27

Първо

преди 2 години

Искам да видя от къде имат пари да си купят партия пък после ще му мислим за потенциала - да не е само за крадене

26

?!?

преди 2 години

Почина се промиването на българския мозък. Първи приом по телевизията така казаха. По нататък ще слушате как са прокарали вдигането на майчинството и пенсиите и то геройски. Приказки и Радеви мечти, все лъжи!

25

Анонимен

преди 2 години

И двамата мошеника са ми безкрайно неприятни, единствено фигуранта има интерес.

24

Крас

преди 2 години

Стига сте ги четкали!

23

анонимен

преди 2 години

Този Слави Василев е такава фурнаджийска лопата,че по-голяма едва ли има.Взахлас хвалеше разединителя Радев(и продължава да го прави).Сега преориентира се на двамата от Харвард(като единият от тях не е баш от там).Не преставам да се чудя защо българинът толкова обича лъжещи политици.Да си спомним Жорж Ганчев,Бареков,царя.Сега изникна пореден лъжльо на дребно-Кирчо.И народа се захласна по неговия неустоим "чар".Ех,лековерници...

22

ох мамууу

преди 2 години

троловете на Чекмеджан подлуднаха.Значи линията е права!

21

Анонимен

преди 2 години

Гладната зима на Чорапа ще отвори очи на много пpocтаци през 2022 година.

20

Анонимен

преди 2 години

Гербераците така са потънали,че ако не е сламката през която дишат в момента съвсем са се удавили.Тролчетата също няма да ги спасят!

19

Анонимен

преди 2 години

Ще има още мноооого жълтопаветни партии в България. ЕС свива потреблението и това притиска бизнеса особено в София. Още много бизнеси трябва да се ориентират към политическия бизнес. Славито вече го направи . От шоу бизнеса към политическия бизнес. Това трябва да стане с много други бизнеси в София щото ЕС притискайки потреблението ги пренасочва към политиката .

18

Убрасование

преди 2 години

Харвард ряпа да яде пред нашето пожарникарско училище с най-висок рейтинг в света.Какви кадри бълва....мани вани!

17

Анонимен

преди 2 години

Буци за да не остане по назад излиза с контра срещу Киро и Асен с Стъки и Кобрата.

16

Анонимен

преди 2 години

Конграчулейшън,пудели.Ще гледате келепира през крив макарон!

15

Орлово око

преди 2 години

Погледнах и видях двамата корифеи на българската икономика - някак са се въртяли покрай оградата на Харвард- школото и са подсмърчали за някой долар. Познанието им по икономика не стига по-далече от познанията на гимназист от Пазарджик. Видяхме как ни "оправят" вече 60 дни и нищо хубаво не ни чака !!! Суверене, не стой клекнал и не си бъркай в носа докато ти измъкват милиарди от печалбата ! ! !

14

Кучкар

преди 2 години

Пуделът на Фигуранта пак изквича . Ама крушата не пада по-далеч от дървото - баща му е първа близачка на комунисти и родоотстъпници.

13

Стар икономист

преди 2 години

Ние, завършилите Икономика във ВИИ "Карл Маркс", значително превъзхождаме харвардците Петков и Василев, защото навремето СССР нареди ВИИ като втория най-добър икономически институт в Съюза, значително превъзхождащ Харвард. Така че трябва да се допитват до нас...,а не да си правят своеволия, и да гледат как да се набутат във властта само и само, за да си облажат частните бизнеси.

12

Потъргач

преди 2 години

Мамичката ви алчна харвардски бездарници ! Като сте толкова учени и можещи ,какво дирите в бедната България ??? Ех, Родино, докога ще позволяваш на световните изтърсаци да се правят тук на богове ??? Докога суверенът ще е толкова "остър" , че все на бананова *** се подхлъзва и се надява на членовете на имамническата *** ?

11

Калеко Алеко

преди 2 години

Абе така е, щом се налага и Слави Василев да им прави реклама, синът на Васил Василев приватизаторът на завод "Мраз", политолога от Щаб квартирата на фигуранта, където е позиционирана номенклатурата на Червената мафия и бившине кадри на ДС - сегашни стратегически съветници на преЦедента радеФ...Както знаете от там бяха спуснати и въпросните министри, подобно на юпитата които царя, които щяха за 800 дни да оправят България, а на практика вкараха БСП и ДПС във властта с обръчите от фирми на Доган

10

Анонимен

преди 2 години

И двамата не са направили нищо съществено, защо толкова ги ласкаете и какъв им е потенциала? Уж завършил Харвард но английският на Петков е много лош. Не мисля, че ще имат успех.

9

Мoшениците

преди 2 години

Ха-ха-ха! Търся да си купят партия... Трябва и да са лидери, обаче... Явно те си финансират рекламата по сайтовете и социалните мрежи.

8

Не е за вярване

преди 2 години

Тоя от Харвард и ония с очите толкова бързат, че накрая ще се спънат и всичко ще приключи кофти!