Снимка: БГНЕС

Общ преглед
Вече бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев влизат в политиката и ще участват в следващите избори. Те обаче няма да имат техническа възможност да регистират своя партия, съобщи Кирил Петков пред журналисти.
Още по темата
„Времето до изборите обаче не ни позволява да регистрираме партия. Така че в момента обмисляме всички варианти и не сме финализирали крайния вариант. Сигурно е, че хората, с които ще се заобиколим са с високо ниво на почтеност и имат успешно битие извън политиката", подчерта Кирил Петков и заяви, че не става въпрос за вид инженеринг.

"Няма да се заобиколим със зависими хора. Няма да има президентска партия. Подкрепяме Радев, но партията няма да е негова”, уточни Кирил Петков.

Той допълни, че съобщят формацията, с която ще се явят на вота на 14 ноември след няколко дни.

Асен Василев също потвърди, че двамата с Петков имат нужда от малко време.

"Поне още 2-3 дни двамата с Кирил Петков трябва да помислим как да се включим в политическия живот", каза той.

"Най-важното за следващия парламент е да се сглоби мнозинство, което да може да управлява", категоричен бе Василев.

Още за намеренията на двамата бивши министри вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR 

Коментари Напиши коментар

287

Интересно

преди 4 месеца

Как пък всички искат да управляват тая България ? Нали е блато , разрушена държава, неработещи институции, мижава икономика, *** народ....!!! Така определи Родината Фигуранта. И толкова много желаещи да се хвърлят да управляват такава развалина ??? Дори детенце на 8-9 г. ще ви обясни, че далаверата е Бог за тези хора ! А пък вие си решавате на кого да дадете да ви "управлява".

286

Факт

преди 4 месеца

Харвардското лъжливо овчарче , Киренцето , каза , че чкалаи 3000 инвеститора на границите ни !!!! ( Егати тлъстата лъжа !) Що стана , бе , овчарче лъжливо ? Къде са тия инвеститори,бе ? Албански мафиоти ни пробутваш за автомобилни производители, банките усвояваш, назначаваш свои хора преди да си станал министър....!!!! Ейййй, къде е Главния прокурор ????? Държавата пропада !!! Гешев ,наистина си за смяна !

285

Наблюдател

преди 4 месеца

Хе,хе, лъжливото харвардско овчарче приличало на Джон Траволта ! Той прилича не на три волта , а на 7/8 волта , няма и един волт ! Само му гледайте сеира ! Ако му гласуват мЪдурковците, ще ни "оправи" само за 100 дни , не за 800 !!! Влезем ли в инфлационната спирала , можем да кажем само : Добре дошла 1997 г ! "