212

Анонимен

преди 2 години

Психодесните заслужаваха да ги закрият, но сега само ще се затвърдят като кариеристи и ***/джендърки.

211

анонимен

преди 2 години

Двете кукувици - Кирчо двойния и Асенчо пурека търсят гнездо да снесат яйцата. Хайде бе партийки приютете ги та да отглеждате куку-вичета.

210

До 224

преди 2 години

***, стига си правил сравнения на българи с никакви си чужденци! Говори за себе си, ти си предател отдавна на Българското!

209

НИКОГА ГЕРБ

преди 2 години

Така гласовете още повече ще се разредят, а за толкова кратко време и за 14 Ноември бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев не могат да направят собствена политическа партия. България определено има нужда от Кирил Петков и Асен Василев, такива почтени, образовани и умни хора като тях в управлението на страната са изключителна рядкост, Румен Радев също е доказан добър политик и Президент на България. Би ми се искало отново да са в управлението.

208

Канадеца

преди 2 години

Скъпи форум-любители, искам да споделя какво ме притеснява у г-н Петков освен приликата му с Джъстин Трюдо Кой се отказва от гражданство, за да стане министър за 3 месеца? Когато жена ти, децата ти и баща ти са канадци?.. Който може да се откаже от гражданството на децата и съпругата си, какво би му попречило да го направи и от българското? Отне ми 5 години да взема канадско гражданство и се чувствам свързан с Канада. Бих ли се отказал? Веднъж предател, завинаги такъв!!

207

Анонимен

преди 2 години

Двамата клоуни, слухове слухове ама на новите месии

206

Тралала

преди 2 години

Или Радев ще подкрепи тая партия или тая партия ще го поведе надолу

205

Таралежа

преди 2 години

Дядо ми казваше, че със стари керемиди нова барака не се покрива.

204

Ай Сиктир

преди 2 години

До анонимен 219: това казвам. Да се намесиш в политическия живот, за да бутнеш управляващата партия, да разбъзикаш държавата с дилетантски движения и да дадеш възможност на всякаква *** да се упражнява с държавната машина.... щом така разбираш живота така да бъде. Само не знам дали според теб резултата оправдава целта и средствата, с които е постигната. Да видим. На теб сигурно не ти е интересно, но ще стигне и до твоя зад ник.

203

анонимен

преди 2 години

До 217 МОЖЕ ДА НЕ СЕ СПРАВЯТ С ПОЛИТИКАТА НО КАТО ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА С НАЙ-МНОГО ГЛАСОВЕ НАПРАВИХА ТОВА КОЕТО НИКОЙ НЕ ОЧАКВАШЕ. ИЗБУТАХА ГЕРБ. НЕЩО КОЕТО МНОГО ХОРА ИСКАХА И ГО ПОСТИГНАХА. ТОВА Е ПО-ВАЖНО.

202

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 199 БИ ЛИ ОБЯСНИЛ КСАК СА КОРУМПИРАНИ. ИЗПРЕВАРВАТ ЛИ БОЙКО И КОМПАНИЯ ПО КОРУПЦИЯ. МНОГО ЩЕ МИ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО. КОНКРЕТНИ ПРИМЕРИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА КОРУПЦИЯ ДАЙ.

201

избори

преди 2 години

В бг хората на вярват на рекламите, защото много лъжат. Ейноня ден имаше реклама в Т маркет за салам Търново. Е и? Не бил дошъл. Т.е. лъжат. За тези двамата такава реклама се посипа отвсякъде, че е ясно че са измама. Но хората не вярват на реклами. Ето ваксините се пукнаха да ги рекламират и това отблъсна хората и те не щат да се ваксинират.Обаче РР може да им надпише спокойно едни 200-300 хил. гласа.

200

Ай Сиктир

преди 2 години

ИТН толкова свалиха летвата, че вече куцо, кьораво и сакато е убедено, че и то става за политиката. Ако не беше жалко можеше да е смешно.

199

Зоро

преди 2 години

Ей не се нацепихте бре. Ще засмучат макс 2% от ДБ и дотам. Какво толкова направиха тез двамцата, че не разбрах. Вдигнаха цените с 7% ли? Май туй сториха само!

198

Падаря

преди 2 години

Да се влеят в зелените и да станат председатели и без това сегашните им са слаби , мълчи от години въпреки екокатастрофите.Явно пият кафе с райбер по яхти.Зелените в цял ЕС са с дума и тежест в парламента и управлението, а нашите са заврени в трътката на Розово фламинго от Бургас

197

Менгеле

преди 2 години

Иска ми да се да гласувам за тях, но отидат ли при жендарите и защитници на налагането на ваксините - дб, могат да забравят за моя глас!

196

gergi

преди 2 години

До СОДОМ И ГОМОР....Забрай ББ и Цв.Цв. че и те са били пионерчета комсомолчета членове на БКП ама за тях няма кой да плати а ? Или те плащат ?

195

СОДОМ И ГОМОР....

преди 2 години

ЕДНО ВРЕМЕ ИМАШЕ ПИОНЕРЧЕТА И КОМСОМОЛЧЕТА-СТРАШНИ КАРИЕРИСТЧЕТА........ОТ ТЯХ СЕ РОДИХА - РУМЕН РАДЕВ, СТЕФАН ЯНЕВ, МАЯ МАНОЛОВА,............................... ОБАЧЕ КИРО ПЕТКОВ И АСАН ВАСИЛЕВ..... ЩЕ ГИ НАДМИНАТ-... ТОЛКОЗ АЛЧНИ-ВЗЕХА ПАРИТЕ ОТ БАНКА ББР И ВЕЧЕ НЕ МИСЛЯТ ЗА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ....... ИИЗРОДИ БЕЗПОДОБНИ...... КАТО РУМЕН РАДЕВ......

194

ШибиРиби

преди 2 години

Двама спасители ще засмучат некой друг глас от тук от там и пак няма да има парламент. Абре юбреее

193

Бунгур

преди 2 години

Да отидат при Кире Либерало в Перник/ако е все още жив/, и той ще им е подари неговата партия без пари.Имаше толкова много партии на последните избори с ,,0 ,,гласа,така,че желаещи за продан на политическата сергия има бол.