53

Анонимен

преди 2 години

Цццц, бибитко така се надяваше да има жена за кандидат-президент....

52

Браво

преди 2 години

Единствената смислена постъпка в живота му. Иначе направо харесваше победата на друг, както стана с леля Цецка.

51

Анонимен

преди 2 години

Цвета и Дани Кирилов вице е очевидния избор

50

Диана

преди 2 години

До Анонимен48 Не си остроумен, БСП! Герб не приличат на ов.це като теб - те търсят сериозни хора..Защо искате Радев за президент, защото ви чеше под лъжичката ли или защото утвърждава лъ.жата и мръ.со.ти.ята като нещо нормално в държавата?!..Ха-ха-ха..Радев трябва да се маха - той не може да е визитна картичка на народа ни! Нито БСП е достойно да заеме пост в управлението - или искате да кажете, че ние наистина сме сбирщина първобитни диваци и варвари?!..Не, не сме! И затова тези да се махат

49

Анонимен

преди 2 години

Ще гласувам за теб ако ми кажеш къде се намират Скалистите планини.И ако ми направиш един хороскоп.И да не лъжеш ей,мушморок.

48

Анонимен

преди 2 години

Даже и *** не иска вече Боко да му опъва ушенцето и да го пощипва по бузките... Мъка, гербаджийска мъка. Няма желаещи за кандидат президент. Явно трябва да се съберат и да теглят клечки, който изтегли късата клечка, той ще е.

47

Жалка работа!

преди 2 години

Гледах предаването и чух с ушите си изказването на Плевнелиев. Той каза, че сам се е обадил на Борисов и му казал, че не иска да е кандидат-президент.Значи, никой за нищо не ме търси, ама аз да се обадя (да напомня, че съществувам, че иначе някой сеща ли се за мен?!) и да кажа, че не искам да съм нещо си...Жалка работа! По-жалкото е, че този човечец ми е бил Президент!

46

Анонимен

преди 2 години

Язък!Ами сега?Да помогнем на гербавите със следните предложения:Цецка или Цвета,Барни Ръбъл или Лъчо мозъка,къдравата Сю или ботокса,Деса умното от Дулово или фината Лили,или Николайчо Нанков.Помогнете ми със списъка,че моите фаворити свършиха.

45

:)

преди 2 години

ГЕРБ щели да предложат Азис за президент, защото имал повече шансове от всеки гербер :)

44

Анонимен

преди 2 години

Радев ще победи,а след това ще даде нова конституция на народа в подходящ момент на. референдум.Забрана на Герб,Дпс и Вмро,Атака,Нфсб и тн.Мафията в затвора.Който не иска да е в Бг и не я мисли за родина да се маха в Турция.Там ви чакат.

43

SHEFA

преди 2 години

КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТОЗИ СЕ ПИТАМ?

42

Анонимен

преди 2 години

Нали Стъки щеше да е кандидатът на ГЕРБ? И той ли отказа?

41

Диана

преди 2 години

До Анонимен36 Гешев си е точно на мястото! Той не е политик, а голям професионалист...Предлагайте, предлагайте! Ако познавате някой, подходящ за президент, предложете го...Според мен, Хампарцумян е добро предложение. Виждам че някои не са съгласни, но не казват защо, така че предполагам че са от БСП троловете тук...Ако не - кажете защо не сте съгласни Хампарцумян да е президент - тох е достатъчно политичен да се справи с всички тези трусове на държавата през годините, доста навътре е с нещата

40

баба мара

преди 2 години

едно нещо да свърши и да не се излага повече

39

Менгеле

преди 2 години

Абе баце що не звънне на Луна? По-голям шанс има от чех.лю

38

Койчо

преди 2 години

Не мога да повярвам

37

продължавам

преди 2 години

да се смея. развесели ми се денят

36

ха ха ха

преди 2 години

Значи все пак са му предлагали - УЖАС :) :) :) Само пълен *** ще се съгласи да е кандидат на ГЕРБ, защото на всички е ясно, че ще загуби и то с много. И познайте кой ще е виновен за загубата - естествено кандидата, а не ББ.

35

Анонимен

преди 2 години

Плевнелиев се доказа като откровено глупяв човек.Смял съм се на глас ,когато този уж борец срещу левия популизъм ,се оказа един бледен юноша в мисленето си ,привеждайки сравнения от любимия на всички комунисти филм :Междузвездни войни.Герб наистина са за забрана след като се подиграха на цял народ с този ***.

34

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ да си наемат политпроститутка за работата. Ще и платят.