19

Анонимен

преди 2 години

Лейди Ива Митева е най-добрият председател на НС от всички дето са били председатели на НС.

18

Анонимен

преди 2 години

Прекрасна новина. Дано за последен път сте в парламента.Такива безхаберници е трудно да се намерят. Вие доказахте, че дъното може да се копае.

17

ИЗБОРДЖИЯ

преди 2 години

абсолютно съм сигурен, че Ива Митева ще е РЕКОРДЬОР с най-много пъти председател на Народното събрание, след 14 ноември ще й бъде за 3+-ти път

16

до БЪЛГАРИН

преди 2 години

ти чалгар ли си, защото всички установихме, че не си Българин

15

Анонимен

преди 2 години

Митевааа...я кажи рачо реже риба.

14

Анонимен

преди 2 години

ЧАО, БУЛОНКАТА! ОНЯ ДЕТО В ГЛАВАТЕ Е АКТО МЪЖКИ ПОЛОВ ОРГАН ДА НЕ СЕ ПОДИГРАВА С НАС ПОВЕЧЕ!

13

Анонимен

преди 2 години

Тая Ива Митева хваща окото не е за изхвърляне.

12

До 3

преди 2 години

Хартиените бюлетини и цялата листа на герб, ще ги отпечатат на тоалетна хартия, заедно с преференциите.

11

Анонимен

преди 2 години

Ядоха, пийнаха, фъфлиха малко и отидоха да изтрезнеят. Нали ние плащаме. Сега ще изпокрадат и лампите от селското събрание. Крадлива ***! Да викнем да бис тоя фалшив оркестър! Пак ние плащаме. Поне като е цирк да разнообразят малко номерата. Нещо свободен бой с бронирани мерцедеси няма ли да има?

10

Айдийй ве айдии

преди 2 години

Айди мащаите ги тез да идва Кирчо ши ни дава канадски заплати и щи намали ценьте както бяха при бойку. Щи гласувами за Кирчо

9

Клоунски Свят

преди 2 години

До Анонимен - 808$Гони хилядарка, ако спреш да четеш местни медии и за-ПАдни такива, ще видиш накъде отиваме.Газта е поскъпнала за европа близо 3х пъти за има няма 3 месеца,такава зима ни чака че не ми се мисли.Горивото вдигне ли се, всичко скача, а ако ВСИЧКО трябва да е 3х (или 300%) незнам каква заплата ти трябва да оцелееш.

8

Анонимен

преди 2 години

Старшинката гази Конституцията при работещ парламент, а сега без парламент очаквам директно да я отмени и да обяви президентска република. То в сержантския му акъл има място за военен преврат.

7

Българин

преди 2 години

Ох, кога ще дойде 14ти да си туриме Кирил и Асен да ни управляват и да ни оправят живота, да отприщат западните инвестиции и да заживееме в материално богата страна като богати западняци капиталисти в материално богатство и да се радваме на материални придобивки.

6

Анонимен

преди 2 години

4 милиона домкаинства във Великобритания не могат да си посволят редовно отопление в домовете си. Много от тях прибягват до ограничение на потреблението на енергия само до няколко часа на ден или търсят спасение в топли обществени места като библиотеки или кафета.

5

Анонимен

преди 2 години

Една добра новина! Всичките 240 вътре са срам за човечеството и дваж по-голям срам за България!

4

Анонимен

преди 2 години

Определено Русия печели от вдигането на цената и на газа и на петрола. На мен едно не ми е ясно, когато петрола беше с отрицателни цени по едно време (плащаха ти пари ако си "купиш" петрол, защото имаха нужда да продават, а резервоарите и танкерите бяха пълни с петрол, и ако не продаваха трябваше да спрат добива на петрол), защо в бензиностанциите не даваха пари на хората които зареждат? Цената не падна даже чак толкова. А сега се вдига. В България спрямо доходите бензинът е скъп.

3

анонимен

преди 2 години

една добра новина за тоя срам наречен Парламент, дано хората се вразумят на 14

2

Анонимен

преди 2 години

Представителят на държавния департамент на САЩ по енергийна безопасност предупреди, че САЩ не могат да увеличат доставките на втечнен и шистов газ на Европа, ако зимата се окаже студена. Това може да изложи на опасност живота на населениеон на съюза, и ЕС трябва да се приготви за енергийна криза.

1

Анонимен

преди 2 години

Цената на газта в Европа стигна 808$ на спотовите борси.