250

Анонимен

преди 8 месеца

Ще гласувам за партия, която се обяви за бързи и безкомпромисни арести на гербавите престъпници, бързи съдебни процеси с ефективни присъди, конфискация на имуществото и обявяването на ОПГ Гроб за престъпна организация, извън закона!

249

Иван

преди 8 месеца

ГЕРП ще бъдат първа политическа сила ,но не трябва да управляват,защото не си заслужава.От къде накъде ще вадят България от тинята на 2 пъти и такива неблагодарни,зли ,пълни Кр...Ет-Е..ни (е има и нормални но...) ще лъжат и ще ги заливат с помия.Я сик-ти. .р.неблагодарно Т..ъп. .О.племе.Два пъти напълнихте Парламента с мошеници, политически неграмотниции а те замазваш а страха си с цирк.Сега следват трети ,за да вкарате още ,тоя път харвърдски.Вкарвате но ГЕРП да стои далече

248

ИТН

преди 8 месеца

Само ИТН! Показаха че са достойни! Всички други са мафиотски пипала!

247

Анонимен

преди 8 месеца

Боко Тиквата ке се връне на бел кон

246

Айде и гешефтарите

преди 8 месеца

Пръдков и Прасилев да оберат малко парици. Е нема по- пр.о.ст народ.

245

Радев на бунището

преди 8 месеца

Народа започва да осъзнава вредата от президента Радев и постепенно започва да си възвръща здравия разум.

244

ББ

преди 8 месеца

До Анонименвярно е "присвоиха" ББР...като я върнаха там където им е мястото...сега не можете да ползвате парите ни...не можете да си купувате баварци за сметка на Българите...тяака се присвоява...в полза на Хората на България...не в полза "приятелите" на боко...употребиха го...и го погребват...САЩ скоро ще го пратят на квартира при ...божков!...кристалина падна...сталинка...какъв ужас в ес...сталинка...САЩ няма да ви позволи евтини предателства...Свободният Свят има нов военен Блок...Канада?

243

Анонимен

преди 8 месеца

Новата формация си присвои ББР и сега ще се бори да задържи парите, в смисъл транзакциите. Другото е бошлаф. Грачещите клакьори около двамата мушенгии се надяват да се включат в пиршеството или каквото им подхвърлят. Засмърдява.

242

ББ

преди 8 месеца

До Анонименхаха...коя пиарка в света има замък за милиони?главният прокурор им докладва?има достъп през частни и държавни да хаква и манипулира,да заплашва...хората...Бог да пази САЩ...и моля разширете...Магнитски в България!...Време е за Рико,бавенето му е грешка...Президента Рейгън уби СССР...с решители ...и навременни!

241

ББ

преди 8 месеца

8-9...за Петков Василев...то и цецка щеше да спечели срещу радев...ама...70 % за господата,ако обичате децата си...ако не сте...ен.ча.е,ако не предавате животите на предците Ви...на майките и бащите Ви,ако обичате България...общият Ви дом!Бог да пази България и САЩ!

240

Анонимен

преди 8 месеца

Смях! Спецов изпратил шест покани за доброволно издължаване на данъчното муле, на което продал фирмата си.

239

ББ

преди 8 месеца

До Canadianхаха посочи на хората една фалирала държава...гърция...италия...държави с огромни дългове...кого лъжеш беден духом крадецо...Народ с 1500 годишна История сме...парите са пунта мара...ти като имаше милиарди...не си ли нещастен преследван?...ще свършиш като брендо...въпрос на време си!Бог да пази САЩ!

238

Пенсиите от МВР и МО

преди 8 месеца

Деменция, Алцхаймер, Паркинсон..........

237

Canadian

преди 8 месеца

ГЕРБ вече са първи и процентите им ще продължат да се катерят до изборите. Голям рев от страна на контраГЕРБеризацията, защото само една от партийките да хлъцне и ГЕРБ ще я прикотка. След това плач, вой, тръшкане на коминтерна, късане на партийни билети и пререгистриране на българо-съветските дружества за "браЦка дружба". "Шоуто трябва да продължи", като пееше Педи-Фреди.

236

Canadian

преди 8 месеца

До Христо Христов --- На този факт ще бъдете свидетели и след тези, и след по-следващите избори. Става въпрос за политически и финансов крах на цялата държава, управлявана от хунтата на Радев, Бай Рашко и останалите пенсии заели креслата. За тях това е угодно. И колкото повече избори има, толкова повече ще са на власт. Те знаят това МНОГО добре и се възползват от нефелното мислене на електоратните уфси.

235

Анонимен

преди 8 месеца

Кафяво-жълтите ГЕРБ-ери отново разцъфнаха?Време е да ги подкастрим!

234

Христо Христов

преди 8 месеца

Няма лошо! Искам след изборите да видя как Митов ще се оправдава защо не могат да съставят правителство и как Радев... ще са му виновни. Вече два пъти сме свидетели на този факт

233

Ах

преди 8 месеца

тези ***...Безсмъртни и безскрупулни...

232

Анонимен

преди 8 месеца

Новата формация ще бъде първа на изборите, като ще отнеме гласове дори от герб. Ако избирателната активност бъде висока, герб-дпс ще загубят проценти, защото техните избиратели са краен брой.

231

СКАНДАЛНО..

преди 8 месеца

МИНИСТРИ НА РУМЕН РАДЕВ ХВАНАТИ В КОРУПЦИЯ---КУПУВАТ ЦЕЛИ ПАРТИИ НА КИЛОГРАМ.......... АХ, ТОЗИ ПОЧТЕН ДЕВСТВЕНИК-РУМЕНЧО РАДЕВ.-... КАКЪВ ТАЛАНТ, КАКЪВ ДОБЪР ЧОВЕК.................. ХА-ХА-ХА...