21

Валери

преди 2 години

ДБ много се изложиха и това ще се види на резултатите от слеващите избори.

20

Вал

преди 2 години

Нямали страхове, ама друг път. Само се опитват да ги прикрият с подмазване на дуото.

19

Красен

преди 2 години

Христо Иванов обаче има един основен страх: да не би да се лиши от финансирането на олигарха Иво Прокопиев, който ще го даде към новата партия на Кирил Петков! И това им е основен страх!

18

Тея

преди 2 години

'Айде бе, нямали страхове те. Имат и още как. Вече са наясно, че няма да влязат в следващ парламент и се чудят как да го предотвратят.

17

Анонимен

преди 2 години

Михалев,спри да имитираш Костов,че ставаш за смях.Вие сте воденичен камък на ДБ ,вие десебарите имам предвид.Да беше умен и независим Христо Иванов да ви беше махнал,ама е пионка.

16

До ГЕРБерастите

преди 2 години

С изфабрикувани коментарчета как синчетата на комунистите искали да вземат властта или как хора от ДБ в местната власт крадяли нито ще вдигнете акциите на Бойко и ГЕРП, нито ще разубедите хората да гласуват за промяна. Само не разбирам, толкова ли сте *** и малоооумнии да не проумеете, че поне 80-90% от хората са наясно, че управлението на ГЕРП беше белязано от медиен комфорт на възхвала на вожда слънце и затъмнение на кражбите и мафиотските далавери. Ами че то по-големи *** от вас няма

15

Ала бала

преди 2 години

Ами те ДБ са най-лявата партия в парламента, за какво дясно говори. Възможно ли е да си депутат и да не знаеш къде и какво си.

14

Надблюдател

преди 2 години

Да отидете и да коленичите пред фонтана на Радев, за да угодите на Прокопито, сигурно също е търсене на "съмишленици"! Да прилазите до диванчето на Чалгата не било "интересчийство", било само сближаване на "позициите"! И то добре че Дългият би камбаната, иначе не е било никакво "задкулисие"! Тия са от най-гнусните, все наследници на комунистическа номенклатура, но реват..."Ние сме десни, долу ГЕРБ"!

13

Анонимен

преди 2 години

Кирил показа истинското лице на ДБ, децата на избягалите комунисти, които бяха вербувани от ДС, за да може един ден да се върнете и да обърнете гласовете на заблудените хора в държавата и тези на вън. Но, не са ви обучили добре. Да лъжете и мажете, го знаете, явно ви е генетично заложено. Но смятате хората за будали, а те се нагледаха на синчетата на крадците. А и все ви тегли партията майка, разбирай БСП/БКП.

12

Анонимен

преди 2 години

Комшу, как е синът ти, още ли е в Германия- Да, още е там! Завършва правния факултет! После ще местят скелето на медицинския...

11

Анонимен

преди 2 години

Гола вода са чудят се къде да се присламчат.

10

Гражданин

преди 2 години

Отначало добре подлъгахте хората. Сега на всеки му е ясно... Аз лично познавм ваш съмишленик на висока позиция по-алчно, глупаво, нагло, крадливо и безскрупулно съцество не познавам! И той започна с назначения на мои хора, които за нищо не стават, само високи заплати и друг да им свърши работата, срам ме е че гласувах за вас! Повече няма да се повтори! Дано хората проумеят какви сте и ви държат далеч от парламента. Щом от сега сте разпелили октопод, какво ли ни чака после? Боже, бди над нас!!!!!

9

Асан

преди 2 години

Търсиш суджук при Ристю и Гнома :)))

8

Анонимен

преди 2 години

Мале, Стояне...станал си гуца и половина... Преди поне правехте хубава музика, а сега - пълниш гушата, че е по-лесно.

7

стоянчо

преди 2 години

не търсите , молите се за съмишленици !

6

Анонимен

преди 2 години

Стояне, Стояне.... Какъв музикант беше, какъв хит с Киора създаде и изпя, а на какво си заприличал.... Нищо чудно, вече си част от политическата копаня! Още като почна да следваш политология и заряза рока, ми стана ясно какво ще стане!И точно ПреДай България - кандидат предателите на РСМ! Предвидливо още през 90-те си изтрих касетките ти, явно добре съм направил!

5

Анонимен

преди 2 години

Съмишленици за мъжки ласки ли, развратници?

4

Анонимен

преди 2 години

комсомолското крило на БКП

3

Нане

преди 2 години

Изринете от парламента фашистите от дъбъ, като просто не гласувате за нац. Предатели...Краварски утепани слуги...

2

Влади

преди 2 години

Тоя за какво мечтае още? Чорбаджиите на ДБ видяха, че от тая онанистка партия не става и *** за зеле и вече ще подкрепят проекта с Харвардските мошеници. А Пинокио и Жабата пак ще са зад борда, където им е мястото. Умнокрасивите ще си подкрепят новите месии - Язовиро и Кокорко. Тъ.па.ци ще се намерят да гласуват.