183

Анонимен

преди 2 години

Който завърши математика, получава и диплома за доктор! Тия наполеоновци дета щъкат всеки ден по тв, утре и диагнозе ще вземат да пишат...

182

А, не така!

преди 2 години

2018-та. От простотия си направих антигрип ваксина. Че правих ларингити и ми обясняваха с ваксина как леко ще изкарам грипа. Две седмици след ваксината бях в болница за първи път в живота си! Такава пневмония не съм и сънувал и в кошмарите си! Аз на тоя влак вече съм се возил! Не е някой чул, някой казал. На собственото си пространство - онова под кръста вярвам.

181

пфуу

преди 2 години

Аре стига с тези ковид зомбита!Пишете за новия военен съюз между САЩ АНГЛИЯ И АВСТРАЛИЯ,пишете за началото на разпада на ЕС-ХАЛИФАТА,пишете що Макарон риве?

180

Анонимен

преди 2 години

Докато има парички за лапане , ще има глynocmu за дрънкане : от големи - по-големи ! Тоя пак от кой психодиспансер се отвърза ?!

179

Хиехехехе

преди 2 години

Днес в Димитровград юни пазара изкарали сергията с елексира ! Нещо много са на зор ,разбирам ,да им помогнем,ама ние обикновените хора само Сме се трудили ,не сме се продавали на елита за кинти ,така че.... какво сме виновни че тези наши *** са пропадняци и искат да ни съсипят здравето на всичко отгоре ??? Чибааааааа

178

Анонимен

преди 2 години

Стига се излагайте, математик коментира ваксини и ефикасността им. Може ли такова нещо, после защо не се ваксинират хората. Куцо и сакато разбира от ваксини в таз България.

177

до 191

преди 2 години

Защото ваксината не е за безсмъртие. При милион и 300 хиляди ваксинирани - 67 души. Можеш ли да си изчислиш процента? Сега сравни с 20 000 и дано ти стане по-ясно. Колко пъти трябва да се обяснява на такива като вас?

176

Анонимен

преди 2 години

Каква е приликата между ваксърите и хероиновите зависими?И в двата случая има БОЦ,защото главата е празна!!

175

Анонимен

преди 2 години

На запад в цивилизования свят при деморкацията започват да прилагат трета доза ваксини, даже в Израел обсъждат и 4та доза, само простия Ганйо си живее в комунизма, не иска да се ваксинира и развива теории за конспирации.

174

Анонимен

преди 2 години

Тогава защо от м.март до сега са починали 67 души,двойно ваксинирани?

173

Прекарал

преди 2 години

Аз прекарах Ковид точно за ден и половина.Всички симптоми, тест не съм правил да не ме лепнат карантина.Три дни отпуска съчетана със събота, неделя и 6-ти септември.Изпих три аспирина и пет чая.Ако ме бяха взели в болница/много искаха, имам роднина лекар - давали им 2000 лв пътека/, щях да умра!

172

Анонимен

преди 2 години

Десетки милиарди похарчиха еврокомисарите за ваксини които нямат ефект. А тези пари можеха да се вложат в научни изследвания на вируса и търсене на средства и медикаменти които облекчават болестта, смяна на начина на живот и храненен за усилване на имунната система, образователни програми които да обяснят на хората как да минат по-леко през болестта, какво хранителни добавки и какви продукти да се хранят. Няма лечение срещу грип, няма лекарства, нито ваксина, и мерките не помагат.

171

Съд за престъпниците

преди 2 години

"Ваксините правят COVID-19 да е като грипа, намаляват риска 10 пъти" - не, не правят една болест да изглежда като друга. Ваксините дават 100% имунитет и защите срещу съответната болест. Това е престъпление срещу човечеството - инжектираха половината свят с експериментални химикали от които хората сега умират. Всички комисари в Брюксел начело с Урсула, които взимат по половин милион евро заплати платени от данъкопатците трябва да бъдат съдени за престъпление срещу човечеството. От тях се започна всичко, те реализираха лъжата, не е работа на ЕК да се занимава с ваксини!

170

Шопо

преди 2 години

Бухахахааааааа,още един слуга на дявола!!!

169

Анонимен

преди 2 години

"влизат в инфекциозно отделение без маска" - кажи си му името наш Танас, доайен на научната и практическа мисъл. Уволняват Балтов, а не могат да уволнят Танас

168

Василев

преди 2 години

Аз мисля , че вече тези които масово от българите си биха ваксини, не им действат минаха шест месеца , и сега те са толкова опасни, колкото и неваксинираните!Отивайте за третата ваксина селяни прости!!!Агент Роксана Грималди!ЦРУ!!!

167

Анонимен

преди 2 години

Защо така се подмина с гробно мълчание съобщението от Израел, че имат лекарство и са лекували с него :) Което неприятно, но означава, че част от ефекта на ваксините там се дължи на лекарство, а щом има лекарство, ваксини не са нужни. И "загрижилите се" за нас си мълчат. Защо така :)

166

Бил Гейтс

преди 2 години

Каква ирония - първите банкомати работеха с моят Windows 3.1 и той ви пускаше пари като теглите, а скоро във всеки от вас ще бъде инжектиран чип с Windows 11 и само чрез него ще можете да пазарувате или продавате и вече няма да ви трябват банкноти, а ще ползвате моята нова криптовалута, а аз ще бъда като полубог - ще продавам ваксини и ще ви таксувам за софтуера, който ваксините инсталират в вашата глава чрез наночипове...

165

Доктор Читател

преди 2 години

До скоро се чудех, защо математици се намесиха да говорят по медиите за коронавирусната пандемия ..... АМИ ВЕРОЯТНО ЗАЩОТО ДОКТОРИТЕ НЕ МОГАТ ДА СМЯТАТ , НЕ ПОЗНАВАТ ЧИСЛАТА И ДАННИТЕ С ПРОЦЕНТИ СИЛНО ГИ ОБЪРКВАТ ... ето защо се намесиха Математиците . Те не разбират НИЩО от вирусни заболявания ... ама лесно и умело боравят с цифрите ...ТЕ са виртуози на смятането . ОЧАКВАМ СЛЕД КАТО СЕ ПРЕПЪЛНЯТ БОЛНИЦИТЕ ДА ЧУЕМ И ДОКТОРИ НА СТРОИТЕЛНИТЕ НАУКИ с важна информация за разпределението на болните

164

Анонимен

преди 2 години

85 % от хората го карат безсимптомно или леко. Ваксина е нужна на 15-те % - рисковите. Защо липсват статистиките за рисковите и как без тях се правят математически модели. Не е въпрос. Тема за размисъл е.