172

aa1830

преди 2 години

Тези двамата на външнополитическата сцена ще ги схрускат за закуска. Интересува ме с Македония какво ще правим, че са ни смъкнали гащите и без това наполовина "братята" от запад и европейските ни "партньори"

171

Анонимен

преди 2 години

Еднодневки

170

Q

преди 2 години

Кирил Петков да си каже за или против е задължителната ваксинация. По това ще се познае за кои играе. Не че не може да се отметне после. Другото са дребнотемия.

169

Анонимен

преди 2 години

Колко почтени са, когато единият беше министър с двойно гражданство, а другият ограбил партньорите си.

168

Анонимен

преди 2 години

"Няма да гласувам за ДБ, ако КП се залепи за тях. ДБ са шайка комунисти, родоотстъпници и ***." -- КП е от същото соросоидо-жендърско котило.

167

Анонимен

преди 2 години

Как искам да видя физиономията на Христо Иванов докато чете този текстТОЙ нали е наясно от чиѝ гласове ще вземат

166

Нищо ново

преди 2 години

До До Данко Харсъзина: "Не му вържи кусур твоя милост, прошепна Михал на ухото на бай ***. Данко си е все Данко - сарахошин".

165

Вихър

преди 2 години

Лелеее колко много минуси сте ми нацъкали!?Явно сте щастливи от факта, че вашите данъци отиват под формата на заплати и бонуси за нищоправещи за общото благо хора!!! Съгласен съм, че и депутатите от последния парламент трябва да връщат полученото!!!

164

Анонимен

преди 2 години

Много ги харесвам и двамата, но ще гласувам за Мая Манолова, защото ми помогна, когато беше омбудсман.

163

Анонимен

преди 2 години

До Атанас Велмазов, чалгарите пак че ви бият, в това може да си сигурен, знам че е гадно чалгари да те бият, ама това са реалностите, очаквам след това Баце да излезе с поредния си сълзлив монолог

162

ДанчоПолицая

преди 2 години

На България в момента и трябва опитен и знаещ политик, международно познат на световната сцена. Единственото решение за България е пълна подкрепа на всички демократични българи към Генерал Бойко Борисов и Партия ГЕРБ, за да можем да продължим възходящото икономическо и социално развитие!

161

Атанас Велмазов

преди 2 години

Това е най-прекрасната новина на деня, защото ще дръпнат от вота на Чалгарите, Пинокио и Мутрите и по този начин ГЕРБ и господин Борисов ще увеличат своя вот и ще спечелят изборите още по-убедително ! Пълна подкрепа за ГЕРБ и господин Борисов- нямат алтернатива !

160

Анонимен

преди 2 години

Аз и цялата ми рода ще гласуваме за Кирил Петков, но само ако не се присламчи към някой от предателите на демокрацията в България.СДС Реформаторски блокНДСВДа, България и още куп други, които използваха синята идея от 90-те единствено за лични облаги.

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 167,може и при Гоце да отидат в АБВ, но като цяло това са им възможностите

158

Н1

преди 2 години

Поздравявам новоизлюпените политици с песента "Ех, Канада" от 1996, някъде там, текст Живко Колев, изпълнява клуб НЛО.

157

Анонимен

преди 2 години

Браво на Киро така трябва, сега им тече пяна от устата от злоба.Напред

156

Анонимен

преди 2 години

Къде каже Прокопиев там че одат, най-вероятно е да одат при Ристу, обаче много ще бие на очи, па и основната цел им е да дръпнат от гласовете на Дългия, а при Ристу нема да стане номера, по-вероятно е Маята да ги приюти па и 500 К са си 500 К

155

Анонимен

преди 2 години

Лодкаря ще ги прекара успешно. Жалко, че ще се изцапат завинаги. Няма да гласувам за ДБ.

154

Lina

преди 2 години

И какво ще спечелят, присъединяеайки се към Дай България? Те всъщност са част от тази партия. Щях да им повярвам, ако участваха самостоятелно. Не е възможно сега, но на следващи избори. Защото за Лодкаря побда а повече е на всяка цена. Бори се за всеки глас .

153

Анонимен

преди 2 години

Няма да гласувам за ДБ, ако КП се залепи за тях. ДБ са шайка комунисти, родоотстъпници и ***.