13

Калеко Алеко

преди 4 месеца

Абе така е, щом се налага и Слави Василев да им прави реклама, синът на Васил Василев приватизаторът на завод "Мраз", политолога от Щаб квартирата на фигуранта, където е позиционирана номенклатурата на Червената мафия и бившине кадри на ДС - сегашни стратегически съветници на преЦедента радеФ...Както знаете от там бяха спуснати и въпросните министри, подобно на юпитата които царя, които щяха за 800 дни да оправят България, а на практика вкараха БСП и ДПС във властта с обръчите от фирми на Доган

12

Анонимен

преди 4 месеца

И двамата не са направили нищо съществено, защо толкова ги ласкаете и какъв им е потенциала? Уж завършил Харвард но английският на Петков е много лош. Не мисля, че ще имат успех.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Забрави да каже "вервайте ми"...

10

Мoшениците

преди 4 месеца

Ха-ха-ха! Търся да си купят партия... Трябва и да са лидери, обаче... Явно те си финансират рекламата по сайтовете и социалните мрежи.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Дали е Слави Трифонов или Слави Василев няма голяма разлика и двамата обслужват олигархията.

8

Не е за вярване

преди 4 месеца

Тоя от Харвард и ония с очите толкова бързат, че накрая ще се спънат и всичко ще приключи кофти!

7

Off

преди 4 месеца

Пак ли президентският пудел ни облъчва?!?

6

Анонимен

преди 4 месеца

Някой яко плаща за реклама на двамата измамници.

5

Край

преди 4 месеца

Олигархията от хубавите имения от Бояна-Драгалевци-Симеоново ви е заготвила нов "проект". Новите месии са двама излъскани костюмари от Харвард. Ще ви оправят за 799 дни тоя път и то не с 200 а със 199.Това се лекува с мажоритарни избори в два тура обаче кебапчетат от пилешки клюнове и бирата в найлонови шишета отмениха революциите.

4

999

преди 4 месеца

Ще Ни оправят Ускорено за по- малко от 800 дни!!!

3

999

преди 4 месеца

А какво каза КС?! ЩОТО ОЩЕ НЕ Е КАЗАЛ НИЩО. С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО НЕ МОЖЕ ДА СИ ДЕПУТАТ!!! ПИТАЙТЕ ДПС. ТЕ СЪЩО ЖЕЛАЯТ ДА СА ДВОЙНИ - ТУРСКО- БЪЛГАРСКИ, ЩОМ МОЖЕ КАНАДСКО - БЪЛГАРСКИ!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Едни юпига се оядоха сега идват други.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Защо ли толкова искат да се врат в политическия живот на България?! И те като хиени - гледат да отхапят каквото могат и да побегнат!