223

Анонимен

преди 2 години

За бързите кредити какви хубави реклами има, пък за това важно нещо само антиреклами! Пфф

222

Анонимен

преди 2 години

Тези специалисти четат ли световните новини и научни изследвания за ваксинирани, които стигат до болница, та дори и до фатален изход, защото са с отстлабена имунна система и ваксината не е проработила за тях?

221

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми на салама кой какви мерки налага! Един път се живее, един път се мре! Аз нямам девет живота като котките, но нямам намерение да умирам девет пъти! Няма да се набода, нямам планове и да умирам! Ще живея ако ще утре да е последния ден от живота ми!Така поне ще умра САМО ЕДИН ПЪТ! ЗАБЕЛЕЖКА: Вече има много ваксинирани около мен с тежки странични ефекти. Умрели не познавам, макар че подозирам една жена починала внезапно (естествено не обявиха че е вапцинирана)!

220

до 240

преди 2 години

имаш един от мен, промит мозък, гледай абонамента да върви, че ако не си сложиш следващата доза ще ти отнемат СеРтИфиКаТа

219

До къде

преди 2 години

Го докарахме ....мишки като тоя да им Дават трибуна да ни плашат и управляват путтеннца с малки и меки пиш.ки ! Бах та у зубрьо, всички сте за йебн ама споко,има време ,ще назрее момента и такива като този изпръхнал льольо ще се скрият в панелката и ще сложи памперса

218

Патриот

преди 2 години

Много антиваксъри вече се гърчат в мъки,много антиваксъри вече не се гърчат в мъки,много антиваксъри ще се гърчат в мъки!Антиваксъри ,айде сега много ви моля дайте много минусчета!

217

На такива

преди 2 години

Меки китки като тоя само пой, епън и сръбска музика! Бяс ловя че не знае кво е казарма,като ония военнолюбец с трабантя ,който ни вкара у ония със самауетите пръскачки! Шшшшшшшт.

216

Скрийте им

преди 2 години

Поне снимките ни им слагайте ,че децата на сатаната не само че са пропадняци с мръсни дребни душици,ами и нелицеприятни ! А пък и да ни си набиват много на очи че не се знае утре на улицата дали някой нама го разпознае като боксова круша! Само съветвам ,нищо повече!

215

От Берлин

преди 2 години

Това са новите глашатаи на Новият Фашистки Световен Ред...! Игла вместо Лагери... Нали? Мили,, Демократи"?!?

214

Замина си

преди 2 години

близък на 41 години с две ваксини. Имаше високо кръвно и диабет: станали тромби, тромби, тромби. Да бе, обаче сега причината са съпътстващите заболявания, нали?!?

213

Чакай сега!

преди 2 години

До преди година и нещо, при обявена грипна епидемия се спираха всички имунизации на деца и на възрастни, на които се налага.За противогрипна ваксина след ноември докторите казваха, че не е препоръчитлно, дори се повишава рискът от заболяване.К*во стана сега? Вилнее епидемия по цял свят и с рестрикции и репресии задължават хората да се ваксинират?!Вирус,вирус, ама не е паднал от космоса. Вариантите му до 18 се разхождат отдавна между нас.Решиха и преобърнаха биология и медицина с хастара нагоре

212

Анонимен

преди 2 години

Брей че математици имало в България. Че този е цял гений - не само борави с числа, но и молекулярната биология разбира в детайли. Ваксината правела тъй, че ковидя да е като грипа... Ваксинираните трябвало да са спокойни... Успокоява ни човекът (но тези, които са навили ръкава). Томов, ще кажеш ли на простолюдието колко пари си спечелил от умения по математика и колко от политически пропаганди ?

211

Анонимен

преди 2 години

Чакай ся, тоя Лъчезар Томов не беше ли само математик, щото нещо вече започнихте да ни пускате по пързалката, или за по-голяма достоверност що да не цитирате и някой ветеринар, кайто със сигурност разбира повече медицина от математик.

210

Анонимен

преди 2 години

За пръв път чувам да ти се скапят всички чаркалъци в тялото и да не разбереш за това. Ей, големи небивалици, голямо нещо, ей. Аа впрочем ако си го изкарал безсимптомно, за да се довършиш си слажи и една ваксина, страхотна логика, "лекарска".

209

Анонимен

преди 2 години

Ти ваксинирали се гад

208

Га-га-га

преди 2 години

Грозно гарвана грачи,Куче влачи рейс, а диря няма, значи,Аман от посредствени играчи...

207

Анонимен

преди 2 години

Европа забрави за локдауните и животът се завръща, икономиките вървят нагоре. Тука още се дискутират ваксините. Всеки с проблемите си!

206

Анонимен

преди 2 години

ОЩЕ ЕДИН ПРОДАЖНИК!

205

АС

преди 2 години

До ивоВМЕСТО ЗВЕЗДИЧКИ , РАЗБИРАЙ - ХОРА - ПЪЛНИ С И Д Е И !!!

204

иво

преди 2 години

БЪЛГАРО - УБИЙЦИТЕ АНТИ- ВАКСЪРИ НЕ МИСЛЯТ ТАКА ! ЕЙ , ***.И. ЩО НЕ СИ НАПРАВИТЕ ПАРТИЙКА ? СЕГА Е МОДЕРНО !!!