163

Бил Гейтс

преди 2 години

Отлична работа робе мой, явно работиш за да ме задоволиш и да си заслужиш премията... Пускаме Windows 11 тази есен и той ще бъде инсталитан във всеки чип, който се поставя при ваксинация, лицензионната такса ще си я вземаме от банковата ви сметка директно, която ще може да се достъпи само с кода от чипа.

162

Анонимен

преди 2 години

Да, естествения имунитет е 13 пъти по-силен от този чрез ваксина. Доказано от Израелците. Но о, чудо. Не ни признават естествения имунитет. Явно въпросът е друг и целта е всичко друго, но не и спасяване на населението. Сори. Изкарах го. Имам естествен имунитет и няма да се ваксинирам.

161

Анонимен

преди 2 години

Откога думите на мустакатия г.....е ........... станаха по меродавни и с по голяма тежест на инфекциониста Мангъров с 40 годишен стаж . Или вече да слушаме математик като по-компетентен от епедимиолозите.

160

Анонимен

преди 2 години

Под всички статии обикновените коментиращи са на едно мнение и само т..р...о..л..о..вете са на противното :) Като се отървем от тях, няма да спорим :)

159

Анонимен

преди 2 години

Както казах преди, българските марионетки - най-некадърните марионетки в света. Един от ярките представители. С такива хора никоя "пандемия" няма шанс.

158

Анонимен

преди 2 години

Единствената държава, която иска да има положителен прираст от своето население, прилага класическа ваксина - с деактивиран вирус. Всички държави, които от години имат отрицателен прираст, който компенсират с внос на хора от други народности и дори раси, прилагат генни препарати. Случайно съвпадение.

157

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВместо да дават луди пари за ваксини, защо просто не изследват насилието за им"унитет и Т имунитет. Бас държа, че хората до 60 г ще ги изненадат с наличието на такъв имунитет..."Има изследване. Доказано е, че огромна част 60% от населението не може да хване вируса. ОСвен това е доказано, че след преболедуване имаш ествествен имунитет, който е в пъти по-силен от този на ваксините.

156

АБС

преди 2 години

Значи не са ваксини.

155

Анонимен

преди 2 години

164, а като има толкова ваксини защо ние се съобразяваме само с тези които позволява ЕС? Защото ако позволим друга, нашия ИАЛ ще носи отговорност за страничните ефекти. Т.е. те знаят че единствения начин да не ги съдят е като прехвърлят отговорност върху международни организации - ЕМА и СЗО. Щом правят това значи знаят, че всичко е експеримент и който го мине, мине. Който не, еми дано му е сладко житцето. Ако ще е проба-грешка, тогава избирам ако ме хване, оцелявам или не. Поне избора си е мой!

154

Анонимен

преди 2 години

То ковид-19 е като настинка. Защо да го усложняваме като грип? Няма логика.Да не говорим, че масата над 90% от хората едва разбират, че са болни.

153

Анонимен

преди 2 години

Добре е да го пускат тоя по-често по медиите. По-добра анти-реклама на ваксините не съм виждал.

152

Анонимен

преди 2 години

"Пътят към ада е постлан с добри намерения."

151

Анонимен

преди 2 години

Вместо да дават луди пари за ваксини, защо просто не изследват насилието за имунитет и Т имунитет. Бас държа, че хората до 60 г ще ги изненадат с наличието на такъв имунитет. Ако няма някой такъв имунитет, то ще са предимно възрастните хора, защото по презумпция по-трудно го изграждат. Но и сред тях ще има висок % с имунитет, просто защото са ваксинирани със задължителните стари ваксини. Хайде да направят изследване. Но не искат, защото им е платено да бодат без значение дали трябва или не.

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Защото целта е отнемане на граждански права, а *** е т..р...о...л

149

До 156

преди 2 години

Вече има над 20 вида антиковид ваксини. От най-различни държави , с най-различни технологии. Като казваш "тази", какво имаш предвид? От коя те е страх? Или всички видове са за да те чипират, включват в 5 G , променят днк?....... айде давайте по-конкретно.

148

ИСТИНАТА

преди 2 години

ВАКСИНА СРЕЩУ КОВИД НЯМА.ТОВА КАКВА ВАКСИНА Е СЛЕД КАТО ГО ПРЕНАСЯШ И ЗАРАЗЯВАШ И СЕ РАЗБОЛЯВАШ МОЖЕ БИ ПОВТАРЯМ МОЖЕ БИ ЛЕКО.ТОВА НЕ Е ПРЕВЕНЦИЯ СРЕЩУ ВИРУСА.

147

Анонимен

преди 2 години

*** стига с тия глупости. Те ни облъчват от години с какво ли не. Но че има нещо нередно във ваксините е факт. Моето семейство изкара вируса още в началото. Тогава нямаше пср и ни диагностицираха по това, че нямахме вкус и обоняние, а и някои от нас за 24 ч имахме трудно дишане. Сега нямам право на зелен паспорт. А общувам с хора с ковид и не се разболявам. Очевидно е че съм с имунитет от повече от година, но това не ми се признава. И въпросът е защо? А ваксинирания се разболява, но го признав

146

АнонимеН

преди 2 години

СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ОБЯВЯТ, ЧЕ ЩАМА МЮ Е МНОГО МНОГО ОПАСЕН И ПОЧТИ НЕ СЕ ПОВЛИЯВА ОТ ДОСЕГАШНАТА ВАКСИНА И, ЧЕ ТРЯБВА ВСИЧКИ ВАКСИНИРАНИ ДА СЕ НАБОДАТ И СРЕЩУ НЕГО! А СЛЕД ТОВА ЩЕ ИМА И МНОГО ПО ОПАСНИ ОТ МЮ ! ВАКСИНИРАНЕТО ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА, ТЪЙ, ЧЕ ВСЕКИ КОЙТО СЕ КАЧИ НА ВАКСА ВЛАКА ДА СИ ЗНАЕ, ЧЕ СЛИЗАНЕ НЯМА!

145

Анонимен

преди 2 години

Интересно аз никога не съм се ваксинирал срещу грип и много рядко го прекарвам.А самия грип е доста по-коварен от ковида .Така ,че математичето г.е.й.ч.е да си завре прогнозите там където най- много обича .Сещайте се .

144

nexussss

преди 2 години

Чудесно! Грип не ме е хващал над 15 години, т.е. "ваксина" за COVID-19 ми е излишна. Благодаря за инфото хахахаха