10

Анонимен

преди 2 години

Да ходиш на фитнес не е тренировка а е една глупост. Силови тренировки? Ти щангист ли ще ставаш? За какво са ти силови тренировки с тежести и то на дърти години? От това няма как да свалиш килограми а най много да се контузиш. Тренировката нормално се прави навън на открито на чист въздух. Бягане в гората, колоездене, нормални интензивни упражнения които да ти вдигнат пулса и да ти раздвижат кръвта. Да се изпотиш както трябва. После малко лицеви, набирания, преси и готово.

9

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН - Да ядеш толкова често не е добре. Означава, че стомаха ти е редовно активен, редовно изразходваш инсулин, кръвтта е концентрирана в коема ти, следователно ще си леко отпаднал и уморен след всяко ядене. Давай си период, я който не ядеш. Ако ядеш през 2-3 часа, просто си насилваш организма. Не му даваш време, да извшва ефикасно другите неща, от които има нужда.

8

До АнонимеН

преди 2 години

Броят хранения на ден не са най-важното нещо ако искаш да свалиш килограми по-важни са физическата активност и количеството храна. Например аз свалих около 20 килограма за 5 години без да спазвам никакви режими и без да изхвърлям видове храни от менюто си и алкохол си употребявам просто всичко си е индивидуално.

7

АнонимеН

преди 2 години

До умрЕЛвечеотсмях/ ТОЛКОВА СИ НАКАДЪРЕН , ЧЕ НЯМА НА КЪДЕ ПОВЕЧЕ! ТЕЗИ КОИТО СЕ ХРАНЯТ ПО 1 ПЪТ НА ДЕН СА ТОЧНО ДЕБЕЛАЦИТЕ! АЗ СЕ ХРАНЯ ПО 5-6 ПЪТИ НА ДЕН ! ПИЕНЕТО НА ВОДА МОЖЕ ДА ПОМАГА НА АБСОРБИРАНЕТО НО НЕ И НА ХРАНОСМИЛАНЕТО! РАЗРЕЖДАНЕТО НА СТОМАШНИТЕ СОКОВЕ Е ДОКАЗАНО, ЧЕ НАМАЛЯВА ХРАНОСМИЛАНЕТО! НОМЕРА ДА НАПИШЕШ ЕДНА ИСТИНА И ЕДНА ЛЪЖА И ВСИЧКО ДА ТИ СЕ ЗАЧЕТЕ ЗА ИСТИНА НЕМИНАВА

6

Фитнесист

преди 2 години

Пропуснали сте най-голямата заблуда - че се отслабва само с тренировки. Гледам една камара хора, които тренират като луди, но без никакъв прогрес. Ако храненето ви не е целесъобразно, тренировките няма да ви помогнат да отслабнете. Не става дума за гладуване, както повечето си мислят. Става дума за избягване на определени храни и за общото количество калории.

5

Анонимен

преди 2 години

Коремните мускули се тренират с други упражнения като набирания,кофички и т.н,натоварват много повече корема от прослувотите коремни преси от които няма никва файда,ама в тая държава всеки разбира и от политика,спорт всичко ;)

4

АнонимеН

преди 2 години

НАЙ-ДОБРАТА ТРЕНИРОВКА Е ДА СИ НАПЪЛНИШ ТЪРБУХА С ХРАНА! СЕГА СЪМ СЕ НАЯЛ И МИ Е ТЕЖКО! ТЪПЧА СЕ И КАТО ЦЯЛО НЕ ПЪЛНЕЯ , ЗАЩОТО СПАЗВАМ ЗЛАТНОТО ПРАВИЛО ДА ПИЯ ТЕЧНОСТИ КЪМ ВСЯКО ХРАНЕНЕ, ТАКА СЕ РАЗРЕЖДАТ СТОМАШНИТЕ СОКОВЕ И СЕ УСВОЯВА МНОГО ПО-МАЛКО ОТ ХРАНАТА!

3

Петьо

преди 2 години

Бе мъгчж няма ли голям корем, тесни рамена и голяма задница, трудно ще се ожени. Жените търсят дебели мъже, защото знаят, че са богати.

2

Българина

преди 2 години

Българина май тренира основно на маса и на легло. Като ги гледам какви шкембаци са отпрали поне 50% от хората. Масова гледка на морето, Той шкембелия, жена му шкембелийка и си народили малки шкембелйчета. Да са живи и здрави, да папат и да им растат шкембенцата големи да пораснат като на мама и тате.

1

неандерталец

преди 2 години

Аз съм сигурен, че фигуранта не тренира нищо.