261

...

преди 2 години

Абе аз не помня преди 2 години да са ми искали паспорт за кино или паспорт за бар ама щом казвате, че се връщат към предишния начин на живот, сигурно там са им искали.

260

До 298

преди 2 години

Ний пък , източните, на вас гледаме по същия начин.Дали си способен да обясниш каква е разликата?

259

Анонимен

преди 2 години

До Живеещ в Швеция- "Швеция имаше строги мерки след първата вълна," ?? В коя "швеция" живееш бе?? Туй че някои казават на Столипиново- швеция, където сигурно живееш, е само майтап. Я кажи да чуем за "строгите мерки" в Швеция? От началото до сега не са носили маски нито е било задължително, никога локдауни, не са затваряни училища. Ресторанти и пъбове само за кратко работеха с намалено работно време, и винаги пълни с хора без маски и вътре дори, а в петък и събота съвестните, са един върху друг

258

Живеещ в Швеция

преди 2 години

Тебе може и да те броят за втора ръка в Европа. На мен можеш само да ми духаш праха. Нито знаеш на какъв пост съм, нито какви пари печеля. Но това е друга тема. Ако не бяхте проспали лятото, а се ваксинирахте, можеше сега да сте поне като Унгария и Чехия. Най-неграмотните, най-конспиративните и най-агресивните се оказахте в целия свят, че и мното колебливи хорица отказахте и уплашихте, които сега плащат с живота и здравето си.

257

Анонимен

преди 2 години

До Асан ГробараТи с ваксината на Penniss ли се ваксинира?

256

до 298

преди 2 години

скоропоговорките ги зарправяй на децата от улицата , за това на запад ви имат за втора ръка хора както ние гледаме на мигрантите от афганистан

255

Анонимен

преди 2 години

Защото Дания и Швеция не искат да приемат еврото, а Холандия си смени името и вече е Нидерландия. България също може да се отърве от коронавируса, ако се отърве от членство в ЕС и НАТО и се отърси от валутния борд, след като САЩ ни върне златния резерв, който задигнаха.

254

До живеещ в Швеция

преди 2 години

Мотивирани са по същия начин по който мотивират овцете да влизат в кошарата.В гората има вълци, а при нас в кошарата вълците са превърнати в овчарски кучета .Това, че и те се хранят с овче месо им е удобно спестено.

253

Шопа

преди 2 години

Блазе ти у Швеция. Пми нас сме шопи. Ни се води, ни се кара.

252

До Асан Гробаря

преди 2 години

Що само към неваксинираните се обръщаш, ваксинираните да не би случайно да ги връщаш

251

Живеещ в Швеция

преди 2 години

Първо, в Швеция имаше строги мерки след първата вълна, която отнесе 10 000 души. Второ, хората имат самосъзнание и съвест. Тестване до дупка, изолиране при първото кихван, и масова ваксинация- на всички - преболедували и непреболедувалите. Над 16 години - 83% с една игла , 73% с две. И продължава. Другият месец започват и децата над 12 години. Няма принуда, има мотивация и желание.

250

До Мах

преди 2 години

Материалът, ако е качествен няма нужда от ваксина, справя се с проблема и без чужда помощ. Ваксинира се некачествения такъв, сигур щото си мисли, че без чужда помощ не може.

249

Асан Гробара

преди 2 години

Сите гробаре поздравяваме сите антиваксаре со мелодията "Чекаме Ви"!!

248

Анонимен

преди 2 години

Не храни тролите с коментари.

247

Европеец

преди 2 години

Нормално!!Интелигентни и образовани хора-ерго богати,което не важи за антитата-психясала сбурщина от лузъри,*** и клошове с основно образование....

246

Анонимен

преди 2 години

защото си набутаха всички от еликсира с ГРАФЕН!

245

Анонимен

преди 2 години

изброените държави са 200-300 години пред нас във всяко едно развитие.Ние тука сме си още матриял,суров матриял.

244

Анонимен

преди 2 години

Ми, парите свършиха, там нямат ЕЦБ да им дава милиарди от въздуха. Яко бачкане трябва.

243

Анонимен

преди 2 години

Цветя и рози до антиваксърчеята и респект! О СВЕЩЕНА ПРОСТОТИЯ !

242

Анонимен

преди 2 години

В Холандия не живеят свободно - имат ковид сертификат навсякъде. Защо лъжете? А Швеция и преди си живееха свободно, когато всички ги плюеха, че не налагат мерки. Забравихте ли?