34

До 24

преди 7 месеца

Пробите за секвениране се взимат от доказано заразени пациенти, за да установят, кои варианти на вируса са разпространени в популацията. При това положение сборът от положителните за различните варианти проби ще отговаря на 100%.----------- Дори и дете ще се усъмни в думите ви! И кои са тези "доказано" заразени пациенти?! Едни лекари казват нещо, което е изгодно за тях и думите им трябва да бъдат взети за абсолютна истина?! това са измислени теории

33

Darth shadow

преди 7 месеца

всички проби ще ги пишат положителни,за да помпат бройките и на персонала в лабораториите така е наредено иначе уволненение..

32

Евроатлантик

преди 7 месеца

Значи няма да минете метъра с две дупчения, трябва и трето .Лабово няма.

31

до 17

преди 7 месеца

За какво пропагандират точно?

30

Анонимен

преди 7 месеца

А делта-плюс няма ли май пак има двоен стандарт за другите има от плюса за нас не а аз се бях меракандисал за делта про макс май няма да ме огрее слънцето.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Това го съобщавате вече трета седмица, може ли на четвъртата да ни го спестите, и делтата и мелтата ще минат и заминат

28

Ла

преди 7 месеца

Името е ЯНИЦА ако някой се пита на теста какво пише :D

27

Ахил

преди 7 месеца

Не чакайте повече. Време е за "гама".

26

Анонимен

преди 7 месеца

Грешката в мисленето е че PCR "теста" дава някои грешни резултати. Всъщност всичките резултати са грешни, просто някои съвпадат. Като повреден часовник, който два пъти дневно е точен.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Абе вие верно нищо не разбирате! На случаен принцип от всички заразени са взети проби за подробно уточняване на варианта. И значи 99,9% са делта вариант.

24

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен"Само който не се е тествал, той не е заразен, това ли искате да кажете?!!"------------------ Дори и дете не би направило толкова погрешен извод. Пробите за секвениране се взимат от доказано заразени пациенти, за да установят, кои варианти на вируса са разпространени в популацията. При това положение сборът от положителните за различните варианти проби ще отговаря на 100%. Данните показват, че почти 100% от заразените са с Делта-варианта.

23

Буахаха

преди 7 месеца

Toя дето е извън групата, се бил насмукал като смок предната вечер с домашна ракия 80 градуса, друсана от врачанска джанка и създърма от село близо до Кърджали сигурно...

22

Анонимен

преди 7 месеца

Вашите "тестове" са фалшиви и са програмирани така, че да обслужват корпоративните интереси обединени в тази престъпна глобална манипулация !!!

21

Анонимен

преди 7 месеца

Само който не се е тествал, той не е заразен, това ли искате да кажете?!! Това е позорно, това е БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ЛЪЖА И МАНИПУЛАЦИЯ!!

20

Анонимен

преди 7 месеца

Това е ОЧЕВАДНА МАНИПУЛАЦИЯ!!

19

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 15 ..... Дори и така да го кажат, макар че нямах това предвид, пак ще кажете, че е лъжа. За какво да се престарават? На мен тази информация ми е достатъчна, а на вас изглежда не ви трябва, защото във всичко виждате манипулация.

18

нЕкой

преди 7 месеца

Като гледам коментарите отдолу - само буна_ци. Нито прочели, нито им разбират п_ростите кра_туни какво са тествали и кога и защо са само толкова пробите. Т_пи като гъби

17

Анонимен

преди 7 месеца

11-та статия за днес за ковид, каква е тая пропаганда какво е туй нещо

16

цирк

преди 7 месеца

"Просто предполагат, че аудиторията е по-интелигентна " - те ако предполагаха това нямаше да пускат бай шиле, кунчо, годжи и другите нещастници дето не могат да вържат 2 изречения

15

Анонимен

преди 7 месеца

14 в тоя случай се казва от 25 000 са направени 400 и еди колко си еди кво си, нали така?