270

ГЛУПОСТИ --ЗА ПАРИ!

преди 8 месеца

НЕ ЧАТКАТЕ ЛИ , ЧЕ ВИ БАЛАМОСВАТ...??!..ТЕНДЕНЦИИ...ДРЪН , ДРЪН.....

269

Анонимен

преди 8 месеца

Бареков 2, ще се казва вече Слави 2.

268

Анонимен

преди 8 месеца

ЗДРАВЕЙТЕ ОЛИГИ-ЮВИГИ ОЛИГСТВАТЕ ЛИ, ОЛИГСТВАТЕ ЛИ?!!... АМИ ОЛИГСТВАЙТЕ НАВОЛЯ БЕЗПОЛЕЗНО ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

267

Анонимен

преди 8 месеца

Нормално е ИТНда загубят много на изборите. Такива шантави , *** приоритети нито една партия не казвала и даже не си е и помисляла ! Като ( изпращане в космоса през НАСА на северомакедо ец и българин , и приватизация на ББР) . Явно ИТН беше създадена за да унищожи протестните партии и почти успя

266

лично мнение

преди 8 месеца

Как така се получава, че осъденият г-н Пеевски, който има под 1 процент личен рейтинг, може да генерира 30 процента представителност, под формата на партиите герб-сдс и дпс?

265

Анонимен

преди 8 месеца

"Надувайте балона, надувайте момчета - да каже пук!"Този ще каже фъсс и ще мирише лошо!

264

ДевалвацияПолитичска

преди 8 месеца

Фокусниците от задкулисието изкараха отшапката си ново бяло зайче,..ама харвардско. Старите зайчета се окакаха едно друго и взеха да вонят! А изпирането им бил дълъг и труден процес - затова зайчета еднодневки. Ползваш - хвърляш! Ей, тва за нищо си ги нямате тези бели зайчета - едно време ползвахме тоалетна хартия за тези цели, ...даже в-к "Работническо дело"!

263

Анонимен

преди 8 месеца

Т.НАР. "ПРОУЧВАНИЯ НА СОЦ-АГЕНЦИИ" НЕ СЪОТВЕТСТВАТ НА РЕПРЕЗЕНТАТИВНА ИЗВАДКА, КАТО САМО ГРУБО ОЧЕРТАВАТ ТЕНДЕНЦИЯТА И НИЩО ПОВЕЧЕ. ТАКА ЧЕ ТЕ РАЗКРИВАТ, ЧЕ АГЕНЦИИТЕ ОПЕРИРАТ С ОГРАНИЧЕН ФИНАНСОВ РЕСУРС (ТОЕСТ ИМАТ ОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ) ИЛИ СА ПЛАТЕНИ ЗА ДА ИЗВЪРШВАТ ПРОПАГАНДНИ ВНУШЕНИЯ!...

262

ПЕШО ЛИБЕРАЛО...

преди 8 месеца

ВРЕМЕ Е И АЗ ДА СИ УЧЕРЕДЯ ПАРТИЯ ----И ДА Я ПРОДАМ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ПАЗАР , НА ПРОФАНИ С ПАРИ , КАТО КИРЧО И КОКОРЧО....ХА,ХА,ХАААААААА....БАЯ ПАРА ЩЕ СИ НАТРУПАМ .....ВЕРВАЙТЕ МИ!

261

СМЕХ...

преди 8 месеца

АМА , ТИЯ КИРЧО И КОКОРЧО ...КУПИХА ЛИ ВЕЧЕ БОЙКИКЕВ И ДЖОБНИЯ ГЕНЕРАЛ..."НА АНГРО"----ТА ВЕЧЕ ГИ ВКЛЮЧВАТ И У КЛАСАЦИИТЕ....ХА,ХА,ХААААААААААА....АМИ , "ЕКОГЛАСНОСТ"...?!

260

До 284 Герберски тро

преди 8 месеца

Ама как само звучи твоя Ник така едно по евроатлантически ! Като нежна поезия за самотнияГендер

259

Гражданин

преди 8 месеца

До ББ. Не си у ред, *** на психиатър.

258

Герберски трол

преди 8 месеца

До 275. Това ли е смисълът на живота ти? Не знам глу.пак ли си или наивник. Само ако си обсебен от неистова завист и злоба към ГЕРБ мога да го приема. Но, в такъв случай продължавай с кошмарите и неприятни сънища.

257

Гербер

преди 8 месеца

Какво е това ИТН? Тема аут. А ГЕРБ ще мачка ПАК.

256

ТО ТАКА

преди 8 месеца

АНОНИМНИ ЩЕ ОСТАНЕ САМОГЕПИ С 19% И ЩЕ УПРАВЛЯВА.

255

Анонимен

преди 8 месеца

ИТН са провален проект на руските служби и техния фигурант. Сега се хващат за Кирчо като удавник за сламка но и той ще се срине много бързо.

254

Анонимен

преди 8 месеца

Не сме разочаровани,а нагледно сведомени каква е "промяната",че уж новите са продукт олигарсите на прехода ,спуснати да атакуват единствено пречещата им се спец прокуратура и защитени свидетели.Парично обслужват т.н.мафия.Такова брутално драпане и служене на олигарси по безогледен начин не е имало.Актуализацията мина между другото по натиск на Чорапа.Същите кукловоди сега пробутват двама"гении",и тях видяхме колко струват,тройка спатия,корупция,уреждане на техни хора,незачитане на з-на и морала

253

ББ

преди 8 месеца

и да ,да обявя...Свободният Свят има нов Военен Блок!ес медиите и сайтовете...удобно не говорят...но е факт...Световна сила е...Свободните хора си имат закрилник!мафията и обслужващите путин и китай нямат шанс!Бог да пази САЩ и приятели...Бог да пази Свободните...Своодните сме милиарди!!!

252

ББ

преди 8 месеца

70 % за Петков-Василев...ако обичате България...ако искате да върнете децата си...усмивките на лицата им...Достойнството и Уважението на България...продадени от дпс-гроб,Бог да пази България и приятелите ни от САЩ!

251

ББ

преди 8 месеца

До Иванудобно забравяте,че живеем в глобален...севдета,скоро САЩ ще осъдят безкомпромисно Борисов по Магнитски и Рико...престъпници да спасяат Народа ни оцелял 1500 г. срещу ятагани?"спасители" ограбващи ни и продаващи децата ни в робство...бедна духом...грешна си...грешила за пари...с кого ли не...манипулираща и лъжеща хората да продължат да са роби...да бягат децата им...ще ви съди човечеството,манипулациите ви са престъпление...и ес ви финансира и мълчи...лицемерно... зависими лицемери!!