49

Хемус

преди 8 месеца

Докато ми става по-всяко време няма от какво да се притеснявам!На здрав организам да си бия отрова няма как да стане

48

Гого

преди 8 месеца

Много удобно си мислите оправдания когато не можете да спазвате закони. Винаги е по-лесно да карате направо вместо да спазвате мерки и да носите маски. Кой я измисли тая глупост че маските са за мълчание??? Що за мал0умие питам? Как точно пречи маската да говорите и не ми излизайте с глупости че е символика, тия средновековни истории айде да не ги пренасяте и в 21 век

47

Анонимен

преди 8 месеца

Само 64 ваксинирани са починали от 9494 починали от Ковид-19 от 1 март до 14 септември 2021. Знае се, че ваксините не защитават на 100% и ваксинирани също умират макар и много рядко. От 1,261 милиона ваксинирани има 64 починали, което е един починал на 19000 ваксинирани. При неваксинираните имаме един починал на 340 неваксинирани

46

Анонимен

преди 8 месеца

Маските са за да мълчите - това беше на Милен Цветков. Какво стана с убиеца му?

45

Анонимен

преди 8 месеца

Малко ми е трудно да се съглася, че сме в пик/връх...все тая след като и във ФАКТИ дежурния им списовател по темата се отказа да слага в заглавието "тревожни новини?!?!

44

Случаен минувач

преди 8 месеца

До 39 Муамар Кадафи да каже такова нещо?? Точно той? Дай линк да видим.

43

Анонимен

преди 8 месеца

ДАНС да провери, ако има двама починали със сертификат от едно място за ваксина, най-вероятно сертификатите са фалшиви и ваксини не са поставени.

42

ПЛАНдемия

преди 8 месеца

900 бр с менте тестове едвам докараха, отваряйте всичко. Вдигнете се и те ще паднат

41

В.Узунов

преди 8 месеца

Най много ваксинирани *** . Почти всички къде знам и отидоха при Аллах имаха ваксини.

40

Анонимен

преди 8 месеца

до 40 Ваксърче, кажи го това на близките на умрелите с втора доза ваксина и да видиш как ще ти начупят тиквата набързо!

39

Анонимен

преди 8 месеца

Никога специалистите не са казали, че ваксините предпазват на 100%, това е довода на страхуващите се да се ваксинират, че ваксините не действали. Иначе всички данни показват, че ваксинираните се заразяват много по-рядко и по-рядко пренасят заразата, а не само че изкарват по-леко вируса и рядко умират.

38

Анонимен

преди 8 месеца

до 21 Не са експеримент ваксините, а трупане на милиарди поради човешката глупост! Преди да убият Муамар Кадафи в едно интерва казва" След 10 години ще измислят един вирус и ще създадат за него няколко ваксини, от които едните ще са смъртоносни, а другите ще предпазват."

37

Анонимен

преди 8 месеца

Можеше в преброяването да сложат и въпрос дали хората са били болни от ковид за да изчислят след това още колко остава до стадния уминутет.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Допълнение. За тези 64 починали не се каза дали са напълно ваксинирани и дали са минали 14 дни след последната доза.

35

Анонимен

преди 8 месеца

до 31 А за здрав човек като мен викаш да се ваксинирам защото иначе ще ме гепа липсата на обоняние за седмица? Е, не се ваксинирах и ме гепа вирусчето и нямах обоняние за 1 седмица. Или сега ще ми излезеш с номера, че докато съм бил заразен съм можел да заразя и други хора? Дечко, като си ваксиниран пак пренасяш заряазата, ако не си разбрал с тази разлика че ти нямаш симптоми, но заразата я предаваш на друг. Колко пъти да ви казвам за стадния имунитет и бай Мангъров колко пъти да ви го набива?

34

Анонимен

преди 8 месеца

В България от 1 март до 14 септември 2021 от Ковид-19 са починали 64 ваксинирани от общо 9494 починали от вируса - това е 0,67% от починалите.

33

Анонимен

преди 8 месеца

951 са положителните проби за ковид а дали хората дали тези положителни проби са болни на 100 процента е друг въпрос.

32

До 31

преди 8 месеца

Къде я видя тази статистика?

31

Анонимен

преди 8 месеца

При този вирус май няма силна или слаба имунна система или дали човека има или няма други заболявания. Не се знае при кого протича леко, при кого тежко и кой умира. Единствената зависимост, която засега знаем е, че колкото е по-възрастен човека, толкова е по-голяма вероятността да почине от вируса.

30

Светнат

преди 8 месеца

До 28 - Статистиката и елементарната математика показва, че на 100 починали едва 3% са такива с пълен курс на ваксинация. Ваксината не предпазва от заразяване, а от тежко протичане на болеста.