186

Анонимен

преди 2 години

Неззнам какво е крал Борисов но при него нямаше такива високи цени на всичко. От това по голяма кражба има ли да ти бъркатнвсеки ден в джоба?

185

До 195

преди 2 години

За съжаление Асан и Киро ще бъдат много по-големи айдуци от "фигуранта". Ще гонят Тиквата, Костов и Пеевски. Само гледайте през следващите 5 години, ако не умрете от глад де. Те са за бизнеса, не за хората! За 3 месеца цените се вдигнаха с 20-30%, доходите оIo! Да ви е честито, яжте асфалта на Тиквата при Асан (Цъклочко) и Кирето

184

Анонимен

преди 2 години

Моделът "Радев" - мутри вън, шарлатани вътре !

183

Анонимен

преди 2 години

На снимката са хората, които спряха магистрала Хемус и обрекоха на глад и нищета цяла Северна България!

182

Анонимен

преди 2 години

Всички бъдещи техни избиратели поредните ШАРАНИ в бг!!!

181

Анонимен

преди 2 години

Както се появиха така и ще изчезнат, заедно в дпугия месия чалгара Слави а накрая там отива и фигуранта с зеления чорапогащник- путин ще му даде убежище като почнат гладните бунтове зимата.

180

Внимание Внимание

преди 2 години

Асан и Киро се появиха от под полата на Ристьо Иванов, тоест кръга на Иво Прокопов! Асан за 4 месеца прикри 30-40 чиновници от министерство на финансите, които с фиктивни конкурси са си повишили заплатите. С кражбата на интелектуална собственост са запознати всички! Киро е виден спекулант, освен с продажбата на билки е известен с препродажбата на имоти, обича да вкарва ниви в регулация и да ги продава на десеторни цени! Цел на двамата: да забогатеят повече от Велчев и Горанов!!!

179

Анонимен

преди 2 години

До 189 < В свой разказ О' Хенри описва един такъв умен и красив като Киро Харварда: Той живял цял живот на вересия - малко преди да му изтече срока на поредния заем, той взимал следващ по-голям, с част от който погасявал предния. Така докато починал. Да го почентат, на гроба се събрали всички негови кридитори и всеки го благославял, колко бил честен. Само последния се оплакал, че му дължи милиони. Утешили го: Ако беше жив сигурно щеше да ти ги върне !!!

178

66

преди 2 години

"Откъде се появиха Петков и Василев"Всички артисти в Бг политиката винаги са идвали от към Руското посолство независимо какво говорят.То те затова са артисти.Народите които трудно запаметяват и имат проблеми със причинно следствените връзки са били винаги лесна плячка.

177

Анонимен

преди 2 години

до 186. Как видя какво "открадна" Асен Василев за няколко месеца? На "буден" българин ли се пишеш? -:( Я вади елката и "смятай " колко успя да открадне от нас българите,бившата комунистрическа мутра и бивше борче от прехода на мутрите,щото ти едва ли ги помниш!!! Но аз ги помня! Та за 12 г др Борисов член на ЦК на БКП.който се вписа "демократ" и ви мъти още мозъците,знаеш ли колко ОТКРАДНА ЗА 12 г? Че и Плевналиев се облажи даже! Бизнеса му секна! За това оплюва Радев!!!СЪБУДЕТЕ СЕ ВЕЧЕ ДЕЦА!

176

Анонимен

преди 2 години

Респект,към тези млади българи!!!-:)))

175

Smart peoples

преди 2 години

Интелигентни, умни, с елитно образование и опит, с много потенциал и енергия. Точно такива хора трябва да водят напред. Успех.

174

незнайко

преди 2 години

поскъпването на живота на Тиквата ли се дължи или на тези двамцата и баща им РР. Това е въпроса!

173

хидроинжинера

преди 2 години

Щом е инжинерен проект, много ясно че аз съм ги пробутал. Но раьбира се от задния вход и никой да не разбере.

172

Анонимен

преди 2 години

До незнайко на лунатаАз да ти кажа, за три месеца окрадоха над 2 млрд лв. Юни месец Асенчо Василев твърдеше, че бил събрал с 2 млрд повече приходи, септември и двамата вкупом с Радев се затръшнаха за актуализация на бюджета, парите били свършили.Лак са свършили ако сет събрали 2 млрд повече?

171

Анонимен

преди 2 години

до 184 А да ти "обясни" някой,какво направи мутрата Борисов за 12 г Не щеш ли?-:((( Тези 2 мата ,му влязоха в петите! Разкриха му кражбите! Показаха ни,защо е толкова дебел!И най вече Кирил! Показа и ни каза,от къде са идвали парите,за крадливата партия ГЕРБ! Че са ни клатили 12 г с огромен паричен ресурс! И ти сополе,"питаш" какво са свършили? Ако мутрата беше пак "спечелил" подкупвайки братчедите с някоя кюфте и бира,дали щяхме да знаем тези ФАКТИ? НИКОГА!!!За друго ще "питаш" ли още???

170

незнайко на луната

преди 2 години

Моля някой да обясни какво са направили тези двамата? Защо толкова ги превъзнасят медиите? На кого дължим поскъпването на живота с 5-7%?

169

Алекс

преди 2 години

Колкото повече герберска помия се излива,толкова повече нормални избиратели ще гласуват за Кирил Петков и Асен Василев.

168

Анонимен

преди 2 години

Жан Виденов ще ни се стори като детска играчка пред тези корумпета

167

Анонимен

преди 2 години

Няма да чакам втория тур - още на първия ще им покажа ... ;))