82

Бай Тошко

преди 2 години

Етишопци не искат да си плащат парното и тока. Все от държавния бюджет искат да им се плащат сметките. От данъците на цяла България. Етишопия.

81

комита

преди 2 години

идват изборите и се мъчат да с е доберат до манджата но и Ранзес 3ти не може им помогне

80

ВМРО ПАТЕРИЦИТЕ

преди 2 години

Искам ВМРО (патерицата на ГЕРБ) "войводите" или сигурно и патриоти се наричат калинките престъпни да бъдат наказани защото хората знаят че те са бандити и трябва да бъдат раследвани ОТ-ДО! Мисълта ми е че такава концентрация на наглост от бандити не трябва да се допуска!

79

Хх

преди 2 години

Цените на тока поскъпнаха в цяла европа, има държави със скок над 40%. България няма думата за цената на тока, тия много добре го осъзнават, но се възползват за да заблудят простите хора и да съберат тук там някой вот на идващите избори. Гнусни мишоци

78

Аз

преди 2 години

Няма лошо да протестират, всеки има подобни права, наистина доста социална зайнтерисованост, но Лукойл не плащаше нищо и при вашето управление, а вие нищо не направихте. Ако Русия иска добро отношение, моля да си плаща като нормален инвеститор, а не на наш гръб, ако ли не пътя чантата и у тях.

77

сминдух енд чесън

преди 2 години

За игрите с тока трябва да питат бившия си ортак Борисов,той знае за какво иде реч.

76

Анонимен

преди 2 години

За тия нацисти няма ли жандармерия да ги излови и натика по затворите бе???!!!

75

Пълна подкрепа

преди 2 години

Дерзайте момчета!

74

дърт джендар

преди 2 години

Някой да ми каже , моля за кого да гласувам пак ли за Дбто или за новите любимци на Прокопиев Петков и Василева.

73

Алекс

преди 2 години

Абе, тези фалшиви войводи колко процента спечелиха на последните избори,че си позволяват да блокират кръстовище.Народът си каза тежката дума:изпрати ви на политическото бунище.

72

Анонимен

преди 2 години

Вмро=слугите на герб...

71

Анонимен

преди 2 години

Все така и напред!

70

Така

преди 2 години

вБро

69

талибан

преди 2 години

До лицемери Еееее продаваха пашапорти

68

Асан

преди 2 години

Какво значи вмро ??? :)))

67

Анонимен

преди 2 години

ВМРО протестират против това, което те самите сътвориха заедно с ГЕРБ докато управляваха в България. Май ВМРО се опитва да надмине ГЕРБ по наглост.

66

ВМРО

преди 2 години

Нещата са ясни:1 комунистите на Радев изнасят ток за Гърция на цени под пазарните, за да се пълнят черните касички2 инфлацията изяде пенсиите и заплатите- магазините са нагледно доказателство3 горивата са оставени без никакъв държавен надзор, понеже ги диктува руската лукойл, същата която не е внесла и 1 лев данък в хазната от както са в България! И всеки опит за ревизия среща отпор и от руснаци и от бг еничарите!Протеста едва сега започва

65

маус

преди 2 години

смениха тактиката на изхабените популистки предизборните обещания със популистки протести

64

Лош обичай

преди 2 години

Това всеки недоволен от нещо в държавата да затваря кръстовища, е глупава и вредна практика. Винаги има някой, който протестира срещу нещо, и затваря улици. И кой губи? Властта?! Едни протестират срещу Борисов, други - срещу Радев, на трети не им плащали заплати, или им вдигнали тока... И какво? Губещи са само гражданите на София!

63

Щерев

преди 2 години

почнаха протестите на народа против мафията.. ама чувам за милиционерско насилие.