272

Интересно

преди 2 години

Как пък всички искат да управляват тая България ? Нали е блато , разрушена държава, неработещи институции, мижава икономика, *** народ....!!! Така определи Родината Фигуранта. И толкова много желаещи да се хвърлят да управляват такава развалина ??? Дори детенце на 8-9 г. ще ви обясни, че далаверата е Бог за тези хора ! А пък вие си решавате на кого да дадете да ви "управлява".

271

Факт

преди 2 години

Харвардското лъжливо овчарче , Киренцето , каза , че чкалаи 3000 инвеститора на границите ни !!!! ( Егати тлъстата лъжа !) Що стана , бе , овчарче лъжливо ? Къде са тия инвеститори,бе ? Албански мафиоти ни пробутваш за автомобилни производители, банките усвояваш, назначаваш свои хора преди да си станал министър....!!!! Ейййй, къде е Главния прокурор ????? Държавата пропада !!! Гешев ,наистина си за смяна !

270

Наблюдател

преди 2 години

Хе,хе, лъжливото харвардско овчарче приличало на Джон Траволта ! Той прилича не на три волта , а на 7/8 волта , няма и един волт ! Само му гледайте сеира ! Ако му гласуват мЪдурковците, ще ни "оправи" само за 100 дни , не за 800 !!! Влезем ли в инфлационната спирала , можем да кажем само : Добре дошла 1997 г ! "

269

анонимен

преди 2 години

Българинът обича да го лъжат.Затова толкова бързо заобича Кирето-лъжец надребно.Физиономисти биха го определили като такъв още от пръв поглед-шаващи очички,самодоволна усмивчица,увереност и обиграност в изказа.Абе лъжливото овчарче отвсякъде,поредният Жорж Ганчев или Бареков,или царя.Но народът трябва да стъпи пак на същата мотика,тя да го хакне по кратуната за да прогледне и се осъзнае.

268

ха,ха

преди 2 години

Да не би да очаквате крадецът и лъжецът да ви оправят? Те ще ни оправят, ще ни окрадат и ще духнат с парите.

267

678

преди 2 години

Асенчо и Кирето са семейство, не го ли4 разбирате. Кирето е об.ра.тен.

266

Кукувици

преди 2 години

Тези двамата са политически и олигархични кукувици. Преследват свой и олигархични интерес за обогатяване, използвайки една институция,чрез която това става възможно,чрез която получават легитимация и ресурс. Вижда се дългата ръка на Со'рос и коварния му проект. Масони,олигарси и алчни пионки са впрегнати държавата да се използва за плацдарм за крадене на милиарди и удобна за разни конвенции,балкански еврокандидати и що се сетиш,но ни за благоденствието на народа.Хора, бъдете,да не им го позволим

265

РУНДЬО С ЮМРУКА...

преди 2 години

..УЗАКОНИ ПАЗАРА ЗА "ПАРТИИ И ПАРТИЕН ЕЛЕКТОРАТ"...!КИРЧО И КОКОРЧО СА ВЕЧЕ , АКТИВИТЕ ИГРАЧИ НА КОРПОРАТИВНИЯ БИЗНЕС ---С ПАРТИИ И ЕЛЕКТОРАТ!...ЩЕ ИМА ЛИ И ДРУГИ ---ТОВА Е ВЪПРОСА ДНЕС...!

264

зелен чорап

преди 2 години

СТИГА НИ ЗАНИМАВАХТЕ С ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ

263

Анонимен

преди 2 години

Малко бият на натирени. Само Спецов им липсва.

262

Анонимен

преди 2 години

Да не забравите да си вземете вашия човек Спецов. Той е с голям морал, само 1.5 милиона ДДС е източил.

261

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 276 Петков затова назначи за управител на ББР Валентин Михов, свой човек, който е работил дълго в Сбербанк. Руска пералня, в това искат да превърнат тази банка, също като КТБ. И накрая, да я източат.

260

Анонимен

преди 2 години

Господи, с каква енергия ни се натрапват тези тарикати!

259

Анонимен

преди 2 години

Двамата Шарлатани Дето най-накрая ще довършат българия.

258

Анонимен

преди 2 години

Двамата ужким Харварда - пък иначе руски агенти Кирчо и Асенчо ще се включат според сценария на върха на атаката СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ !

257

Анонимен

преди 2 години

На мен Петков ми прилича на перач на пари. От тези дето повече говорят от колкото вършат но дано не съм прав.

256

анонимен

преди 2 години

А така!Целта им е ясна-да са в следващото редовно правителство.Ей,голям келепир е тази власт,който и да е хванал кокала-не го пуска.

255

пияница мистик

преди 2 години

Крадецът и лъжецът ще ви оправят :))) Нароиха се 50 партии и партийки и 80 процентовите чакат да ги оправят :))) Чакат бензина да стане левче литъра, да взимат по 2000 евро заплата, нищо да не правят и само да си пият кафето по цял ден. *** така и не разбра че ако не се оправи сам, няма кой да го оправи

254

Анонимен

преди 2 години

До тя - Ще гласувам за теди умни мъже , всички други ги видяхме ! - ___ - и какво от това, като видиш и тези двамцата, заедно с ортаците, как си оправят положението!

253

Анонимен

преди 2 години

Не можаха да си купят партия , Чорапа ги изгони и сега се чудят накъде да хванат мoшениците... Вероятно при Пинокио ще се присламчат.