14

Драгалевския

преди 2 години

И в Банско има разни имоти и там го мразят много.Иначе когато ревеше против строежа на блокчето на Артекс срещу Маринела се правше,че живее в Лозенец.Долен червен лъжец комунист.

13

Драгалевския

преди 2 години

Къщата му на Вапцарката нагоре по Лешникова гора към сиропиталището виждали ли сте?Прогимназийка.Отпреде А8 и два джипа.Инма за какво да се бори човека.И междудругото 1 лев не е дарил за сирачетата.Комунист 4то поколение.

12

Ангелов

преди 2 години

Естествено, че трябва да ги подслушват. Обявяваха велики народни въстания, замеряха парламента с боклyци, оплескаха площада, блокираха кръстовища, черни знамена и ковчези и какво ли не още. Какво очакваха- букети цветя, кафе и закуски? Да, ама "президента" предложи само юмручето си. Всички тези "протестиращи" трябваше да бъдат санкционирани за грубо нарушаване на обществения ред.

11

Анонимен

преди 2 години

При герб подслушванията се ползваха само за натиск над хора а не за борба с престъпността.

10

Анонимен

преди 2 години

А-а-а, има си хас Колезич да не е от репресираните! Съшо и оная "опрасканата"! На водача на мутренската партия пък не била известна страна в света, където да подслушват тези, които искали оставка на правителството. То, да оставим настрана дето всички страни докладват на Маята за какво подслушват, но кой може да е сигурен, че някой си крещи само "оставка", а не участва в никакви кроежи на заговори!

9

Асан

преди 2 години

Да не са им набили по 1 чип за подслушване :)))

8

Проестър

преди 2 години

Олеле, подслушваха ме! Пък аз само иска насилствено да бутна правителството и главния прокурор. Защото даваха едни хора по 50 лева на ден. Ще ги съдя в Срасбург и в Хага ще ги съдя, ей!

7

истина

преди 2 години

Беше обявено въстание за незаконно сваляне на избрана от народа власт.Въстанията по закон се потушават с насилие. Обикновенно има жертви от въстанниците. Същото се отнася и за потушаване на започналия преврат от фигуранта.

6

До 1

преди 2 години

Ами прав си ,че няма за какво. От една кръгла нула ,черна дупка като теб никой не му е интересно да те слуша.

5

Е много ясно

преди 2 години

Че е сред подслушваните, нали редовно си говори с Цветан Василев, който е подсъдим. По интересно е другите дето не ги знаем с кого си говорят да разберем кой им е спонсора, с който са си говорили.

4

Анонимен

преди 2 години

И като слухтяха, какво чуха? Пожелания към майката на Чекмеджан ли?

3

Анонимен

преди 2 години

Има ли гербераст, който да не е за затвора?

2

Асан

преди 2 години

Как са подслушвани по Джиесема ли :)))

1

House M.D.

преди 2 години

"Журналистът и телевизионен водещ Люба Кулезич..." Кога другарката Любица си смени пола? И въобще, какво ни интересува нас, нормалните хора, щерката на видния престъпник другаря Кулезич?