46

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименСамо провери какво правят в Индия и Бангладеш, уж много по-бедни. Ивермектин е в китовете, които раздават. Ремдесевир е отречен от всички, не знам защо са пропилени парите за него.

45

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "Уж нявало лекарства срещу Ковид, а ние вече ги раздаваме безплатно в аптекител " - то и лечение нямаше, ама всеки ден казваха колко излекувани има. Спряха когато излязоха биопродуктите.

44

Анонимен

преди 4 месеца

До до 43 "На бедняк с 2000лв. заплата няма как да седнем да му обясняваме как работи една ваксина. Няма смисъл, карай там баничарката. " - слаби са ви опорките, слабииии

43

Q

преди 4 месеца

До до 436.8К нето, май си сбъркал адреса. Надвил съм си на масрафа, но не оценявам хората по това. Напоследък повечето хора с висок стандарт си самовнушават колко е безопасна ваксината защото имат повече какво да губят. Мисълта, че по-простите от тях са прозряли истината ги унищожава психически. За мен не е проблем, за мен е в реда на нещата по-простите, бедни и обикновени хора първи да бият камбаната. Егото ви е раздуто, това ви е големия проблем.

42

до 43

преди 4 месеца

На бедняк с 2000лв. заплата няма как да седнем да му обясняваме как работи една ваксина. Няма смисъл, карай там баничарката.

41

Q до 42

преди 4 месеца

Хаха, нали бяхте "защитени", бре? :DDD А, да, "защитени" за 4-5 месеца... стига да оцелеете втората игла.

40

Анонимен

преди 4 месеца

Безплатни лекарства САМО И ЕДИНСТВЕНО за ваксинирани. Всякакви неваксинирани мислители от ниските обществени прослойки да се оправят.

39

Програмист

преди 4 месеца

До Q до "Прогамист 35 : Що да не се обаждам? Какво ще направиш?

38

Програмист

преди 4 месеца

До Леша 31 : Нещо раздразнен ми изглеждаш? К'во ти е?

37

Q

преди 4 месеца

Ивермектинът е блокер на вирусната репликаза и протеаза. Спира размножението на вируса просто казано. Но, ако вече се е размножил достатъчно в дробовете, тогава вече е по-късна фаза и тогава трябва да се комбинира с антибиотици.

36

Ухаааа

преди 4 месеца

Пак търгашите на отрови доволно потриват ръчички и ще се хвалят с вили, къщи и екзотични почивки. И от мен да знаете: Собственик на аптека истински приятели няма, колкото и да изтъква приятелството си с тоя или оня доктор. Всичко е за взаимна изгода.

35

Q до мхм

преди 4 месеца

Да, Ивермектина в България май е само Хювемек на Домусчиев и струва 85 лв, но и по света струва толкова и стига средно за един курс лечение. Като го сравниш с хилядите, които струва Ремдесивира дето го купува държавата с нашите пари... Тъпото е, че не внасят други видове и се налага да пълним джоба на Домусчиев, но ако хората почнат да настояват да ги лекуват с това, ще почнат да внасят. И да, има силен ефект в първите две фази, затова трябва отрано. В трета фаза вече си трябва яко антибиотици.

34

Q

преди 4 месеца

българин, явно говориш наизуст, защото има десетки доклади, които доказват обратното.

33

Q до "Прогамист

преди 4 месеца

Не се обаждай, че срамиш професията.

32

българин

преди 4 месеца

До: номер 26 Аз ти отговарям вместо номер 23 Да, добре действа. Ама ако имаш ***! Това е антипаразитен продукт и действието му срещу всякакви вируси, в частност срещу коронавирусите е недоказано! Няма лошо да си го пиеш, но по-добре си пийни една домашна ракийка със шопска салата - повече полза ще имаш, не се майтапя!Наслушах се на всякакви глупости за "чудодейни" лекарства, и не само срещу КОВИД-19, срещу много по-страшни болести като рак например.

31

Q

преди 4 месеца

Аз простия *** избирам Ивермектин, витамин C, D3, цинк, кверцитин, гаргара на гърлото с алкохол или вода за жабурене и промивка на носа с физиологичен разтвор. Също и редовна вътрешна промивка на стомаха с Jim Beam, гроздомицин или 80-градусов австрийски ром :). Вие умните, знаете по-добре и продължавайте да се бодете със спайка на 4-5 месеца и чистете тромбозите после.

30

Стойчо

преди 4 месеца

Пакетът безплатни лекарства за антиваксърите включва чесън, чай, мед и светена вода. Също и килограм жито - за всеки случай.

29

Леша

преди 4 месеца

До Програмист Платен драскач, не правиш услуга на ваксинираните. Какви са новите заповеди? Да се внася разделение в обществото?

28

Анонимен

преди 4 месеца

Какви лекарства ще отпускат безплатно? Не срещу Ковид, защото в световен план все още няма одобрено лекарство срещу Ковид. Ако ще са ала-бала истории, които предписват против грип, защо при Ковид ще са безплатни, а при грип - не? А Рамдесивир е отречен от СЗО още преди година.

27

Програмист

преди 4 месеца

хич не трябва да се опитват да ги спасяват тия. щом е направил съсзнателен избор да не се ваксинира - да ходи на баячка или при мангъров да го лекува с чайчета. Никой не им е длъжен да харчи пари за тях