21

хъша

преди 2 години

Мдааа до като мислещите се справят и връщат към нормалното у нас все още витае празно.главието на вярващи в конспираци слабообразованите надъхващи ежедневно себе си и околните в антваксърски фантазии измишлиотини базирано на дълбоковкоренена ес.наф.щина и пр.осто.ват.остЕ не може да се отрече че сме бавно развиващ се народ гледайки от страни как онези на запад са успешни и винейки отново тях за всички наши недостатъци

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 - Единственото просто в цялата работа си ти .... Пуууу

19

АнонимеН

преди 2 години

ИЗРАЕЛ СЕ ПРЪСКА ПО ШЕВОВЕТЕ ОТ НОВИ СЛУЧАЙ НА КОРОНА ВИРУС КОИТО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 7 ДНИ СА СРЕДНО 9000 НА ДЕН И ТО ВСИЧКИТЕ СА ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ! ТЪЙ, ЧЕ ТОВА ДА СЕ ГОВОРИ, ЧЕ ВАКСИНИРАНЕТО КАТО СЕ НАПРАВИ ЩЕ ЗАЖИВЕЕМ ЩАСТЛИВИ И ДОВОЛНИ Е ИЗМИШЛЬОТИНА!

18

Анонимен

преди 2 години

Напълно нормално е развитите страни където образованието е на високо ниво да се справят първи. Ние понеже сме по-големи католици от Папата ще сме последно пак.

17

Швед

преди 2 години

В Швеция хората са съвестни и изпълняват препоръките. Просто няма нужда препоръките да бъдат задължителни. Полицията не ходи по къщите да проверява дали спазват карантината, защото хората просто я спазват.Хората се тестват и при най-малки симптоми . И сега се ваксинират. Вярват на науката, а не на конспирации.

16

xaxsasб

преди 2 години

И тук ще махнат забраните като се изяснят кое куче да управлява. Но първо ще минем през един локдаун, едни избори и един балотаж, за да има и за другите кучета. Те макар и да се лаят са си глутница от 30 години насам. Пък и ако не те окрадат от какво да те спасят? ;} И между другото имунизацията на кучетата не е ли задължителна? :} Или короната се предава само когато си лице в лице с някой и кучетата в парламента дето си *** дупарите едно на друго са в безопасност?

15

Дедо

преди 2 години

Посланието от статията е ясно , причината за това послание също е ясно , но не се приема !

14

Анонимен

преди 2 години

Как защо? Ами защото правителствата им така са решили. Това е толкоз просто и логично. Процентът на ваксинираните е само претекст, а нищо чудно и да е реално по-нисък.

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 Махат ограниченията на ваксинираните в някои страни, за да подмамят хора в неваксинирани държави към първа игла. Със същата цел в България не казват на хората, че сертификатът им е изтекъл и забавят призивите си за трета игла. Същото правят и СЗО, и ЕМА. Внушава се, че тези страни са махнали завинаги ограниченията, което цели да измами някои, за да се набодат. Същото по-рано се правеше с Израел. Но видяхме колко дълго траеше уж възвърналият се начин на живот.

12

Анонимен

преди 2 години

До VenceremosПълни глупости, в Швеция социалната дистанция е начин на живот и това много преди тази пандемия.

11

Анонимен

преди 2 години

Най големия въпрос,защо още занимавате човечеството със смешния грип,след като сте писнали до безумие даже и на малките деца?

10

Анонимен

преди 2 години

Най големия въпрос,защо още занимавате човечеството със смешния грип,след като сте пуснали до безумие даже и на малките деца?

9

Анонимен

преди 2 години

В Швеция има в момента 41 души в интензивните, а в България 400. Ваксинираните в Швеция с поне 1 доза над 16 годишна възраст -83%., с 2 дози 73% . В България-18,5%.

8

Анонимен

преди 2 години

Всичките "мерки" нямат общо с епидемиологията, а с отнемането на граждански права. И без мерки положението щеше да е същото. В Швеция даже беше, преди да ги притиснат и тях.

7

Анонимен

преди 2 години

Отговора е ***:80% напълно ваксиниранисоциалната дистанция там е правило много преди пандемията

6

Анонимен

преди 2 години

В Нидерландия марихуаната е разрешена. Ще следваме ли този пример :)

5

Анонимен

преди 2 години

До Venceremos И тук не са задължителни. Те са от препръчителен характер и се надяват да се съгласите. Така работят нещата. Освен това, нарушават конституцията.

4

АнонимеН

преди 2 години

УРА! 6-ТА ТЕМА ЗА ВАКСИНИРАНЕ САМО ДНЕС!!!! И ДА Е ЯСНО, ЧЕ ВАКСИНИРАНИТЕ ПОВЕЧЕТО МОГАТ ДА ЗАРАЗЯВАТ И ДА УМИРАТ ОТ НОВИТЕ ЩАМОВЕ НА КОРОНА ВИРУСА! ТОВА ДА МАХНЕШ ОГРАНИЧЕНИЯТА ЗА ВАКСИНИРАНИТЕ Е ОГРОМНА ГЛУПОСТ!

3

Леша

преди 2 години

Първо ни обяснете защо са се самоограничавали? Доказа ли се, че "ваксините" работят? След такива твърдения, ако нещо се сгафи, някой ще виси на клона.

2

Venceremos

преди 2 години

С една подробност: в Швеция маските и социалната дистанция никога не са били задължителни