39

Катя

преди 2 години

До Време за промянаНо си вземат по 10000,00 лева всеки месец от тия които нямат какво да ядат.

38

Спиро

преди 2 години

Най-хубавото е че тая фъфла няма да я слушаме повече.Напусна събранието демостративно и излезе.Това неможе да го направи един Председател на Парламент,тъй като Парламента представя целокупния народ,а не само ИТН на която партия тя дори не е член и после се сърди на Дончева.

37

Бунгур

преди 2 години

Ива Митева сама прецени,че хората в България я обичали. Е,това вече е истинска скромност.Даже спомена,че хората харесвали и ИТН. Това вече е опит за манипулация. Как и кога разбра какво мислят и харесват хората. Говоренето от името на народа и хората,както и в името на България е само прикриване на гузност и немощ.

36

Време за промяна

преди 2 години

Нека Слави и сценаристите му да си видят резултата от г'лупостите, които сътвориха в 46-тото Народно събрание. Три седмици им трябваха само за да направят парламентарните комисии. Нито правителство направиха, нито съдебна реформа. Една актуализация на бюджета и това е.

35

ох

преди 2 години

Добре, че не промениха конституцията. ... за сега! Да не я пипат.

34

А , ТАКА ..БРАВО!

преди 2 години

АМАН ОТ АБНИЦИ, ОПИНЧАРИ И РУШВЕТЧИИ У ТОЯ ПАРЛАМЕНТ!!!!!!!!!!СТАРАТА МОМА ---ДА ЧЕРПИ , ЩОТО ИМА ПАРИ У ЧЕКМЕДЖЕТО ЗА РУШВЕТИ, ШОПИНГ И ЧЕРПНЯ....ХА,ХА,ХАААААААААА

33

Анонимен

преди 2 години

Моля се това недоразумение на снимката, с говорния дефект да не е председател на НС отново. Тази плюс мьекащата *** Татяна Дончева и лицето Зайкова ми идват малко в повече.

32

неблагодарници

преди 2 години

С указ на президента от нова година хляба 4 лв. а га взехте по 120 лв не ривахте.

31

НИЕ

преди 2 години

Б О Й К О - П Р Е З И Д Е Н Т !!!

30

АС

преди 2 години

ДА НЕ СИ ГО СЪБРАЛ ТАКОВА ПОВЕЧЕ !

29

?!?

преди 2 години

Два месеца в който сивите кардинали получиха своето с помоща на ИТН, ДБ,ИБГНИ ги. Загуби работещият българин, който ще им плаща сметките. Тези хора не си дават сметка, че работещия българин понякога се чуди откъде да вземе десет лева за хляб. И никога няма да ви разберат.

28

депутат от народа

преди 2 години

Отиде пак субсидията и заплатата . А колко хубаво беше , седиш си по цял ден . Гледаш си телефончето , да минава време .Като не ти се ходи в залата, не ходиш .

27

Крас

преди 2 години

Кашата е огромна! Не мога да си обесня как може една част народа,гледайки си в портмонето и разчитайки на празните си глави, да повярва на шепа провалили се във времето хора и отново и отново да ги преизбират.Честит нов избор и дано сме поумнели.

26

дабеда

преди 2 години

До ИЗБОРДЖИЯ тая се моташе като пате в кълчища, че насрочи и извънредно заседание, за да изяснят какво точно са приели!!!!!!!!!!!! По-зле и от поцинкованата.За третият път - само в нечии сънища.

25

Честито!

преди 2 години

У-ВОЛ-НЕ-НИ-ЕЕЕЕЕ!Честито на всички! Поредният р-езил свърши. Видяхме им (отново) голите **рани **дници, стига толкоз!

24

селянин

преди 2 години

до 27 принципно за но можем да помислим и за военна диктатура

23

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Що не си...направим една Президентска Република,ще е много по...лесно с управлението и разходите много по...малки.Няма да се...хрантутят десетки партии и стотици самозвани политикани,гледащи само как да...докопат власта,за да си напълнят...търбуха(банковите сметки).

22

Асан

преди 2 години

Честито да почерпят :)))

21

Анонимен

преди 2 години

Най накрая едно, а може би и единствено добро нещо направено от президента

20

селянин

преди 2 години

некой зне ли що ни требе парламент и защо въобще го избираме