226

Анонимен

преди 2 години

226 Може би, чакаш марсианци, за да ти дадат кворум и нужните гласове в парламента. Неграмотните, вън от НС. Нямат си представа, какво става. Завличат държавата със стотици милиони и я рушат.

225

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха, ха, Петков и Василев са правили опит да купят "Екогласност", още преди няколко месеца, но тогава са били още министри?! Каква беше тази мъгла, в която ни вкараха преди два дена, че като министри, нямало да правят партиен проект, да сме почакали 2 дена?

224

Анонимен

преди 2 години

Значи ,виждаш сламката в чуждото око (има ли , няма ли канадско гражданство) , а гредата в собственото око (баш-мутрата ,съратника но всички мутри от 90-те, че ни "управлява" 12 години и напъва за още) не виждаш ,герберастки тролейчо ?! Щото на папкането взе да види края ! Е, дерзайте тогава !

223

Ха-ха

преди 2 години

Не са Петков и Василев, а замаскирани Петров и Боширов.

222

Анонимен

преди 2 години

Радев - Прокопиев, да са ви честити!

221

Анонимен

преди 2 години

Е как откъде?От партията на Прокопиев, Спецов измамник от Дубай"симпатизант"на Пурата заедно с Василев измамник-2.За нас е доказано,че са аферисти.Ако обаче имат и подкрепа на Херо,това не говори добре за нея,да тика двама далаверажии които само ще пакостят,ще създават мрежа от техни фирми които ще точат пари,както вече съобщиха от индустриалния капитал.Т.е.ако наивно не разпознава,че няма да се борят с корупцията,а ще внушават ей така за гимнастика,още по зле,защото вървим към дестабилизация

220

ББ

преди 2 години

и не съм ***,Свободно Човешко същество съм...ограбван,заплашван,унижаван,няма тайни,уморих се да ме ограбват и "управляват" неграмотни гробаре обслужващи доган,мога да се запозная със всеки,да свидетелствам пред комисии в Сената...знаете кой съм и къде живея...три дни рових порно сайтове...за да ме заплаши севда...та си ***...та гледаш порно,следят хората...ровят в устроиствата им...не са умни...ефекта е обратен,Бог да пази САЩ!

219

ББ

преди 2 години

САЩ...ако не накажете...организаторите и финансистите...атаката над Конгреса на САЩ...изпращате...казвате на Света...ние сме слаби...САЩ...са последният защитник Свободата на Човчеството,ценностите му,Човечеството ни има нужда от Лидер...от Водач...Света ни има правото да е Жив и Свободен...не ни предавайте...назовете и накажете всеки престъпник по Света...безпощадно и безкомпромисно...това очаква Човечеството,Бог да пази САЩ!не сте сами САЩ...милиарди сме!!!

218

ББ

преди 2 години

и света ни си има нов военен блок...честито на Свободният Свят...време беше,чакваме САЩ да осъдят борисов и гешев...те са обслужващи божков и пеевски...ес ги защитават...обслужваха руски интереси...агенти на дс ...и кгб...домувсчиеви също...разпределяха си парите от грабежа...лотарията на божков...лавката на пеевски,да видим колко ст смели САЩ...Президента Рейгън уби СССР...вие евтини мафиоти,кога?

217

ББ

преди 2 години

Благодаря за минусите,на севда-диана-анонимна и десетките им акаунти,путин има армия от *** с десетки милиони бюджет...с цел манипулации и разделения,подмяна на ценности...така загина гьобелс...с лъжи,двамата господа са почтенни,ако се запазят...и продължат да бъдат себе си...са заплаха за цялата политическа,ще си навлекат врагове...но ще спечелят Народа ни...почитаме Левски..а бе престъпник...според османлиите...България ще я има...има я!Бог да пази САЩ и България!

