341

Анонимен

преди 2 години

Оставете ги тия скандинавци - те са заблудени и се ваксинират....толкова са загубени, че техните уредени държави и висок стандарт на живот....да се чудиш как са го постигнали!?А ние сме умни, образовани и работни....а нашата държава е все по-зле...що тъй?

340

Анонимен

преди 2 години

Щото са балъци, а ние тарикатите тук няма да се оставим да ни чипират, пък ако ще и да си измрем като мухи!

339

Скандинавия

преди 2 години

На снимката: 15. Август в Копенхаген, две жени се наслаждават на топлото лято в Дания.

338

Анонимен

преди 2 години

Измислен грип!

337

Анонимен

преди 2 години

Естествено , защото , никога не са живели в уродлив комунизъм.

336

Анонимен

преди 2 години

Е, у нас освен маски какви ограничения точно има? Кое точно се е променило драстично в начина ни на живот?

335

Galenus

преди 2 години

Peyte robini tez tazhni pesni sersemski

334

Анонимен

преди 2 години

в холандия все още маските в градския тр. се слагат, но са отвързани и в съботните дни, когато е пазарният ден е гъчкано с хора! в копенхаген още на летището свалят маските, а в малмьо все едно никога не е имало пандемия! в копенхаген на летището 10-тина служители посрещат потока от пристигащи и предлагат безплатен тест и питат за ваксинационен сертификат, но когато посегнеш към телефона да им го покажещ казват, че не е необходимо ...

333

Neka vidim

преди 2 години

В Израел ,Малта и повечето ваксинирани в началото също смело пуснаха всичко и след месец два пак пламнаха,англия също сега е на първо место по заразени.Така че това че започват да живеят свободно да видим до кога.

332

nina

преди 2 години

#373Дания-84,6 % от населението на страната е ваксинирано на днешна дата.(от 20 до 90 годишна възраст )

331

един

преди 2 години

Ваксинираните починали са толкова малко, че изобщо не е и ясно, дали това има някакво статистическо значение, защото хората така или иначе умират постоянно, с ваксини и без такива. Освен това според предишни изследвания около пет процента от ваксинираните изобщо не образували имунитет по някакви причини. Но ние сме винаги назад по правило, така че не се учудвайте!

330

анонимен

преди 2 години

Не поднасяте правилно информацията, дори и нерядко тенденциозно - да, има и вълни при ваксинираните страни, но без много заболели, без задръстване на болници и да не говорим за починалите! Освен това често чета - почва се с и ваксинираните заразени, и ваксинираните умрели, и най-накрая -ама някакъв незначителен процент. Ясно е, че много медии всъщност са антиваксърски, и точно те би трябвало да се санкционират, ако държавата изобщо прави нещо. Мерки у нас не съществуват, по-точно - са халтави..

329

Забележете !

преди 2 години

70-- 80 % АМА от възрастното население НЕ НА ВИЧКИ !!! Най уязвимото !!! -- уж четете ,а си пишете ,като че ли нищо не сте прочели ,свободна интерпретация ....

328

Анонимен

преди 2 години

Защото скандинавците са глупави и вярват на ваксините.Да дойдат в България, *** да им обясни как не вярва на нищо.

327

Анонимен

преди 2 години

Не ми хвалете Каролинския институт, прочетете за шарлатанина Паоло Макиарини, експериментирал с хора и причинил смъртта им с благословията на института. Хората са се доверили именно заради препоръките от там, че е светило. Всъщност е направо нарцистичен социопат.

326

Бонго Бонго

преди 2 години

80% ваксинирани,70% ваксинирани, другите 60% ..... Глупави ли са ??Вас само тоягата ви оправя и режим!

325

Анонимен

преди 2 години

Кви мерки ве хора аз от началото на пандемията още не съм видял мерки, кво се филмирате. Маски в градския и в магазините и това е. На ресторанти и къде ли не си ходя, когато си искам. На повечето работни мета с изключение на 2-3 месеца миналата година всеки си ходи и присъствено и дистанционно, както когато си реши. Въобще от май миналата година мерки няма и това е. Просто хората в тая обстановка им е по-кофти да излизат и да са постоянно навън. Никой не ги спира реално погледнато.

324

Красива cмpът

преди 2 години

Голям майтап ще е тази зима - само българските зимни курорти няма да отворят! При това ниво на заразени и умиращи по болниците, никой няма да пожелае да припари до България! Така е, като си имаме министър антиваксър - никаква пропаганда за ускоряване на ваксинирането! Кой каквото си решал да правел - ако иска да се заразява, ако иска да умира, ако иска да фалира, държавата няма да му пречи!

323

Анонимен

преди 2 години

Какво ми дреме, че антиваксърите не ги пускат по кръчми и концерти -да се ваксинират като мен, щом искат свобода!

322

Анонимен

преди 2 години

До В."Каква нормализация щом в Нидерландия делят хората на със и без сертификат?"Няма какво да се занимаваме с някакво си малцинство от 'сухи съчки' и заради техния животец да правиме каквото и да било!