40

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСамо провери какво правят в Индия и Бангладеш, уж много по-бедни. Ивермектин е в китовете, които раздават. Ремдесевир е отречен от всички, не знам защо са пропилени парите за него.

39

Q

преди 2 години

До до 436.8К нето, май си сбъркал адреса. Надвил съм си на масрафа, но не оценявам хората по това. Напоследък повечето хора с висок стандарт си самовнушават колко е безопасна ваксината защото имат повече какво да губят. Мисълта, че по-простите от тях са прозряли истината ги унищожава психически. За мен не е проблем, за мен е в реда на нещата по-простите, бедни и обикновени хора първи да бият камбаната. Егото ви е раздуто, това ви е големия проблем.

38

до 43

преди 2 години

На бедняк с 2000лв. заплата няма как да седнем да му обясняваме как работи една ваксина. Няма смисъл, карай там баничарката.

37

Q до 42

преди 2 години

Хаха, нали бяхте "защитени", бре? :DDD А, да, "защитени" за 4-5 месеца... стига да оцелеете втората игла.

36

Анонимен

преди 2 години

Безплатни лекарства САМО И ЕДИНСТВЕНО за ваксинирани. Всякакви неваксинирани мислители от ниските обществени прослойки да се оправят.

35

Q

преди 2 години

Ивермектинът е блокер на вирусната репликаза и протеаза. Спира размножението на вируса просто казано. Но, ако вече се е размножил достатъчно в дробовете, тогава вече е по-късна фаза и тогава трябва да се комбинира с антибиотици.

34

Ухаааа

преди 2 години

Пак търгашите на отрови доволно потриват ръчички и ще се хвалят с вили, къщи и екзотични почивки. И от мен да знаете: Собственик на аптека истински приятели няма, колкото и да изтъква приятелството си с тоя или оня доктор. Всичко е за взаимна изгода.

33

Q до мхм

преди 2 години

Да, Ивермектина в България май е само Хювемек на Домусчиев и струва 85 лв, но и по света струва толкова и стига средно за един курс лечение. Като го сравниш с хилядите, които струва Ремдесивира дето го купува държавата с нашите пари... *** е, че не внасят други видове и се налага да пълним джоба на Домусчиев, но ако хората почнат да настояват да ги лекуват с това, ще почнат да внасят. И да, има силен ефект в първите две фази, затова трябва отрано. В трета фаза вече си трябва яко антибиотици.

32

Q

преди 2 години

българин, явно говориш наизуст, защото има десетки доклади, които доказват обратното.

31

Q до "Прогамист

преди 2 години

Не се обаждай, че срамиш професията.

30

българин

преди 2 години

До: номер 26 Аз ти отговарям вместо номер 23 Да, добре действа. Ама ако имаш ***! Това е антипаразитен продукт и действието му срещу всякакви вируси, в частност срещу коронавирусите е недоказано! Няма лошо да си го пиеш, но по-добре си пийни една домашна ракийка със шопска салата - повече полза ще имаш, не се майтапя!Наслушах се на всякакви глупости за "чудодейни" лекарства, и не само срещу КОВИД-19, срещу много по-страшни болести като рак например.

29

Q

преди 2 години

Аз простия *** избирам Ивермектин, витамин C, D3, цинк, кверцитин, гаргара на гърлото с алкохол или вода за жабурене и промивка на носа с физиологичен разтвор. Също и редовна вътрешна промивка на стомаха с Jim Beam, гроздомицин или 80-градусов австрийски ром :). Вие умните, знаете по-добре и продължавайте да се бодете със спайка на 4-5 месеца и чистете тромбозите после.

28

Стойчо

преди 2 години

Пакетът безплатни лекарства за антиваксърите включва чесън, чай, мед и светена вода. Също и килограм жито - за всеки случай.

27

Леша

преди 2 години

До Програмист Платен драскач, не правиш услуга на ваксинираните. Какви са новите заповеди? Да се внася разделение в обществото?

26

Анонимен

преди 2 години

Какви лекарства ще отпускат безплатно? Не срещу Ковид, защото в световен план все още няма одобрено лекарство срещу Ковид. Ако ще са ала-бала истории, които предписват против грип, защо при Ковид ще са безплатни, а при грип - не? А Рамдесивир е отречен от СЗО още преди година.

25

мхм

преди 2 години

До АнонименНяма научно доказателство да действа, а и се държи от хювефарм на домусчиев и е много скъпо. Ако се наложи нещо, кръвна плазма може да те спаси, а не ивермектин. Той, ако има някакво действие, то ще е в първия ден, когато си хванал ковид, а не за лечение.

24

Анонимен

преди 2 години

#23 Ивермектин, действа ли добре наистина ?

23

Анонимен

преди 2 години

Много интересно ще е ако някой ваксиниран се нуждае от безплатните лекарства. Какво ли ще си помисли за бронята която му дава препарата на биг фарма?

22

Анонимен

преди 2 години

Безплатно сирене има само в капана за мишки - Маргарет Тачър.Всичко това се плаща от клетият български данъкоплатец.

21

Q

преди 2 години

Раздават боклучавия, опасен и супер скъп Ремдесивир за да уморят колкото може повече хора. За сигурния, ефективен и евтин Ивермектин не дават и дума да се каже. Няма далавера в него.