128

Кики

преди 2 години

Държава на сервитьорки , бармани бакшиши охранители и маникюристки.Страхотна икономика.Позор за всички управляващи.

127

Анонимен

преди 2 години

Бе верно ли , че тоя е любовник на Сачева, или тва са само пусканици ?

126

До 150

преди 2 години

Забравил си да допълниш ,че при Бойко не бяха съмнения, ами реални делавери. Бойко и гл. прокурор ги окачествиха като съмнения и не закачиха никой. Просто ги преместиха на други места, та да не се вдига шум. Ей тва е ГЕРБ - измами и прикриване.

125

Анонимен

преди 2 години

Али Бега президент

124

absurd

преди 2 години

Да бяхте ревали когато бяхте затворени изцяло,а не сега когато работите

123

xaxsasб

преди 2 години

До 139 - стига писал глупости на протеста има стотици работници принудени да ходят по нежелание. Не виждаш ли, че лозунгите са принтирани от организаторите и че хората си ги държат пред лицата от срам. Този протест както и мерките са игра на политиците и не трябва да се намесва обикновения гражданин. Особено в София предназначението на нощните клубове е разпространение на наркотици. Повечето са под егидата на Делта Гард и продават на политиците дрогите.

122

мак

преди 2 години

Друго си е т.лупа. Затвори ги всичките, а по време на протестите бяха по-ниски от тревата. Кой е нагъл и арогантен, те си знаят. Който живее в града се сеща за "културата" им и спазване на работно време, децибели и т.н. И кога ще разберат, че не министър проваля кампания, а хората просто не искат ваксини.

121

Анонимен

преди 2 години

Ресторантьори: Преназначаването на Кацаров и Балтова е арогантност - - На 14 ноември отговорете подобаващо на началника им!

120

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Приносът на цялото ресторантьорство в бруто продукта на страната е ~1.5%.За справки НСИ.При това с 9% ДДС.И с тях, и без тях - все тая.

119

1

преди 2 години

До МнениеКакво ви е виновен ББ като бивши мутри и комунисти управляват държавата.

118

xaxsasб

преди 2 години

Хахаха почнах да чета статии за тоя с анаболите наричат го: Живият вибратор на детронирания социален министър Деница Сачева Ричард Алибегов ХАХАХАХАХА. омг омг хахахахахахахахааха "ЖИВИЯТ ВИБРАТОР" хХАХАХАХАХАХАХАХахахаха

117

Въпрос?

преди 2 години

А миналото лято протестите какви бяха, неполитически и спонтанни ли?

116

Mpeтe бе,каза Къци

преди 2 години

Ако Кацаров си беше свършил работата с ваксинациите нямаше да има нужда от никакви мерки в кръчмите! Ама не, не вървяло, като цяла година си плюл ваксините, после да караш хората да се ваксинират! А Радев е единственият президент в Европа, който не се ваксинира и не призова народа да се ваксинира!Нека се заразява, боледува и мре пpocтия народ, който се доверява на зелени чорапи!

115

Съвет

преди 2 години

Г н Алибегов, подкрепяме ви, но тактиката ви е грешна. Няма да стане нищо с мирни протести, искат се барикади, блокади и гражданско неподчинение. Само тогава ще имате успех!

114

Анонимен

преди 2 години

Бъди наясно, че с всеки коментар храниш тролите и мисирките.

113

Мнение

преди 2 години

Тиквата Борисов нали си е тъ па мутра и тези ги насъсква ама вместо да си изпише веждите ще си извади очите!Народа още повече намразва него и клакьорите му!Ама тъ па работа..кво да прайш)))

112

Герб са гадове

преди 2 години

Къде бяхте когато имаше КПП-та бе мишки и бяхте затворени на 100% защо не излязохте да изявите гражданската си позиция ? Смешници колкото и да се пените ОПГ ГЕРБ няма да се върне на власт.

111

Анонимен

преди 2 години

Нека първо си плащат осигуровки на хората а после да искат

110

Анонимен

преди 2 години

Миналата година когато не работеха не протестираха. Сега работят и над половината кръчми са си с работно време до 23 по принцип но ги карат да протестират.

109

ни са знай

преди 2 години

А поведението на ресторантьорите съвсем не е АРОГАНТНО!