34

Гореща новина

преди 2 години

Манолова не успя в офиса на Черепа що пък сега да не се хвърли на врата на Кирето и Ококорко ? Може и да и върже хо хо хо

33

Анонимен

преди 2 години

ДС-тата се взеха за големи борселиньовци. Важното е, че хората си припомнят какви бо клуци са всъщност всички спецове в мвр.

32

Анонимен

преди 2 години

Беновска и Цветанка Ризова не са подслушвани. Нямало смисъл.

31

Анонимен

преди 2 години

Сашо Диков защо не е подслушван? Той се оказа менте.

30

Анонимен

преди 2 години

Горкият, подслушвал Люба Клозетич.

29

Анонимен

преди 2 години

Люба Клозетич била подслушвана как пуска водата.

28

Анонимен

преди 2 години

До ТаняГлупости, Люба Кулезич също участваше в издигането ББ и на партията на Бойко, както и много други хора, които след това дълбоко съжаляваха, че са го подпомогнали да влезе в политиката, част от тези хора , които помогнаха на ББ да вземе властта, след това бяха ударени жестоко от Бойко, за "благодарност", че му спасиха живота и му помогнаха да превземе властта!

27

Анонимен

преди 2 години

Люба КОЗЕЛИЧ тя пък откъде се иЗкопа? Хората тотално я забравиха. Аз със сигурност. Защо не ми се иска да гледам отново тези изхабени фигури, които навремето пълнеха екрана и вестниците? Ами защото времето им мина, вече няма нищо интересно в тях. Не знам дали съм права но май и Софиянски, тая издънка иска да се връща в политиката. То бива бива ама на толкова нахалство само нашего брата е способен. Кулезич не е нужна на никого. Да си стои там където е.

26

Анонимен

преди 2 години

И с кой престъпник си е приказвала по телефона Люба Кулезич ?!

25

Анонимен

преди 2 години

"Въпреки че докладът е строго засекретен, в изтеклия списък" - така ще изтичат и имена на свидетели. Няма да се учудя Гешев да им е подал този списък, за да докаже на обществото, че политиците са предатели и ще предадат имената на момента, в който им ги поискат. Много добре определеният от Дончева трябва да носи наказателна отговорност, ако го е пуснал в пространството

24

Майтап бе Уили!

преди 2 години

Точно пък старата чанта от мачкан лак да подслушва някой едва ли. Кулезич винаги се е нагаждала към силните на деня. Тогава свети толупий водеше хорото, така че Рашков се е пообъркал.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Вашите номера са най-комунистически, гербави.

22

Анонимен

преди 2 години

Глупостите на Рашков. Тоой горкия нали не може друго да измисли сега се хвана с подслушването. Протестърчетата не можаха да разберат, че колкото повече глупости и измислят, толкова повече вота им пада. На българина му е дошло да гуша от комунистически номера.

21

АКТИВНИ БОРЦИ СА..!!

преди 2 години

И КУЛЕЗИЧ.. И ДИКОВ...... И РУМЕН РАДЕВ.............. ДАЙТЕ ИМ НЕЩО........

20

Анонимен

преди 2 години

Пари да ми дават, няма да подслушвам Люба Колезич!

19

Таня

преди 2 години

Ха, а не трябва ли?Та тя е платена от Цветан Василев от години.Помня как преди години (преди да започне да плюе Борисов) се оплакваше,че го канела в студиото но той и отказвал.Явно Борисов е знаел за връзките и с Цветан Василев които са и до днес.

18

Анонимен

преди 2 години

До истина Не е имало преврат от страна на Радев. Иначе щеше да вземе властта :) А заигравката с него вие я започнахте чрез каскета. Неуспешно, ама кой да помисли предварително. Бяхте много самоуверени. И сега се преструвате на такива, но и вие разбрахте, че сте минало, срамно минало.

17

Майна

преди 2 години

МИХАЙЛО КУЛЕЗИЧ - БАЩА НА ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ, ПЪРВИЯТ ЧОВЕК, КОЙТО ПОВЕДЕ ХОРО НА 9ТИ СЕПТЕМВРИ 44 ГОД. В ХАСКОВО! РЕСТАВРАЦИЯ НА КОМУНИЗМА - ДНЕС!

16

Анонимен

преди 2 години

На мен що ли не ми пука дали ме подслушват. Дали щото не правя нещо незаконно . То да си разследващ журналист, пък то селската клюкарка за която се предполага че и се плаща добре.

15

Анонимен

преди 2 години

До истина, ама полу-истина :) Първо, въстание беше символична дума, никой не беше въоръжен. Никой не е искал да сваля властта незаконно. Просто искахме да им покажем, че има промяна в одобрението към тях, което се видя и на изборите тази година - те вече не събират необходимата подкрепа, за да управляват. Кой е този закон, който предписва въстанията да се потушават с насилие? А тук става дума за мирен протест. Обикновено (с едно н се пише, научете правописа) е имало жертви, но сме в 21-ви век.