192

ДртПрч

преди 3 месеца

И не го защитавайте Бойко! Още поне два мандата трябва да е в опозиция, поне докато излезе от Централния софийски!

191

Някой

преди 3 месеца

До дрт прч Как да не я мислим, като тя непрекъснато ни натрапва присъствието си! Такова врякащо кречетало търпи ли се? В БСП никой не я иска, защото с Корнелия не се понасят!

190

ДртПрч

преди 3 месеца

Мая не я мислете! Тя ще е депутат и с коалиция, и без коалиция. Може 7 към БСП да се присламчи. Важното е да има обединение в парламента, а и извън него.

189

Анонимен

преди 3 месеца

Тия дето говорят за крадени пари при ББ - сега, като повишите инфлация с 3-4 процента, автоматично вече сте откраднали няколко милиарда от всички нас. Киро това не го засяга, парите му са в чужди банки, той може да си го позволи и да щрака с пръсти, защото като обеднеем всички, той ще е още по-богат.

188

тя

преди 3 месеца

Ще бъде добре!

187

пенсионер

преди 3 месеца

Мая е като лъжица л......о сипано в каца мед.Може новите Петковци и другият да са добри ,но стар бардак със стари чанти не става.

186

ДртПрч

преди 3 месеца

Ама тая била такава... Ама другите били онакова... Ама тоя... Ама оня... Нямаме времето и лукса да се занимаваме с такива глупости. Има работа за вършене. Е, не че и служебните правителства на Радев не могат да я свършат, ама все пак трябва да я караме по нормалния ред. Съединението прави силата. Иначе, ако Радев ще върши цялата работа, да правим републиката президентска!

185

харашой

преди 3 месеца

Мая от "Изпърди се БГ"

184

Анонимен

преди 3 месеца

Типичен пример за политическо пapa3итиpaнe! След като изсмуче един гостоприемник се впива в следващия и продължава да смуче...

183

Тралала

преди 3 месеца

Досега и Борисов, и Радев всичките се объркаха и назначиха по някой човек на Прокопиев, Божков и тем подобни. Добре, че Слави се крие и няма, къде да разговарят тира с парите

182

ДртПрч

преди 3 месеца

Ами точно това ни е нужно - демократичен фронт за измъкване на България от кризата + БСП. Съединението прави силата. Иначе - Бойко и 10 години назад.

181

Някой

преди 3 месеца

Мая Общата готова да се предложи на всички ,които искат да се "коалират" с нея? Голям майтап! Които пък не я искат , с удоволствие биха я дали на всеки,който я по желае!

180

Така е ..

преди 3 месеца

Рибата в морето , а тая се присъединява към готвачите.Бърза , да не би някой да я изпревари. Аман !

179

Тралала

преди 3 месеца

До 147 Анонимен Да, защото Емил Георгиев след като е отказал да продаде Екогласност на Петков и Василев, Прокопиев веднага му е завел дело и съдийската мафия го е осъдил на 620 000 лв

178

Анонимен

преди 3 месеца

Другарката иска "Реформаторски Блок 2"! Видяхне как свърши "Реформаторски Блок 1"! Новият може и да не започне! Аммин!

177

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 178За това си прав, фурия е....:)) Щом успя да влезе в парламента с името "Изправи се! Мутри вън!", значи има електорат от верващи в нищото :)) Само дето усеща, че нещата й се изплъзват, затова прави отчаян ход с медийните балони и ДБ, щото не е искат нито в БСП, нито в ГЕРБ.....нема избор жената :))

176

Анонимен

преди 3 месеца

А Хаджионзи, от кого си е поискал?

175

Анонимен

преди 3 месеца

И коалицията ще се казва: Изправи се БГ. Ние идваме. Промяната продължава. Да Бе, да. Тангра ни го говори (последното е, защото никаква промяна не може да продължава без Йоло Денев)

174

Ха сега да видим?

преди 3 месеца

Кой ще се върже да й стане "кукувиче гнездо" ?

173

Хаха

преди 3 месеца

Хахаххаха Майчето е готова на всичко само и само да участва във власта. Тъй като се видя, че проектът им с Хаджигенов не става, иска да се подсигури, че пак ще успее да влезе в парламанета... Дано другите не са толкова *** да ѝ се хванат на глупостите.