111

Анонимен

преди 2 години

Кат Русия няма втора тъй нещастна на света. Липсват и две столетия развитие.

110

Анонимен

преди 2 години

Е, значи нямат никакви врагове... олекна ми!

109

комитата

преди 2 години

подвеждаща информация с малко истина -първо Русия няма външен дълг з а разлика от така наречените велики сили,второ няма печатница на пари за разлика от САЩ,трето -дълггодишните ембарго наложено от САЩ води и до невисок растеж и четвърто направи най-силната армия в света и получи голям международен вторитет и накрая тя е единственара държав с най-големи стратегически ресурси в света -да не е мислим .Драскачите да напишат къде сме ние

108

Ха

преди 2 години

Русия я отписват и подиграват от столетия, но който се е захванал с тях, се е разбил и приключил.. справка Чингиз Хан, Наполеон, Хитлер.Не съм и фен, но определено няма страна в света която да не се съобразява с тях.

107

Анонимен

преди 2 години

Разбирам, гроздето е кисело, но с нищо не мога да помогна.

106

Ха-ха

преди 2 години

На руснаците пак са им виновни я американци, я турци, я Меркел, я световният империализъм! Андрей Кончаловски..."Руснаците живеят в 19 век, само че със смартфони"!

105

Анонимен

преди 2 години

Добър коментар относно Русия за турските *** и амеранските дyпeблизци, дежурещи в коментарите на сайта, няма. Така че ви чакат само разочарования. Ще има да слагате минуси, до изнемогване.

104

Сещай се снахо

преди 2 години

Кучетата винаги лаят само от страх.

103

Анонимен

преди 2 години

Най-големият враг на Русия е възможно и да е икономиката й, но по-големият враг от най-големия със сигурност е запада с неговите перманентни болни амбиции за завоюването на Русия без война. Подлостта и лъжите са вечната борба за превъзходство над Русия. Но за щастие, никой в Русия вече не храни илюзии относно добронамереността на запада. Кофти е да се каже на глас, тази истина за нашите натовски партньори, но е истина.

102

Анонимен

преди 2 години

Странна е позицията на западняците. Не знам какво очакват когато твърдят това. Може би очакват, че лошата Русия ще се предаде и сама ще им предложи територия, ресурси и хора? Алчността и завистта им е разбираема, но въпреки това позицията им е разбираема. Вместо сътрудничество, те предлагат унищожение за Русия. Е, който и да е в позицията на Русия ще прави само едно, ще се защитава. Така, че... имат много по-здрави от Агоп Петросян, арменския поп.

101

Анонимен

преди 2 години

Официално враговете на Русия винаги са й желали злото. Неофициално, също. Отношенията на запада с Русия винаги са били двулични и измамни. Русия никога не е била щадена от запада. Няма изненада. Всичко си е както беше, западът добър, а Съветския съюз, сега Русия, лоши.

100

Анонимен

преди 2 години

Поредното неофициално доказателство, че западът смята Русия за световна сила. Двуличието в отношенията с Русия няма да им помогне с нищо. Русия претърпя много и пак се изправи на крака, сама. Чест и слава на Русия! Позор за афгнистанските използвачи.

99

Анонимен

преди 2 години

Лоша тя Русия, слаба, пък гaщитe ви все пълни и миришат лошо от нея. Нека все така да е лоша Русия.

98

Анонимен

преди 2 години

Дедо да се поразрови да се сети за името на австралийския премиер, не само да чете предварително написани картончета.

97

Наблюдател

преди 2 години

Този който е писал статията дори не ходил в Русия но знае как е там .... Айде първо всички дето пишат за Русия да отидат, да видят и да говорят с хората ... Да, имат проблеми, но се развиват и то доста успешно ....

96

Рушофилски трол

преди 2 години

"Първо, Русия в момента е пета икономика в света....." дори в СиВ не беше пета...петоколонник смачкан.

95

Анонимен

преди 2 години

Нищо вярно няма в този паксвил. Първо, Русия в момента е пета икономика в света. Второ, за всичко за виновни Горбачов и Елцин, които разрушиха руската икономика. Разрушиха над 300 машиностроителни предпиятия, цялото самолетостроене и т.н. Сега Путин е дал 45 млрд рубли, да започне въстановяването на руското машиностроене. Така е, така беше и при нас - което се разруши за 2-3 години, после е трудно да се въстанови и за 30 години

94

Не е само Тексас

преди 2 години

има и други щати, които имат по добра икономика от тях.

93

Без паника

преди 2 години

Смешно е как някои сравняват България с Русия. Русия е с много по-голяма територия и ресурси. Русия трябва да се сравнява с Китай, Канада, САЩ и т.н.А България със Сърбия, Гърция, Хърватска и т.н. Интересно е че Тексас например, Южна Корея, които са в пъти по-малки от Русия, имат по-висока икономика. Някой ще обяснили защо?

92

деепричастие

преди 2 години

До анонименА деепричастието с вълнообразна линия ли го подчертаваш?Това най-излишната наука с която някой някога се занимавал... Предпочитам си интелектуалното ниво на другата глава... поне носи удоволствие...