11

Въпрос

преди 2 години

Как е икономиката на членката на ЕС и НАТО България? Членката на ЕС и НАТО България освен евтини черноработници за запада нещо друго произвежда ли?

10

Анонимен

преди 2 години

Бившият американският посланик в Украйна Джон Хербст заяви, че САЩ ще наложат сурови санкции на Русия, ако Русия присъедини Украйна! Хербст подчерта, че санкциите могат да разрушат руската икономика.

9

Анонимен

преди 2 години

Холандски депутати обсъждат с руската опозиция как най-ефективно да ранят Путин и да въведат демокрация в Русия. "Видео-пранк с Парламентом Нидерландов" и същото на английски "Video-prank with the Parliament of the Netherlands (Eng)"

8

пияница мистик

преди 2 години

Браво! Изключително точен анализ на ситуацията в Джyджистан. Абсолютно вярно на 100%

7

Хомосексуалист

преди 2 години

ЕС гласува да въведе хомоксексуални бракове в Русия. Ако Русия не промени конституцията си и не въведе хомосексуални бракове ЕС ще наложи сурови санкции на Русия. Санкциите могат да разрушат руската икономика. Хомосексуалните бракове са най-екологичните и най-въглеродно неутрални бракове защото не произвеждат деца които отделят въглеродни емисии. Трябва да помислим как да спасим планетата от човешката дейност, Русия бълва въглеродни емисии които предизвикват климатични примени.

6

Мужишки мъки

преди 2 години

Държава-джудже като Южна Корея има по-силна икономика от блатная. Корейците правят едни от най-добрите автомобили, електротехника, телефони. Ръшките не можаха и един тостер да сделаят, горките. От първа ръка видях как в Сибир хората карат на чай и варива. Страшна мизерия като най-гладните години на 90-те у нас. Наистина, да имаш толкова ресурси, а народа ти да мизерства може да се *постигне* само от завършен .. мужжик.

5

Анонимен

преди 2 години

Цената на газта на спотовите пазари в Европа днес мина 970$ за 1000 куб/м. Зимата е близо.

4

Анонимен

преди 2 години

Хубава, лоша Русия е независима държава скоято всеки се съобразява.

3

Анонимен

преди 2 години

Русия е с ниски дългове, а САЩ техните не моат да ги изплатят без хиперинфлация или фалит.

2

Анонимен

преди 2 години

Забравете Русия тя ще пребъде мислете бг че умре се

1

Анонимен

преди 2 години

Пак в чуждо канче надничаш, со росоидино...