и цените си ги бива. Местни хора ми казаха - за да живее човек тука горе-долу, му трябват поне 100 000 рубли на месец. Проблемът е, че много малко хора са с такава заплата в момента. Твърде ограничен брой.

70

Валерия

преди 3 месеца

Ваксините не работят - това е факт!!! Хората умират а фармацефтите си пълнят гушите с иэмислените ваксини!!! Милиони умряха, някой трябва да отговаря пред целия Свят - кои пусна коварната эараэа!!! Това е бих го нарекла престъплението на ВЕКА!!!

69

Случаен минувач

преди 3 месеца

Рублата се оказа по-евтина от сръбския динар и македонския денар. В Македония 1 денар е 3 стотинки.

68

Случаен минувач

преди 3 месеца

За твое сведение, фалшив случаен минувач, копейки сега няма! 1 рубла е 2 стотинки! И монетата от 1 рубла все едно, 2 стотинки! Бях в Москва на 30 и 31 август. Един билет за метрото е 60 рубли. А в метрото повече от половината хора не носят маски или ги слагат само проформа, на брадата си! Видях го с очите си! Независимо че и там непрекъснато им напомнят за маските - повечето не го спазват!

67

Пиян ватник

преди 3 месеца

Сорос, Бил Гейтс, Рептилийте и Илюминатите хакнаха профила на Случен минувач!!! Моля КГБ, ГРУ и Иран да помогнат да му го върнем обратно!!!

66

Случаен минувач

преди 3 месеца

В Русия и Китай ваксинацията стана задължителна, който не се ваксинира го уволняват. В Китай вече са 1 милиард ваксинирани, а на мене ми плащат с копейки да лъжа хората и да всявам паника.

65

Случаен минувач

преди 3 месеца

В джобчето ми дрънкат рубли и копейки.

64

Хибридна война

преди 3 месеца

До Случаен минувач. Кой чупи прозорците? Руските тролове, който лъжат хората. После хората умират. Ваксини има от 100 години и дори ти имаш поставени поне 10 през годините. Дано поне ти плащат добре от Руското посолство.

63

Случаен минувач

преди 3 месеца

Ситуацията с ваксините ми напомня филма "Хлапето" отпреди 100 години. Хлапето троши с камъни прозорците на хората, след което бяга бързо. След 15 минути се появява Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар. И започва да поправя прозорците. Да, ама един се сети за какво става въпрос и подгони него - стъкларя. Така че хората трябва да осъзнаят кой са "стъкларите" в днешно време и да им потърсят сметка!

62

До 38

преди 3 месеца

Всички ще напишат ме са преболедували безсимптомно според тях, а реално не са, ако се разболеят няма как да не разберат

61

Анонимен

преди 3 месеца

Слушам Алекс и Десислава как четат морал и научат как да се отнасяме към коронавируса.. Някакви смешни женички толкова много са си повярвали.

60

Чудесно

преди 3 месеца

Днес 951, утре 600, вдругиден над 2000. След седмица 2500-3000. И то само заради това, че българинът му е срамно да носи маска и смята да завземе света като не се ваксинира.

59

До 57

преди 3 месеца

УК е с близо 67 милиона население, бе !!!

58

Анонимен

преди 3 месеца

ПАНдемия,кой да се вдигне падналите ли , починалите антиваксъри ли? Кой ще падне изправените ли,ваксинираните ли?

57

Анонимен

преди 3 месеца

Балкански ще фалира,при тоя повсеместен фарс

56

Анонимен

преди 3 месеца

А в УК са над 30 хиляди и почти 200 починали. Ама ваксинити не знам колко процента.

55

Анонимен

преди 3 месеца

"Труповете не могат да се скрият. Забравете вече за упорката, че вируса е смъртоносен колкото сезонен грип."________ Че защо, след като този вирус Е смъртоносен колкото и останалите грипни вируси. И това щеше да е абсолютно явно, ако: 1.имаше адекватни тестове само за ковид, а не измисления psr, който лови всичко и минава в графата ковид и 2.правеха се милиони тестове на ден за сезонен грип (както сега за ковид) и всеки починал от каквото и да е с положителен тест за грип го пишеха умрял от грип