50

Poto

преди 2 години

Някой написа, че намаляването на въглехидратите дава резултати, така е да но тялото ни страда и общо взето в залата нямаш сила за почти нищо. Всичко трябва да се прави умерено и да не го лишавате от необходимите му вещества. Що се отнася до коремните ,всеки в залата ще ви го каже и без да е фитнес гуру, правилно хранене, повече кардио и по две три упражнения след тренировка.. /това, че са комплекс от други групи е абсолютно вярно/

49

Анонимен

преди 2 години

А кат тоя батка на снимакта, пак ли станахте, само с разходка и баничка?

48

Анонимен

преди 2 години

До Христо - Ице - за да имаш плочки на корема, особено на 45 години, само с разходка и добра диета, е непостижимо за 95% от мъжете.

47

Гост

преди 2 години

В началото на госината намалих въглехидратите до минимум. Спвциално захар и прочее *** на нула. Свалих 25 кг за 6 месеца без никакви трвнировки освен разходки в парка за по 2 часа всеки ден

46

аз да ви обадя

преди 2 години

на стари години (40+) всяко неправилно натоварване може да ви докара контузия , затова се прави и с трениор или не се захващайте , като сравнително щадящо е плуването , но при него опасността е да се простудите

45

Анонимен

преди 2 години

До До 45 Чак да не повярва човек, че млад човек няма тяло като хората, как ще го докарат до 40 не знам. Младостта е лесна, бе Анонимен 46. Знаеш ли колко е 2 +2

44

До 45

преди 2 години

Чиче с тая лабава програма ще ми трябват 5 години да направя тяло бе,дай нещо по натоварващо!!

43

Христо

преди 2 години

Тренировки по 45 минути 4-5 дни седмично. Изкачвайте стълби, ходете пеша и се хранене здравословно. Това е. Няма голяма философия. Това ви го казва човек на 45 години с плочки на корема, атлетично и стегнато тяло и добре изразени мускули. Сега ако искате грозно и подуто тяло като на културист, тук не мога да ви помогна.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 - Т.е. спираш да ядеш за 3 месеца и ставаш красива и слаба, нали? Или не точно?

41

Анонимен

преди 2 години

до 41 Уравнението вече се гледа не калорийно, а ендокринно. Отделно, че зависи дали ще използваш погълнатата храна за работа или за запас.

40

До 39

преди 2 години

Храни се само здравословно без да тренираш,и чакай да увеличиш физическата сила и да направиш релеф..т-пак!!

39

Анонимен

преди 2 години

Отслабване се получава само, когато притока през устата е по-малък от изхвърленото през тръбата - природен закон !

38

До Ямболски цървул

преди 2 години

Бягането е вредно а и никой не ме гони, че да бягам.

37

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да тренираш, каквото и да тренираш, и 1000 коремни преси на ден да правиш, и 10 км на ден да бягаш - ако храненето ти е гадно - нищо няма да постигнеш. Храната е доста по-важна от тренировките.

36

Ямболски цървул

преди 2 години

Отслабва се с бягане.Друго няма!

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 - Не, искам сикс пака, както и да мога да вдигам по 130 от лежнака, докато съм 79 килограма.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 - Какво означава нормално, за теб? И не ми показвай сними отпреди 100 години. Моито баби и дядовци, са били гонени от единя край на балканите, до другия, заради *** политики и са се борили с глад и болести. Нормално е, да са били тънки вейки.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 - Преди 100 години, хората са били с по 20 санта по ниски и са живеели до 45-6 години. След голямата финансова в САЩ, през 30-те години, започват с имплементирането на пенсионна система ... това се е очавкало, че едва 1 от 5 души, ще доживеят до пенсиониране на 60 години. Днес ... не е точно така.

32

Анонимен

преди 2 години

Обиколката на корема мерена през пъпа е от значение за инсулиновата резистентност която се трупа с години за да добие форма на диабет тип 2 и основна причина за множество здравни "отклонения" включително импотентност, деменция, инсулт и др.

31

Анонимен

преди 2 години

Фастинг схемата е най добрата, която съм виждал за 15 по залите. Натурално, без химия и измислици. Прочетете как работи Фастинга и няма да имате повече проблеми.