348

Някой

преди 2 години

Докъде го докараха троловете? За 10 годишно управление на ГЕРБ, се хванаха единствено за ченгеджийската постановка на Мата Хари, която от "прекрасна " госпожа, се превърна в обикновена ***! Ако за цялото това управление ,това ви е единственият компромат, това си е комплимент за Борисов! Продължавайте със същата мерзост, и се надявайте че някой ще ви се върже!

347

Анонимен

преди 2 години

Ако се предложи за кандидат-президент, ще види колко много го обичат хората......хахаха :)) Иначе този наш познат кандидат ако е "Конската усмивка", просто немат шанс гърбавите, не го излагайте така човека :)) Слагайте Томов за претендент (сигурна загуба) и чакайте изборите за народното сборище, тогава правете равносметки :)

346

Анонимен

преди 2 години

Деница Сачева ще е кандидатурата. Не вярвам Бойко да си вкара автогол с това мекотело Балтов или другото мекотело Кантара.

345

пачки,кюлчета

преди 2 години

Третата силна клетка вътре в люспещата се ГЕРб е оглавена от Даниел Митов, гальовно наричан Къдравата Сю. В тази анти-Баце клетка били най-яростните превратаджии, които били готови на по-резки движения, само и само да пратят Тиквата в пенсия.Източникът на Narod.bg бе категоричен, че скоро ще станем свидетели на неочаквани събития, провокирани именно от властовите битки вътре в хунтата.По думите му в ГЕРб има още поне десетина центъра на влияние и всеки от тях дърпа чергата към себе си за сметка на Бойко Борисов.

344

Анонимен

преди 2 години

Ясен е кои ще е президента толкова ли сте *** червени ***.

343

пачки,кюлчета

преди 2 години

Едната е заформена около Буци, в нея са най-верните му лакеи като Костадин Ангелов Коце Ботокса, който в момента е на стрес-тест дали има изобщо някакъв шанс срещу Румен Радев, личния доктор на Мутрата Лъчезар Иванов Лъчо Мозъка, новия Потьомкин на Борисов и бивш милиционер Мануил Манов Кухия, лидерът на младите гербопитеци Георг Георгиев и още неколцина подмазвачи.Втората голяма вражеска фракция е образувана около Томислав Дончев, който вече не криел амбициите си да смени Бойко с аргумента, че е по-добре приет от останалите политически сили и с него ГЕРБ има шанс да сключи

342

Анонимен

преди 2 години

Добре бе, нали не си ти този кандидат-президент! Ти приличаш на капитан на кораб, който потъва, на ББ като типичен нарцис все още смята, че пак ще се върне на сцената. Това няма как да стане, г-н пожарникар от Банкя!

341

пачки,кюлчета

преди 2 години

Истинска война разцепи ГЕРБ на враждуващи фракции в битката кой да седне в стола на Бойко Борисов! Пред Narod.bg депутат от хунтата призна, че ситуацията излиза извън контрол, а заплахите за вадене на кирливи ризи точно преди изборите, които си разменят най-напористите в схватката, отдавна са преминали границите на добрия тон дори за гербопитеци.Три са най-силните групички, които се борят за надмощие, обясни източникът на Narod.bg.Едната е заформена около Буци, в нея са най-верните му лакеи като Костадин Ангелов Коце Ботокса, който в момента е на стрес-тест дали има изобщо някакъ

340

Анонимен

преди 2 години

Бокича постоянно в акъла му е Радев.....хихихи :) Еми Вожде, ти не беше ли диктатор 11 години, Радев просто ти се опъна, затова сънуваш кошмари нощем :)) Кой е кандидата които всички познаваме ? Ако е Стоянов, това е нещо като предложението на Славчо за премиер - Малкия Мук, тоест те очаква разгром :))

339

Чекемедже с пачки

преди 2 години

и пистолет, оргии,изтрити неудобни сайтове, "Златните концесии на ГЕРБ доживотни и само за олигарси" , "Веригата Бойко-Pi ar Sevi-Гешев е ОПГ, кой ще я разбие?", "Балтов е подлец! Подал сигнал в ДАНС, че негови колеги стягат протест срещу ГЕРБ (ДОКУМЕНТ)" . . Мата Хари ли ще слагаш или някой суджук гейт за президент?

338

Активист на БСП

преди 2 години

БУЦИ Крадеца го е страх от ген РАДЕВ!!!

337

Анонимен

преди 2 години

Не искам президентът ни да е коронован лъв. Защото според мен той е олициворенид на монархията, от управлението на която са възхитени много малко българи. Против царската корона съм.

336

Анонимен

преди 2 години

Нещо не можете да си намерите магаре :) Вече не става, като на онова клипче - лелята сипва бюлетини от кашончето в урната :)

335

АнонимеН

преди 2 години

КАНДИДАТА НА ГЕРБ ЗА ПРЕЗИДЕНТ СЕ КАЗВА САТАНАИЛ

334

чекмедже номер Две

преди 2 години

Хич не ме интересува кой е избранника,. Ще гласуваме за когото и да е било защото изборът на всеки административен администратор в администрацията е администрирано по най администрирационния начин без да оставя и капка съмнение че всеки може когато и да е колкото и да е и където и да се праи на квото и да е че неможе да си развява административното поведение. ГЕРБ ънд Борисов = бъдеще за Народа

333

Анонимен

преди 2 години

Тоз дет народа му вика султана на *** да разправя че Радев бил диктатор . Киро сам си каза че президента не му се меси а дебелог.ъзия от Банкя даже лекарските решения вземаше еднолично ;) И кой е кандидата на герб ? Митьо пищова ли ?

332

анонимен

преди 2 години

След изборите започва изчетъркване на изчетъргващите ка тили на подмяната.

331

никой несака Плевела

преди 2 години

Господи, тоя е отказал на П Л Е В Н Е Л И Е В????. Или Плевелиев е отказал на Буратиноналиев да се кандидатира за заместник на заместника, на заместителя които са го замествали когато са му го намествали, шекер алтън казват мъжете от онова родопско селце, които още си спомнят как Росиинка на баба му седяло с голодупенаголеми мегдански камик и тя, бабулята, обливала с студена кладенчова васер ватер водная да олажда дъто на Роситу.Машълъ машълъ иьош Балканът отеква ерстеполовишеактен целебрешенуте

330

Анонимен

преди 2 години

Гроб не може да иска повече власт,за тях жито и цветя.

329

Анонимен

преди 2 години

НАГЪЛ, ПО-НАГЪЛ, БОКО ТИКВАТА