368

Анонимен

преди 2 години

Кандидатът на ГЕРБ-ДПС е ясен - познаваме го, скоро се връща от Дубай.

367

Анонимен

преди 2 години

Намате Борисов, няматееее! Ти онтово лъжеш.

366

Анонимен

преди 2 години

На ГЕРБ-ДПС им трябва кандидат, който да отговаря на принципите им, а принципите на ГЕРБ-ДПС са: да няма никакви принципи. Също така е препоръчителна пълната липса на морал, човещина, честност, почтеност и други човешки качества. Накратко - или Митов, или Биков - и двамата са напълно необременени от принципи и морал.

365

Анонимен

преди 2 години

Според мен, кандидатът на ГЕРБ-ДПС ще е или Васил Божков, или Делян Пеевски. И двамата са достойни хора - срещу тях няма нищо доказано. И двамата са основни спонсори на ГЕРБ-ДПС.

364

Василев

преди 2 години

Бойко вече е изпята песен, сега ще ударим руското енергийно лоби в България, въпрос на време е, ще има кръв и сълзи, не изчагъртване и тричане, ще има спиране на всички кранчета от еврофондове и обществени поръчки, които захранват престъпния корупционен модел!Бойко *** си с мир и отведи всички послушни калинки!!!Агент Бенджи Галахар!ЦРУ!!!

363

Анонимен

преди 2 години

Кандидатът е ясен - познаваме го - скоро го пускат за добро поведение и се кандидатира.

362

Анонимен

преди 2 години

Тикво, и магаре да предложиш за президент /вече си го правил/ - все ще... загуби.

361

Анонимен

преди 2 години

Кандидатът на ГЕРБ-ДПС бил ясен... Горкият човек...

360

Анонимен

преди 2 години

Все едно кой ще е кандидат, прав е, все ще загуби!

359

Анонимен

преди 2 години

За какво ни е президент, когато си имаме г-н Делян Пеевски Шиши. Човекът обединява ГЕРБ СДС и ДПС и държи за топките г-н Гешев.

358

Анонимен

преди 2 години

Ами, обеденени сме ха ха ха. Как да не сме?! 383 коментара.

357

Анонимен

преди 2 години

В биографията му по негови данни можем да прочетем, че от 1993 г. е бил студент на проф. Карл Йостерайхер и проф. Урош Лайович във Виенската академия, която бил завършил през 1996 г..Но всъщност и това се оказа невярно! , Калинки

356

Анонимен

преди 2 години

Скучна стана темата за Боко, прехвърлям се ! :))

355

Анонимен

преди 2 години

Директори калинки, назначени от ГЕРБ без конкурси или с манипулирани състезания, все още управляват българските театри, опери и оркестри (доколкото такива останаха след разрушителните реформи на Костов Москова и особено тази на Борисов Рашидов).Преди няколко години една новина скандализира културна ни общественост. Оказа се, че доскорошният директор-диригент на Русенската опера Найден Тодоров няма легитимна диплома от Виена за висше образование в степен бакалавър, но въпреки това се е сдобил с такава за по-високата магистърска степен в частния НБУ.В биографията му по него

354

anonimen

преди 2 години

ti si bati boiko ne puski kokala ne gi slusai tiya samo ti ste opravis bg

353

Мартин

преди 2 години

за 30 г един път не съм гласувал за никой. Но сега за да има България ще подкрепя ГЕРБ.Видяхме ги колко струват другите... щели партийните субсидии да намалят и броя на депутатите. В същото време още първия ден на това НС си гласуваха увеличение на заплатите.

352

бре тази Куневица

преди 2 години

какви кадри даде на Герб-Митов,Биков,Каназирева.Можже и тя да се върне.

351

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 378Затова сигурно сме повече от разединени след 11 г. под неговото управление, голям обединител е Бокича, спор нема....хахахаха :))) Иначе отново обърках фамилия с главно име, исках да кажа да предложат Биков....хахаха :))

350

пияница мистик

преди 2 години

Спряха Хемус, че и метрото третия лъч, защото комунистите асфалт не ядат :))) Те не обичат да строят, а да усвояват. Парите от Хемус си ги прилапаха. 1 част, по-голямата част я откраднаха, а другата дадоха на пенсионерите да им замажат очите. А това че някой сега ще каже как се строяло в соца. Ами строеше се с робски и безплатен труд на бригадири и най-вече на Строителни войски, където младите момчета, предимно роми 2 години и половина робуваха на държавата

349

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов е един за всички времена. Той ни обединява, а не ни разделя като народ и нация. Мнението ми е от събрана информация, не от телевизия, вестници, електронни медии. Информация от хора(честни, неподкупни), които улесняват правилния избор за президент или министър - председател.