68

xXx

преди 2 години

На първа линия беше Балтов...в джипката при вожда

67

КПСС БКП

преди 2 години

Фандъщкова и нейния духовен водач Бойко са за затвора, и скоро ще бъдат там !!!

66

Анонимен

преди 2 години

Много угрижена кметицата бе! Направете нещо.

65

Demonaz

преди 2 години

С маска и този поглед мяза на перкел.

64

Анонимен

преди 2 години

До 78 Докато не сменим главния прокурор тая не само няма да влезе в затвора, но ще си остане кмет на София! А Иванчева няма да бъде реабилитирана!

63

Анонимен

преди 2 години

Ами ,да засега 3 пъти повече,след 7 дни 5 пъти.А престъпната шайка некадърници уволни един прекрасен професор помогнал на хиляди души.Важното е същата банда да се обгради от посредствени хора без оглед качествата,да стане сиво и безлично стадо ,а тях да ги величаят с платени пропагандни статии.Както при чичко Сталинчо.

62

Леша

преди 2 години

До 70 Точно така, хер геноцид! Хайл! Вижте му коментара на този изкълченяк и се замислете - искате ли да достигнем 50% ваксинирани? :]]

61

Ford

преди 2 години

До Анонимен 29,Комсомолците от ДБ и те пеят тази песен.

60

Не сериозно

преди 2 години

Като ги тъпчете за щяло и нещяло , нормално да са претъпкани , ясно е че се гони бройка за кешовица , ама едва ли някой ви вярва ....

59

Анонимен

преди 2 години

Спазвали се мерките... Абе, какви мерки се спазват, бре? 200 акта в градски транспорт за 2 седмици?! 200 акта на час трябва да има, то половината са без маски, другата половина ги носи под брадата, 'щото така е модерно. Баси държавата, елементарен контрол не може да наложи никъде. В Гърция със сертификати се качват в рейса, тука нЕма кой да глоби нечифтокопитните. Тоя не е зле да се поразходи с рейсовете из София.

58

до Странджата

преди 2 години

Ако смениш софиянци с погражданени селяни, може и да има нещо вярно в твърдението ти.

57

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДАНЧЕ! ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА! СОФИЯНЦИ ТЕ ОБИЧАТ, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТЕ ОБИЧА!

56

До 63

преди 2 години

И как ще го докажеш?

55

Анонимен

преди 2 години

Бойко и Гешев са виновни...

54

Анонимен

преди 2 години

Като почнат да изнасят информация от вида: днес са починали общо еди колко си, от тях толкова с положителен тест и еди колко си от еди какво си , може и да стане видно, че общата бройка на починалите за ден ще се движи в доста тесен диапазон и няма никакво стремглаво нарастване на общата смъртност.Щом публикуват данните само за положителните, работата е ясна.

53

Ще умират хора БЕЗ

преди 2 години

Хора БЕЗ Ковид ще умират, защото няма да ги приемат без Полижителни Тестове за Ковид. Други болести и спешни случаи няма. СПИСЪК на ЖЕРТВИТЕ от КОВИД МЕРКИТЕ да пуснат колко хора са УМРЕЛИ БЕЗ КОВИД.

52

доктор ох боли

преди 2 години

когато един генерал обявяваше че заразените се увеличават , всички го упрекваха че лъже за да плаши хората , включително импексова , мая общата , тримата овчари и фигуранта . тоя дето фигуранта го назначи за министър казваше че това е обикновен грип , маски се горяха . е кво стана сега та болните се увеличават , значи ли че и тоя министър лъже ? що гореспоменатите не излезнат по площадите да обясняват как нема страшно и болните не са толко много ? що фигуранта и сега не обяви че вирус нема ?

51

радЕФ

преди 2 години

абе не е верно , новия стар министър на здравето е взел всички мерки , даже лекарства и апаратчета да се мери кислорода безплатно раздава болните бяха много при Борисов . нали другаре .

50

До 58

преди 2 години

Интересно, допреди пЛандемията, никой не се вълнуваше особено, че всеки ден си отиват по 200 и нагоре българи, било от сърдечно-съдове или онкозаболявания.Сега всички изведнъж станаха много загрижени за възрастните и болните, които са основните жертви на Пландемията.

49

Анонимен

преди 2 години

Колкото по скоро ги хване коронката ГЕРБ, БСП и ДПС.Толкова по добре! Ще го разбием на пух и прах това статукво на тези избори! -:))Това е пътя,най после да тръгнем като нормално демократично общество!!