216

ББ

преди 2 години

Подкрепа господа,надяваме се да има Ваша партия,за да можем да я подкрепим!България има нужда от хора като Вас!...не сте сами...живеем в Глобален...Българите...обичат Свободните и Справедливите!е руските ***...ще сеят разделение...искат си пеевски и боко...да им строят...потоци!САЩ...не спят!!!

215

ББ

преди 2 години

Двама почтенни,образовани,обичащи България...се превърнаха в заплаха за политическата класа!Класа която продава Народа ни,ограбва го и го унижава безцеремонно!ограбването и продаването е финансирано и подкрепято от ес...невиждан геноцид и престъпления...бедните опитаха да строят нов райх....през диктатори и мафиоти,ограбващи Народите си,лъжеха САЩ,че са лоялен партньор за да пазят домовете им и да печелят пари,невиждано лицемерие и глупост,европейците ще платят цената заради ограбващите ги!

214

Анонимен

преди 2 години

Е как от къде, от Козяк много ясно.

213

О хо хо

преди 2 години

По- добре питайте Емил Георгиев КАК КИРО И АСЕН ПРЕДЛОЖИХА ДА МУ КУПЯТ " ЕКОГЛАСНОСТ", а той каза, ЧЕ НЕ СЕ ПРОДАВА. ТОЙ Е ЧАСТ ОТ " БСП ЗА БЪЛГАРИЯ". ГОЛЕМИ КУПУВАЧИ, ЕЙ!

212

Тия

преди 2 години

Двамата крадци скоро ще се появят в орбитата на бай СТАВРИ

211

Анонимен

преди 2 години

Истината е,че докато не се разбие статуквото в парламента на пух и прах ,от партиите на статуквото БСП,ГЕРБ и ДПС,нищо няма да се промени уви!-:((

210

Анонимен

преди 2 години

Къде се скри сополе зелен 218?-:)А виждал ли си,милиционер катаджия,да гледа мутрите,как си правят пируети,с БМВ ета внесени от мутрите в 1 вите години след 1989 г централните булеварди в държавата ни?И не смееха даже палка да им вдигнат?А "кортеж"на мутри виждал ли си?Вече са история за вас!Но ние които ги помним,настръхвам още щом се сетя за тогава!-:(Една мутра от тогава Борисов,ви "омайва" младите и командва със същият стил,както мутрите тогава,отСИК и ВИС-2!-:( Днес поне можете да избирате!

209

Анонимен

преди 2 години

До 218. Убеден съм,че даже и не знаеш от къде е родом " Маджо"!-:))) Но пък пишеш за него а? Маджо е от Силистра родом.Светвам те само! А Маргините,тях помниш ли ги? А тези които бяха в обкръжението на мутрата Борисов по време на " прехода от комунизъм към социализъм след 10 09 1989 г? Виждал ли си Мутри,да бият добственици на магазини,за да си плащат " таксата спокойствие" на групировката ВИС-2? Е аз съм го виждал сополе!-:((( Борисов и Божков са приятели по бухалка от тогава!-:( Натисни дец!

208

Канадеца

преди 2 години

Скъпи форум-любители, искам да споделя какво ме притеснява у г-н Петков освен приликата му с Джъстин Трюдо Кой се отказва от гражданство, за да стане министър за 3 месеца? Когато жена ти, децата ти и баща ти са канадци?.. Който може да се откаже от гражданството на децата и съпругата си, какво би му попречило да го направи и от българското?... Отне ми 5 години да взема канадско гражданство и се чувствам свързан с Канада. Бих ли се отказал? За 3 месеца слава ...? Веднъж предател, завинаги такъв!!

207

Анонимен

преди 2 години

До 219 Кирил и Асен е ясно от къде се " появиха"!-:) Не ти ли е интересно,от къде и как се " появи" бившият комунист и мутра борче др Борисов?-:)) Или Не те " касае"? По с ти "интересни" тия 2 Мата? Верно?-:)) Гербераст сиии и не се крий Бойкофиле!-:))