321

До 363

преди 2 години

Мерките там като препоръчителни, се спазваха много повече отколкото тука като отчасти задължителни. Там имаше Ковид ваканция / не локдаун / но по същество си беше подобно. Категорично мога да кажа , че живота в България беше най- малко засегнат от всички европейски страни

320

В.

преди 2 години

Каква нормализация щом в Нидерландия делят хората на със и без сертификат? Че това си е апартейд. Да не говорим че делата пазара си на две - убийствено за дребния бизнес.

319

Джон Доу

преди 2 години

До: Без име Не, там лекарите и професорите знаят повече от нашите лекари и професори. Не случайно Каролинска Институтет се намира във Швеция. Не случайно там се връчват Нобеловите награди. Във Швеция мерките срещу коронавируса са препоръчителни, а не задължителни като тук. И това беше така от самото начало, но явно сте забравили.

318

Без име

преди 2 години

Там не знаят повече от докторите,политиците, адвокатите.Там има правила и те се спазват.Там се ваксинират. Исландия и тя маха ограниченията.Австрийския президент не е забранил ваксинацията,както се твърди във фейса.

317

Анонимен

преди 2 години

Няма обяснение. Освен че там политиците им са по-умни и не са гледали американски научнофантастични филми. Вирус като вирус!

316

Анонимен

преди 2 години

Тези държави можеха да нямат мерки и преди да има ваксини. Може да им видите статистиките за последната година. Никакъв проблем не са имали...

315

Lorda

преди 2 години

До Лалугеров Толкова си ***, че направо къртиш мивки ***.

314

Миланова

преди 2 години

Преди една седмица посетих Копенхаген. Бях свидетел на концерт с над 5 хиляди човека, без маски, без дистанция, без ограничения. Единствено на летището служителите носеха маски.

313

Браво

преди 2 години

Добре че вулгаропитеците ги водят Сандокана и Мангъра. Под мъдрото им ръководство цъфти и вързва бизнеса на погребалните агенции.

312

Анонимен

преди 2 години

Много са *** тия Датчани дето наложиха мерки в началото на епидемията! Ето сега са зле, както мъдро предвиди Мангъров.

311

do 354

преди 2 години

Е то по тази логикс в България няма мерки и не се спазват от 1 година

310

:)

преди 2 години

"От миналия петък в Дания вече няма никакви ограничителни мерки заради пандемията. Тя стана първата страна в ЕС, в която животът отново е такъв, какъвто бе преди пандемията."Това е хубаво, но не е вярно. В Унгария няма мерки от 1 юли и всичко е наред. Питате какво е общото? ВИСОКИЯ ПРОЦЕНТ НА ВАКСИНИРАНИТЕ!

309

Гого

преди 2 години

А Нашите мили съседи, малтийците, върнаха ли се към нормален живот, както преди план....ята? Тръбяхте, че са с много високо % ниво на вакса или греша?

308

Juls

преди 2 години

Онези които постоянно врякат срещу ваксините са най виновни. Ако имаха акъл за 2 стинки щяха да си траят, който е мерклия за ваксина, ами да се ваксинира поздравления за гражданската му позиция, ГЕРОЙ, пък като се наваксинират всички желаещи, молим нас дегенератите, хипита неандерталски проклети антиваксърски да ни оставите на мира.Накратко казано имам намерение да мина метър така че Шшшшшт !!! :)

307

Striker

преди 2 години

Много е просто: Повече ваксинирани - по-малка смъртност. Ето за днес Дания, Швеция обявяват 3 и 8 души, ние сме 130 и кусур. Всичко друго е чесане на езици и щуротрески.

306

Анонимен

преди 2 години

Холадците са една от културните нации,а тук Луканов раздаде цялата икономика на мутрите дс,банки им създаде,те не знаеха на кой свят са,окрадоха де що могат талибански,заводите фалираха,парите изнесоха,а Слави задоволяваше глада с чалга и простащини.Спуснат сега да ни оправя,който обезличи морала.Други създадоха кифли-певачки на кг пайнерки,търсачки на богаташи.Иначе всеки е велик,а насрещния нищожество.Задминаха и Бай ***.И сега първосигнала *** шаран се лови на думите,без да мисли

305

Лалугеров

преди 2 години

....заживяха свободно защото нямат негодници като Кантарджиев, Кунчев, Ангелов ! Нямат НОЩ, нямат корумпиран, некадърен и крадлив премиер като Борисов !!!

304

Луцифер

преди 2 години

В нашите халета за бели европейски бройлери всичко е спокойно, като обикновено.!.

303

Royal

преди 2 години

Амии... много просто,.. защото са под закрилата на кралската корона...... any questions?

302

Щирлиц

преди 2 години

До Анонимен 345......... ............Защото няма "ваксини".