222

Анонимен

преди 2 години

Боко Тиквата ке се връне на бел кон

221

Айде и гешефтарите

преди 2 години

Пръдков и Прасилев да оберат малко парици. Е нема по- пр.о.ст народ.

220

Радев на бунището

преди 2 години

Народа започва да осъзнава вредата от президента Радев и постепенно започва да си възвръща здравия разум.

219

ББ

преди 2 години

До Анонименвярно е "присвоиха" ББР...като я върнаха там където им е мястото...сега не можете да ползвате парите ни...не можете да си купувате баварци за сметка на Българите...тяака се присвоява...в полза на Хората на България...не в полза "приятелите" на боко...употребиха го...и го погребват...САЩ скоро ще го пратят на квартира при ...божков!...кристалина падна...сталинка...какъв ужас в ес...сталинка...САЩ няма да ви позволи евтини предателства...Свободният Свят има нов военен Блок...Канада?

218

Анонимен

преди 2 години

Новата формация си присвои ББР и сега ще се бори да задържи парите, в смисъл транзакциите. Другото е бошлаф. Грачещите клакьори около двамата мушенгии се надяват да се включат в пиршеството или каквото им подхвърлят. Засмърдява.

217

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха...коя пиарка в света има замък за милиони?главният прокурор им докладва?има достъп през частни и държавни да хаква и манипулира,да заплашва...хората...Бог да пази САЩ...и моля разширете...Магнитски в България!...Време е за Рико,бавенето му е грешка...Президента Рейгън уби СССР...с решители ...и навременни!

216

ББ

преди 2 години

8-9...за Петков Василев...то и цецка щеше да спечели срещу радев...ама...70 % за господата,ако обичате децата си...ако не сте...ен.ча.е,ако не предавате животите на предците Ви...на майките и бащите Ви,ако обичате България...общият Ви дом!Бог да пази България и САЩ!

215

Анонимен

преди 2 години

Смях! Спецов изпратил шест покани за доброволно издължаване на данъчното муле, на което продал фирмата си.

214

ББ

преди 2 години

До Canadianхаха посочи на хората една фалирала държава...гърция...италия...държави с огромни дългове...кого лъжеш беден духом крадецо...Народ с 1500 годишна История сме...парите са пунта мара...ти като имаше милиарди...не си ли нещастен преследван?...ще свършиш като брендо...въпрос на време си!Бог да пази САЩ!

213

Пенсиите от МВР и МО

преди 2 години

Деменция, Алцхаймер, Паркинсон..........

212

Canadian

преди 2 години

ГЕРБ вече са първи и процентите им ще продължат да се катерят до изборите. Голям рев от страна на контраГЕРБеризацията, защото само една от партийките да хлъцне и ГЕРБ ще я прикотка. След това плач, вой, тръшкане на коминтерна, късане на партийни билети и пререгистриране на българо-съветските дружества за "браЦка дружба". "Шоуто трябва да продължи", като пееше Педи-Фреди.

211

Canadian

преди 2 години

До Христо Христов --- На този факт ще бъдете свидетели и след тези, и след по-следващите избори. Става въпрос за политически и финансов крах на цялата държава, управлявана от хунтата на Радев, Бай Рашко и останалите пенсии заели креслата. За тях това е угодно. И колкото повече избори има, толкова повече ще са на власт. Те знаят това МНОГО добре и се възползват от нефелното мислене на електоратните уфси.

210

Анонимен

преди 2 години

Кафяво-жълтите ГЕРБ-ери отново разцъфнаха?Време е да ги подкастрим!

209

Ах

преди 2 години

тези ***...Безсмъртни и безскрупулни...

208

Анонимен

преди 2 години

Новата формация ще бъде първа на изборите, като ще отнеме гласове дори от герб. Ако избирателната активност бъде висока, герб-дпс ще загубят проценти, защото техните избиратели са краен брой.

207

СКАНДАЛНО..

преди 2 години

МИНИСТРИ НА РУМЕН РАДЕВ ХВАНАТИ В КОРУПЦИЯ---КУПУВАТ ЦЕЛИ ПАРТИИ НА КИЛОГРАМ.......... АХ, ТОЗИ ПОЧТЕН ДЕВСТВЕНИК-РУМЕНЧО РАДЕВ.-... КАКЪВ ТАЛАНТ, КАКЪВ ДОБЪР ЧОВЕК.................. ХА-ХА-ХА...

206

Анонимен

преди 2 години

Чалгаризираните фенове ще си сменят чалгаря.Тия дето гласуваха за учиндолеца,сега ще го заменят с канадеца.Хвани единия,удари другия.И пак наградата ще е три пръста с преобладаващ среден за България.

205

Герб

преди 2 години

Ще бъдат първи, но надали ще успеят да съставят правителство..

204

Анонимен

преди 2 години

Сега вождът не може да се оплаче от липса на пари.Нека завърши в Харвард,за да докаже ,че е способен и така да накаже комунистите,които са му попречили да се образова.За учене никога не е късно.

203

Анонимен

преди 2 години

Не е проблем само парите,да учиш на запад.Хората работят и учат.Когато нямаш акъл и те мързи да научиш език,излизаш с тезата,че друг ти е виновен.По -лесно е да употребиш мутренски умения и да крадеш.Кандидати симпантизанти винаги ще се намерят,защото такава е човешката природа-алчна и крадлива.